GloboStar® ZEBRA 01639 Βιομηχανικό Φωτιστικό Οροφής Κρεμαστό, Καφέ Σκουριά Μεταλλικό Πλέγμα, Μονόφωτο, Μέγεθος Φ15 x Ύψος 25cm.
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® ZEBRA 01639 Vintage Industrial Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής είναι ένα εντυπωσιακό φωτιστικό που θα δώσει ένα ξεχωριστό στυλ στον χώρο σας. Με το υπέροχο σχεδιασμό του, αυτό το μονόφωτο φωτιστικό προσθέτει μια βιομηχανική αίσθηση στην αισθητική του χώρου σας.

Το φωτιστικό αποτελείται από ένα καφέ σκούρο μεταλλικό πλέγμα με διαστάσεις 15 εκατοστά διάμετρο και 25 εκατοστά ύψος. Η χρωματική επιλογή του καφέ σκουριά δίνει μια υφή παλαιωμένου μετάλλου, προσθέτοντας αλλοτινή αίσθηση στον χώρο σας.

Η κρεμαστή οροφής σχεδιάστηκε με γνώμονα την ευκολία τοποθέτησης και αλλαγής των λαμπτήρων. Δεν απαιτείται επαγγελματική εγκατάσταση, καθώς το φωτιστικό συνοδεύεται από οδηγίες εγκατάστασης που είναι εύκολες στην κατανόηση.

Με την τοποθέτηση μιας κατάλληλης λάμπας, αυτό το φωτιστικό μπορεί να προσφέρει μια απαλή και χαλαρωτική φωτεινότητα στον χώρο σας. Συνδυάζεται ιδανικά με μια λάμπα Edison για να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα απόλυτης ζεστασιάς.

Αυτό το κρεμαστό φωτιστικό μπορεί να εγκατασταθεί σε διάφορους χώρους, όπως το σαλόνι, την τραπεζαρία ή το υπνοδωμάτιο. Με το μοναδικό του σχεδιασμό, αυτό το φωτιστικό θα προσδώσει στυλ και προσωπικότητα στον χώρο σας.

Οι διαστάσεις του φωτιστικού είναι κατάλληλες για να τοποθετηθεί ακόμα και σε μικρούς χώρους, ενώ το μήκος της αλυσίδας μπορεί να προσαρμοστεί κατάλληλα για το ύψος της οροφής σας.

Συνολικά, το GloboStar® ZEBRA 01639 Vintage Industrial Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής είναι ένα ποιοτικό και καλαίσθητο φωτιστικό που μπορεί να ανανεώσει τον χώρο σας και να προσφέρει μια εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποιο είναι το υλικό του κρεμαστού φωτιστικού GloboStar® ZEBRA 01639 Vintage Industrial;
    Απάντηση: Το φωτιστικό κατασκευάζεται από μεταλλικό πλέγμα σε καφέ σκουριά απόχρωση.

Λεπτομέρειες: Το κρεμαστό φωτιστικό GloboStar® ZEBRA 01639 Vintage Industrial κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας μεταλλικό πλέγμα. Το υλικό αυτό είναι ανθεκτικό στην φθορά και παραμένει σταθερό και ανθεκτικό με την πάροδο του χρόνου. Η καφέ σκουριά απόχρωση δίνει έναν βινταζ χαρακτήρα στο φωτιστικό, το οποίο μπορεί να συμπληρώσει την διακόσμηση ενός εσωτερικού χώρου με ένα ιδιαίτερο στυλ.

  1. Ποιες είναι οι διαστάσεις του φωτιστικού GloboStar® ZEBRA 01639 Vintage Industrial;
    Απάντηση: Οι διαστάσεις του φωτιστικού είναι Φ15 x Υ25cm.

Λεπτομέρειες: Το φωτιστικό GloboStar® ZEBRA 01639 Vintage Industrial έχει διαμέτρο 15 εκατοστά και ύψος 25 εκατοστά. Οι διαστάσεις αυτές το καθιστούν κατάλληλο για τοποθέτηση σε διάφορες εσωτερικές κατασκευές και χώρους, όπως σαλόνια, τραπεζαρίες ή υπνοδωμάτια.

  1. Πόσες πηγές φωτός διαθέτει το κρεμαστό φωτιστικό GloboStar® ZEBRA 01639 Vintage Industrial;
    Απάντηση: Το φωτιστικό διαθέτει μια πηγή φωτός.

Λεπτομέρειες: Το GloboStar® ZEBRA 01639 Vintage Industrial φωτιστικό έχει μονόφωτη σχεδίαση, προσφέροντας ομοιόμορφο φωτισμό στον χώρο που τοποθετείται. Η μονόφωτη κατασκευή απλοποιεί την εγκατάσταση και τη χρήση του φωτιστικού.

  1. Ποιο είναι το στυλ του φωτιστικού GloboStar® ZEBRA 01639 Vintage Industrial;
    Απάντηση: Το φωτιστικό έχει vintage-industrial στυλ.

Λεπτομέρειες: Το φωτιστικό GloboStar® ZEBRA 01639 είναι σχεδιασμένο με έμφαση στο vintage-industrial στυλ. Η καφέ σκουριά απόχρωση και το μεταλλικό πλέγμα δημιουργούν έναν χαρακτήρα που αναδεικνύει το παρελθόν, ενώ η μοντέρνα επιστρώση του φωτίζει με τον σημερινό του τρόπο.

  1. Ποιος είναι ο τύπος βάσης του κρεμαστού φωτιστικού GloboStar® ZEBRA 01639 Vintage Industrial;
    Απάντηση: Ο τύπος της βάσης είναι E27.

Λεπτομέρειες: Το GloboStar® ZEBRA 01639 Vintage Industrial φωτιστικό διαθέτει βάση τύπου E27, η οποία είναι η κοινότερα χρησιμοποιούμενη βάση σε φωτιστικά. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την λάμπα της επιλογής σας με βάση E27, ενισχύοντας την ευελιξία και την προσαρμοστικότητα του φωτιστικού.

  1. Ποια είναι η προτεινόμενη χρήση του φωτιστικού GloboStar® ZEBRA 01639 Vintage Industrial;
    Απάντηση: Το φωτιστικό κρεμιέται από την οροφή και είναι ιδανικό για την διακόσμηση εσωτερικών χώρων.

Λεπτομέρειες: Το GloboStar® ZEBRA 01639 Vintage Industrial κρεμαστό φωτιστικό προτείνεται για τοποθέτηση σε εσωτερικούς χώρους, όπως σαλόνια, τραπεζαρίες ή υπνοδωμάτια. Ο σχεδιασμός του προσθέτει μια μοναδική πινελιά στην διακόσμηση, ενώ ο φωτισμός του βελτιώνει την ατμόσφαιρα και δημιουργεί ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Η GloboStar® παρουσιάζει το εκθαμβωτικό κρεμαστό φωτιστικό οροφής ZEBRA 01639 Vintage Industrial, ένα προϊόν που θα σε ενθουσιάσει. Αυτή η μοναδική λάμπα συνδυάζει το μοντέρνο σχέδιο με παραδοσιακά στοιχεία, δημιουργώντας ένα αισθητικά ελκυστικό αποτέλεσμα.

Με τον σκοτεινό καφέ χρώμα και το μεταλλικό πλέγμα, αυτό το φωτιστικό προσθέτει μια δόση ρουστίκ αίσθηση στον χώρο σας. Είναι η τέλεια επιλογή για εκείνους που αναζητούν ένα ανεπαίσθητο, αλλά εντυπωσιακό κομμάτι διακόσμησης που θα αναβαθμίσει οποιοδήποτε δωμάτιο.

Το μονόφωτο σχέδιο της λάμπας της GloboStar® παρέχει ένα εξαιρετικά φωτεινό φως, ικανό να δημιουργήσει την ιδανική ατμόσφαιρα για χαλάρωση και διασκέδαση. Είτε τοποθετηθεί στο σαλόνι, στην κουζίνα ή στο υπνοδωμάτιο, αυτό το κρεμαστό φωτιστικό θα δημιουργήσει μια μοναδική ατμόσφαιρα που θα συναρπάσει εσάς και τους καλεσμένους σας.

Η περιστρεφόμενη λειτουργία του φωτιστικού, σε συνδυασμό με τις προηγμένες τεχνολογίες της GloboStar®, εξασφαλίζει μακρά διάρκεια ζωής. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε τη λάμπα σας για πολλά χρόνια, χωρίς να αντιμετωπίζετε προβλήματα συντήρησης ή αποκλειστικότητας.

Αποκτήστε το GloboStar® ZEBRA 01639 Vintage Industrial Φωτιστικό Οροφής και αναβαθμίστε τον χώρο σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με τον εντυπωσιακό του σχεδιασμό και τις προηγμένες τεχνολογίες της GloboStar®, αυτό το φωτιστικό θα γίνει η νέα αγαπημένη σας λεπτομέρεια στον χώρο σας.

Μην περιμένετε άλλο! Έλατε τώρα στην ιστοσελίδα μας και αποκτήστε το GloboStar® ZEBRA 01639 Vintage Industrial Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο Καφέ Σκουριά Μεταλλικό Πλέγμα Φ15 x Υ25cm σήμερα! Ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να κάνει στον χώρο σας και απολαύστε την καλύτερη ποιότητα κατασκευής και λειτουργίας που μπορείτε να βρείτε στην αγορά.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας