Συναρπαστικό φωτιστικό οροφής/τοίχου GloboStar® SARA 00853: Μοντέρνο, χωνευτό, μονόφωτο με μεταλλική κατασκευή σε μπρούτζινο χρώμα, διαστάσεων Φ8 x Υ8.5cm, και λάμπα 1xE27.
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® SARA 00853 είναι ένα μοντέρνο χωνευτό φωτιστικό οροφής / τοίχου που προσφέρει μια εντυπωσιακή λύση για τη διακόσμηση του χώρου σας. Το φωτιστικό είναι σχεδιασμένο να μπορεί να τοποθετηθεί είτε στον τοίχο, είτε στην οροφή, προσφέροντας έναν πολλαπλασιασμό των επιλογών στον τρόπο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Αυτό το φωτιστικό έχει μονόφωτο σχεδιασμό, με μια λάμπα Ε27 που περιέχεται στη συσκευασία. Αυτό σας δίνει την ευελιξία να επιλέξετε τον τύπο της λάμπας που επιθυμείτε, ανάλογα με τις ανάγκες και την αισθητική σας προτίμηση.

Το φωτιστικό είναι κατασκευασμένο από μεταλλικό υλικό, που του δίνει μια εκλεπτυσμένη αίσθηση και κριτήριο ανθεκτικότητας. Ο μεταλλικός μπρούτζινος τελείωμα συμπληρώνει αυτήν την εμφάνιση και προσφέρει μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας.

Το μέγεθος του φωτιστικού είναι φ8 x υ8.5cm, προσφέροντας μια συμπαγή και κομψή εμφάνιση στον χώρο σας. Αυτό το μικρό μέγεθος το καθιστά ιδανικό για μικρούς χώρους ή για να χρησιμοποιηθεί πολλαπλά σε μεγαλύτερους χώρους, προσθέτοντας ένα υπέροχο στοιχείο διακόσμησης.

Το φωτιστικό παράγει απαλό φως, που δημιουργεί μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Αυτό είναι ιδανικό για χρήση σε καθημερινές δραστηριότητες ή για τη δημιουργία μιας χαλαρωτικής και ήρεμης ατμόσφαιρας στο δωμάτιο σας.

Το φωτιστικό είναι εύκολο στην εγκατάσταση και συμπεριλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα και οδηγίες εγκατάστασης. Μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα στον τοίχο ή την οροφή με τη χρήση των παρεχόμενων εργαλείων και βίδων.

Το GloboStar® SARA 00853 είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και σχεδιασμένο για μακροχρόνια αντοχή. Η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής του το καθιστά ιδανικό για οικιακή ή επαγγελματική χρήση, ενώ η εγγύηση που παρέχεται από τον κατασκευαστή επιβεβαιώνει την αξιοπιστία και αντοχή του προϊόντος.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του φωτιστικού GloboStar® SARA 00853;
    Το φωτιστικό GloboStar® SARA 00853 είναι κατασκευασμένο από μεταλλικό υλικό.

  2. Ποιο είναι το μέγεθος του φωτιστικού GloboStar® SARA 00853;
    Το φωτιστικό GloboStar® SARA 00853 έχει διάμετρο φ8cm και ύψος 8,5cm.

  3. Πόσες λάμπες χρησιμοποιεί το φωτιστικό GloboStar® SARA 00853;
    Το φωτιστικό GloboStar® SARA 00853 χρησιμοποιεί μία λάμπα τύπου E27.

  4. Ποιο είναι το χρώμα του φωτιστικού GloboStar® SARA 00853;
    Το φωτιστικό GloboStar® SARA 00853 έχει μπρούτζινο χρώμα.

  5. Μπορεί το φωτιστικό GloboStar® SARA 00853 να τοποθετηθεί τόσο στον τοίχο όσο και στην οροφή;
    Ναι, το φωτιστικό GloboStar® SARA 00853 είναι σχεδιασμένο για να τοποθετείται τόσο στον τοίχο όσο και στην οροφή.

  6. Ποιο είναι το στυλ/σχέδιο του φωτιστικού GloboStar® SARA 00853;
    Το φωτιστικό GloboStar® SARA 00853 έχει μοντέρνο χωνευτό σχέδιο.

Συνοψίζοντας, το GloboStar® SARA 00853 Μοντέρνο Χωνευτό Φωτιστικό Οροφής / Τοίχου Μονόφωτο 1xE27 Μεταλλικό Μπρούτζινο Φ8 x Υ8.5cm είναι ένα προϊόν που ξεχωρίζει για τα μοναδικά του χαρακτηριστικά, πλεονεκτήματα και εφαρμογές. Με γνώση της αξίας που προσφέρει, σας προσφέρουμε μια εμπειρία φωτισμού που κερδίζει τις εντυπώσεις. Η σχεδίασή του, από μεταλλικό μπρούτζο, δίνει έναν μοναδικό και μοντέρνο χαρακτήρα στο χώρο σας, ενώ η δυνατότητά του να τοποθετηθεί είτε σαν οροφής είτε σαν τοίχου, εξασφαλίζει ευελιξία στην τοποθέτηση. Με χώρο για μία λάμπα Ε27, μπορείτε να επιλέξετε την κατάλληλη πηγή φωτός για να δημιουργήσετε την επιθυμητή ατμόσφαιρα.
Αποκτήστε το GloboStar® SARA 00853 Μοντέρνο Χωνευτό Φωτιστικό Οροφής / Τοίχου Μονόφωτο 1xE27 Μεταλλικό Μπρούτζινο Φ8 x Υ8.5cm και διακοσμήστε τον χώρο σας με μοναδικό και κομψό τρόπο. Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή ποιοτικών προϊόντων που εντυπωσιάζουν, και με την επιλογή μας επιλέγετε την ανώτερη ποιότητα και την αισθητική που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Αξιοποιώντας το GloboStar® SARA 00853, δημιουργήστε έναν λειτουργικό και κομψό χώρο, καθιστώντας το σημείο εστίασης σε κάθε δωμάτιο. Επιλέξτε την εμπειρία φωτισμού που θα σας συναρπάσει και εμπνεύσει. Καλωσορίστε την μαγεία του φωτός στον χώρο σας, με το GloboStar® SARA 00853 Μοντέρνο Χωνευτό Φωτιστικό Οροφής / Τοίχου Μονόφωτο 1xE27 Μεταλλικό Μπρούτζινο Φ8 x Υ8.5cm.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας