ΓκλόμποΣταρ® SCADI 01387 Βινταζ Βιομηχανικό Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο Μπεζ Μεταλλικό Πλέγμα Φ23 x Υ30cm
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® SCADI 01387 είναι ένα κρεμαστό φωτιστικό οροφής μονόφωτο που αποπνέει μια αίσθηση vintage βιομηχανικού στιλ. Με το μοναδικό σχεδιασμό του, αυτό το φωτιστικό θα προσθέσει ένα ιδιαίτερο στοιχείο στη διακόσμηση του χώρου σας. Έχει μπεζ χρώμα και είναι κατασκευασμένο από μεταλλικό πλέγμα, προσδίδοντας αντοχή και ανθεκτικότητα.

Οι διαστάσεις του φωτιστικού είναι Φ23 x Υ30cm, προσφέροντας την ιδανική μέγεθος για να το τοποθετήσετε σε οποιαδήποτε χώρο του σπιτιού σας. Μπορείτε να το κρεμάσετε πάνω από το τραπέζι του καθιστικού ή της τραπεζαρίας σας για να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή φωτιστική ατμόσφαιρα.

Η λάμπα δεν περιλαμβάνεται στο πακέτο, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε λάμπα με βάση Ε27 και μέγιστη ισχύ 60W. Συνιστούμε τη χρήση λάμπας vintage Edison για να αναδείξετε ακόμη περισσότερο τον vintage χαρακτήρα του φωτιστικού.

Το GloboStar® SCADI 01387 διαθέτει καλώδιο ύψους 100cm, προσφέροντας επαρκή ευελιξία για να το προσαρμόσετε κατάλληλα στον χώρο σας. Η εγκατάσταση είναι εύκολη και δεν απαιτεί επαγγελματική βοήθεια.

Αυτό το κρεμαστό φωτιστικό οροφής αποτελεί μια κομψή προσθήκη σε οποιονδήποτε χώρο, είτε αυτός είναι σύγχρονος, είτε πιο κλασικός. Το μπεζ χρώμα του τονίζει την ανεπαίσθητη κομψότητα και δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Εάν είστε λάτρης του vintage στυλ και θέλετε να προσθέσετε μια δόση βιομηχανικής αισθητικής στον χώρο σας, το GloboStar® SCADI 01387 είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Απολαύστε μια μοναδική ατμόσφαιρα και εντυπωσιάστε τους επισκέπτες σας με αυτό το όμορφο φωτιστικό.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποια είναι η διάσταση του κρεμαστού φωτιστικού GloboStar® SCADI 01387 Vintage Industrial;

    • Το κρεμαστό φωτιστικό έχει διάμετρο 23 εκατοστά (Φ23) και ύψος 30 εκατοστά (Υ30).
  2. Ποιο υλικό είναι κατασκευασμένο το φωτιστικό;

    • Το κρεμαστό φωτιστικό είναι κατασκευασμένο από μεταλλικό πλέγμα, χαρίζοντας του ένα μοντέρνο βιντάζ ύφος.
  3. Ποιο είναι το στυλ του φωτιστικού;

    • Το κρεμαστό φωτιστικό έχει βιντάζ βιομηχανικό στυλ, δίνοντας μια ρετρό αίσθηση στο χώρο του.
  4. Πώς γίνεται η εγκατάσταση του φωτιστικού;

    • Η εγκατάσταση γίνεται εύκολα και γρήγορα, χρησιμοποιώντας την κατάλληλη ηλεκτρική σύνδεση του χώρου.
  5. Ποιο είναι το χρώμα του φωτιστικού;

    • Το φωτιστικό είναι χρωματισμένο σε μπεζ χρώμα, προσθέτοντας μια ζεστή και απαλή αίσθηση στον χώρο.
  6. Πώς μπορεί να φωτίσει ο χώρος με αυτό το φωτιστικό;
    • Το μονόφωτο κρεμαστό φωτιστικό παρέχει ένα συγκεντρωμένο φως προς τα κάτω, το οποίο μπορεί να δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και να φωτίσει ένα αντικείμενο ή μια περιοχή εστιασμένα.

Με το GloboStar® SCADI 01387 Vintage Industrial Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο Μπεζ Μεταλλικό Πλέγμα Φ23 x Υ30cm, ολοκληρώστε τον χώρο σας με μια αίσθηση παλιού και βιομηχανικού στυλ που θα εντυπωσιάσει. Αυτό το μοναδικό φωτιστικό συνδυάζει το μπεζ μεταλλικό πλέγμα με μια αισθητική που αποπνέει αρμονία και γοητεία.

Το Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής της GloboStar® SCADI 01387 Vintage Industrial ξεχωρίζει για την εξαιρετική του ποιότητα και αντοχή. Η μεταλλική κατασκευή του εξασφαλίζει μια δυναμική και μοντέρνα εμφάνιση, ενώ το μπεζ χρώμα του προσδίδει ζεστασιά και ζωντάνια στον χώρο σας. Με διαστάσεις Φ23 x Υ30cm, αυτό το φωτιστικό είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε αρχιτεκτονική και διακοσμητική επιλογή.

Αποκτήστε το GloboStar® SCADI 01387 Vintage Industrial Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο Μπεζ Μεταλλικό Πλέγμα για να δημιουργήσετε μια μοναδική ατμόσφαιρα στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Η φιλοσοφία μας είναι να σας προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα με την υψηλότερη ποιότητα, ενώ διατηρούμε εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής.

Μην σταματάτε στην κλασική διακόσμηση, αλλά ανακαλύψτε τον κόσμο του βιντατζ και βιομηχανικού στυλ με το GloboStar® SCADI 01387 Vintage Industrial Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο Μπεζ Μεταλλικό Πλέγμα. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του ξεχωριστού και μοντέρνου design, που επιθυμούν να δημιουργήσουν έναν χώρο γεμάτο χαρακτήρα και προσωπικότητα.

Μην αφήνετε τον χώρο σας να περιορίζεται σε συνηθισμένα φωτιστικά. Εκφράστε τον εαυτό σας με το GloboStar® SCADI 01387 Vintage Industrial Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο Μπεζ Μεταλλικό Πλέγμα και δημιουργήστε έναν χώρο που ξεχωρίζει.

Ανακαλύψτε τη μοναδικότητα και την αξία του GloboStar® SCADI 01387 Vintage Industrial Κρεμαστό Φωτιστικού Οροφής Μονόφωτου Μπεζ Μεταλλικού Πλέγματος και δημιουργήστε μια εμπειρία φωτισμού που θα κατακτήσει τους πάντες. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας σήμερα για να ενημερωθείτε και να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν για να ανανεώσετε το χώρο σας με στυλ και κομψότητα.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας