Το καρτέλα GloboStar® UFO 61581 Μοντέρνο Παιδικό Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Κίτρινο & Μπλε PVC Φιγούρα Διαστημόπλοιο-Ούφο Φ58 x Υ24cm στα ελληνικά.
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® UFO 61581 είναι ένα μοντέρνο παιδικό κρεμαστό φωτιστικό οροφής που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να δημιουργήσει μια μαγική ατμόσφαιρα στο παιδικό δωμάτιο. Αυτό το φωτιστικό είναι μονόφωτο και διαθέτει μια λάμπα E27, προσφέροντας ικανοποιητικό φωτισμό. Η κίτρινη και μπλε φιγούρα διαστημόπλοιου-ούφο προσφέρει διασκέδαση και ζωντανοποιεί το παιδικό δωμάτιο.

Το φωτιστικό έχει διαστάσεις Φ58 x Υ24cm, καθιστώντας το κατάλληλο για την τοποθέτηση σε μικρά και μεσαία παιδικά δωμάτια. Η μεγάλη του μέγεθος του προσδίδει μια εντυπωσιακή εμφάνιση, καθώς επίσης και μια διασκεδαστική παρουσία.

Η κίτρινη και μπλε απόχρωση της πλαστικής φιγούρας του διαστημόπλοιου-ούφο προσθέτει μια φωτεινή και ζωντανή πινελιά στο δωμάτιο του παιδιού. Το χρώμα αυτό είναι επίσης κατάλληλο για αγόρια και κορίτσια, προσδίδοντας μια ουδέτερη φιλολογία προς κάθε φύλο.

Το υλικό της φιγούρας είναι PVC, το οποίο είναι ανθεκτικό και εύκολο στον καθαρισμό. Αυτό καθιστά το φωτιστικό ασφαλές για χρήση σε παιδικά δωμάτια, καθώς είναι ανθεκτικό σε οποιαδήποτε φθορά προκαλείται από την παιδική ανευθυνότητα.

Επιπλέον, αυτό το φωτιστικό διαθέτει μια άνετη και εύκολη στη χρήση κρέμαση, που επιτρέπει την ασφαλή τοποθέτηση στο ταβάνι. Αυτός ο σχεδιασμός δίνει την ευκαιρία στο φωτιστικό να είναι το επίκεντρο του δωματίου.

Γενικά, το GloboStar® UFO 61581 είναι ένα μοντέρνο παιδικό κρεμαστό φωτιστικό οροφής που προσφέρει φως και διασκέδαση σε ένα παιδικό δωμάτιο. Με το μοναδικό του σχεδιασμό και τις ζωντανές χρωματικές αποχρώσεις, αυτό το φωτιστικό θα δώσει μια ονειρεμένη αίσθηση στον χώρο και θα ενθουσιάσει το παιδί.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποιο είναι το υλικό του φωτιστικού GloboStar® UFO 61581;
    Το φωτιστικό GloboStar® UFO 61581 είναι κατασκευασμένο από κίτρινη και μπλε PVC.

  2. Πόσες λάμπες μπορεί να φιλοξενήσει το φωτιστικό GloboStar® UFO 61581;
    Το φωτιστικό GloboStar® UFO 61581 μπορεί να φιλοξενήσει μία λάμπα τύπου E27.

  3. Ποιες διαστάσεις έχει το φωτιστικό GloboStar® UFO 61581;
    Το φωτιστικό GloboStar® UFO 61581 έχει διαστάσεις Φ58 x Υ24cm.

  4. Σε ποιον χώρο μπορεί να τοποθετηθεί το φωτιστικό GloboStar® UFO 61581;
    Το φωτιστικό GloboStar® UFO 61581 μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε δωμάτιο με οροφή, κυρίως σε παιδικά δωμάτια.

  5. Πώς γίνεται η εγκατάσταση του φωτιστικού GloboStar® UFO 61581;
    Η εγκατάσταση του φωτιστικού GloboStar® UFO 61581 γίνεται από ειδικότερο ηλεκτρολόγο. Πρέπει να συνδεθεί στο ηλεκτρικό δίκτυο με τη βοήθεια καλωδίων και τοποθετείται στην οροφή με τα κατάλληλα εξαρτήματα.

  6. Ποια είναι η εκτιμώμενη διάρκεια ζωής του φωτιστικού GloboStar® UFO 61581;
    Η εκτιμώμενη διάρκεια ζωής του φωτιστικού GloboStar® UFO 61581 εξαρτάται από τη χρήση και την φροντίδα του. Συνήθως, οι λάμπες LED που χρησιμοποιούνται σε αυτό το φωτιστικό έχουν μέση διάρκεια ζωής περίπου 25.000 ώρες.

Το GloboStar® UFO 61581 Μοντέρνο Παιδικό Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Κίτρινο & Μπλε PVC Φιγούρα Διαστημόπλοιο-Ούφο Φ58 x Υ24cm είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν που προσφέρει μοναδικές δυνατότητες και οφέλη. Αυτό το αριστουργηματικό φωτιστικό διαθέτει μια πρωτότυπη σχεδίαση που απεικονίζει ένα διαστημόπλοιο-ούφο και εντυπωσιάζει με το κίτρινο και μπλε χρώμα των PVC φιγούρων του.

Αυτό το παιδικό κρεμαστό φωτιστικό οροφής δεν προσφέρει μόνο μια μαγική ατμόσφαιρα στο δωμάτιο των παιδιών, αλλά είναι και πολύ λειτουργικό. Με τη μοναδική του σχεδίαση και την πρωτότυπη φιγούρα διαστημόπλοιου-ούφο, αυτό το φωτιστικό δεν αποτελεί απλώς μια πηγή φωτός, αλλά και ένα αντικείμενο διακόσμησης που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Ο εντυπωσιακός συνδυασμός του κίτρινου και του μπλε χρώματος στις PVC φιγούρες δίνει σε αυτό το φωτιστικό μια μοναδική αισθητική. Το μεγάλο μέγεθος του (Φ58 x Υ24cm) το καθιστά ιδανικό για τη δημιουργία ενός εντυπωσιακού σημείου εστίασης στο δωμάτιο των παιδιών.

Πέρα από την εκθαμβωτική εμφάνισή του, αυτό το φωτιστικό προσφέρει και πρακτικές δυνατότητες. Διαθέτει μια γνωστή βάση λαμπτήρα E27, που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε τύπο λαμπτήρα E27 ταιριάζει στις ανάγκες σας. Επίσης, η εγκατάσταση αυτού του φωτιστικού είναι εύκολη και γρήγορη, εξασφαλίζοντας άμεση χρήση μετά την αγορά.

Ανακαλύψτε τη μαγεία του διαστήματος και προσθέστε μια δόση φαντασίας στο δωμάτιο των παιδιών σας με το GloboStar® UFO 61581 Μοντέρνο Παιδικό Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Κίτρινο & Μπλε PVC Φιγούρα Διαστημόπλοιο-Ούφο Φ58 x Υ24cm. Είναι ένα προϊόν που συνδυάζει το στιλ, την πρακτικότητα και τον μοναδικό σχεδιασμό για να δημιουργήσει ένα μοναδικό περιβάλλον παιχνιδιού και φαντασίας.

Μην περιμένετε άλλο! Συνδεθείτε τώρα και απογειώστε τη διακόσμηση του δωματίου των παιδιών σας με αυτό το εκπληκτικό παιδικό κρεμαστό φωτιστικό οροφής. Αφήστε το GloboStar® UFO 61581 να δημιουργήσει έναν φανταστικό κόσμο γεμάτο φως και χρώμα που θα εντυπωσιάσει τους μικρούς ήρωες του σπιτιού σας.

Κάντε την αγορά σας σήμερα και ανακαλύψτε γιατί το GloboStar® UFO 61581 είναι η απόλυτη επιλογή για τη φωτιστική ανάγκη των παιδιών σας. Με τον μοναδικό του σχεδιασμό, την αξιοσημείωτη ποιότητα και την αντοχή του στο χρόνο, αυτό το φωτιστικό αναδεικνύει τη διακόσμηση του δωματίου και προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία φωτισμού για τα παιδιά σας.

Εξερευνήστε την απεριόριστη φαντασία και δημιουργήστε μια μαγική ατμόσφαιρα με το GloboStar® UFO 61581 Μοντέρνο Παιδικό Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Κίτρινο & Μπλε PVC Φιγούρα Διαστημόπλοιο-Ούφο Φ58 x Υ24cm. Καλωσορίστε στο υπερπαραγωγικό και φανταστικό κόσμο της φωτιστικής τεχνολογίας GloboStar®!

Αγοράστε το στο κατάστημα μας