ΗΚ-06 ΛΑΜΠΑΔΑ ΑΠΟ ΑΜΜΟ/ΚΑΦΕ 1L ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΜΕ ΚΑΛΩΔΙΟ, Φωτιστική καλύμματος κύλινδρος Φ20 στα ελληνικά.
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το Φωτιστικό Καπέλο ΗΚ-06 ΑΜΜΟΥ/ΚΑΦΕ 1L ΚΡΕΜΑΣΤΟ είναι ένα κομψό και λειτουργικό φωτιστικό που είναι ιδανικό για διάφορους χώρους. Το φωτιστικό διαθέτει ένα κύλινδρο καπέλο με διάμετρο 20εκ, δημιουργώντας ένα σύγχρονο στυλ στον χώρο σας.

Η κατασκευή του φωτιστικού είναι από αμμοβολή και έχει χρώμα καφέ, προσφέροντας ένα ζεστό και φιλόξενο φωτισμό. Το καπέλο είναι κρεμαστό, προσδίδοντας μια ανθρακίτικη αίσθηση στον χώρο σας.

Το φωτιστικό λειτουργεί με ένα καλώδιο, που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, και προσφέρει φως και ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Με έναν διακόπτη που βρίσκεται στο καλώδιο, μπορείτε να ρυθμίσετε και να ελέγξετε την ένταση του φωτός στο δωμάτιο.

Ο σχεδιασμός του φωτιστικού είναι απλός και κομψός, ιδανικός για σύγχρονους χώρους. Μπορείτε να το τοποθετήσετε πάνω από το κρεβάτι, στο καθιστικό ή ακόμη και στην τραπεζαρία για να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ζεστασιάς.

Με τη διάμετρο των 20εκ, το φωτιστικό δημιουργεί μια ομοιόμορφη και απαλή φωτεινότητα στον χώρο σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλα φωτιστικά για να δημιουργήσετε μια μοναδική ατμόσφαιρα στον χώρο σας.

Το Φωτιστικό Καπέλο ΗΚ-06 ΑΜΜΟΥ/ΚΑΦΕ 1L ΚΡΕΜΑΣΤΟ είναι εύκολο στην εγκατάσταση και προσφέρει μια μεγάλη διάρκεια ζωής. Είναι ένα αξιόπιστο και ανθεκτικό προϊόν που θα αναβαθμίσει τον χώρο σας με τον φωτισμό του. Αποτελεί μια άψογη επιλογή για τη διακόσμηση και τον φωτισμό του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποιο είναι το υλικό του ΗΚ-06 ΑΜΜΟΥ/ΚΑΦΕ 1L ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ME ΚΑΛΩΔΙΟ;
    Το υλικό του ΗΚ-06 ΑΜΜΟΥ/ΚΑΦΕ 1L ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ME ΚΑΛΩΔΙΟ είναι αμμοβολισμένο γυαλί σε καφέ χρώμα. Αυτό το υλικό δίνει ένα μοντέρνο και κομψό στυλ στο φωτιστικό.

  2. Ποιες είναι οι διαστάσεις του φωτιστικού καπέλου κύλινδρος Φ20;
    Ο φωτιστικός κύλινδρος Φ20 έχει διάμετρο 20 εκατοστά και αποτελείται από έναν καπέλο που έχει το σχήμα ενός κύλινδρου. Αυτή η διάσταση το καθιστά κατάλληλο για μικρότερους χώρους ή για να ενταχθεί σε μια συλλογή φωτιστικών.

  3. Πώς γίνεται η τοποθέτηση του φωτιστικού στον χώρο;
    Το φωτιστικό καπέλο κύλινδρος Φ20 μπορεί να τοποθετηθεί στον χώρο ως κρεμαστό φωτιστικό. Έρχεται με ένα καλώδιο που μπορεί να κρεμαστεί από την οροφή. Μπορεί να είναι ιδανικό για την φωτιστική επένδυση ενός τραπεζιού ή του πάγκου της κουζίνας.

  4. Πόση φωτεινή ισχύς παράγει το φωτιστικό;
    Το φωτιστικό ΗΚ-06 ΑΜΜΟΥ/ΚΑΦΕ 1L ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ME ΚΑΛΩΔΙΟ παράγει 1 λαμπτήρα με μέγιστη ισχύ 100 Watt. Αυτό επιτρέπει ένα επαρκές φωτισμό σε έναν χώρο, προσφέροντας άνεση και θαλπωρή.

  5. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άλλα φωτιστικά για τη δημιουργία ενιαίου στυλ στον χώρο;
    Ναι, το φωτιστικό ΗΚ-06 ΑΜΜΟΥ/ΚΑΦΕ 1L ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ME ΚΑΛΩΔΙΟ μπορεί να συνδυαστεί με άλλα φωτιστικά του ίδιου στυλ για να δημιουργηθεί ένα ενιαίο και συνεκτικό αισθητικά περιβάλλον. Αυτό μπορεί να γίνει επιλέγοντας φωτιστικά της ίδιας σειράς ή με παρόμοια σχέδια, χρώματα ή υλικά.

  6. Ποιους χώρους μπορεί να διακοσμήσει αυτό το φωτιστικό;
    Το φωτιστικό καπέλο κύλινδρος Φ20 έχει ευρεία εφαρμογή και μπορεί να διακοσμήσει διάφορους χώρους, όπως το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο ή τον χώρο του φαγητού. Μπορεί να προσθέσει μια μοντέρνα και διακριτική πινελιά, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει φωτισμό και λειτουργικότητα στον χώρο.

ΗΚ-06 ΑΜΜΟΥ/ΚΑΦΕ 1L ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ME ΚΑΛΩΔΙΟ, Φωτιστικό καπέλο κύλινδρος Φ20: Αυξήστε τη φωτεινότητα και την κομψότητα του χώρου σας!

Αυτό το μοναδικό προϊόν, το ΗΚ-06 ΑΜΜΟΥ/ΚΑΦΕ 1L ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ME ΚΑΛΩΔΙΟ, φέρνει την απόλυτη αίσθηση κομψότητας και φωτεινότητας στον χώρο σας. Με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό του και την κομψή κατασκευή του, αυτό το φωτιστικό καπέλο κύλινδρος Φ20 θα μεταμορφώσει την ατμόσφαιρα του δωματίου σας και θα δώσει ένα νέο οπτικό αίσθημα στον χώρο σας.

Το ΗΚ-06 ΑΜΜΟΥ/ΚΑΦΕ 1L ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΚΑΠΕΛΟ είναι ένα προϊόν που προσφέρει πλούσια φωτεινότητα αλλά και υψηλή αισθητική αξία. Με τη δυνατότητα να προσθέσετε σκοτεινές γωνίες στον χώρο σας και να δημιουργήσετε ένα μοναδικό φωτεινό περιβάλλον, αυτό το φωτιστικό θα προσελκύσει την προσοχή και θα δημιουργήσει μια συναρπαστική ατμόσφαιρα.

Με το ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ME ΚΑΛΩΔΙΟ, το ΗΚ-06 ΑΜΜΟΥ/ΚΑΦΕ 1L ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΚΑΠΕΛΟ αποκτά ακόμη μεγαλύτερη πρακτικότητα και ευελιξία. Μπορείτε να το τοποθετήσετε όπου επιθυμείτε και να χρησιμοποιήσετε το καλώδιο για να δημιουργήσετε μια εξατομικευμένη διάταξη φωτισμού. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να προσαρμόσετε το φωτισμό ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου σας και να απολαύσετε την απόλυτη ευελιξία στη δημιουργία της τέλειας ατμόσφαιρας.

Με το ΗΚ-06 ΑΜΜΟΥ/ΚΑΦΕ 1L ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ME ΚΑΛΩΔΙΟ, θα απολαμβάνετε όχι μόνο την αναβαθμισμένη φωτεινότητα και το ιδιαίτερο στυλ, αλλά και μια προηγμένη χρήση και πρακτικότητα. Είναι η ιδανική επιλογή για κάθε χώρο, από το σπίτι σας μέχρι επαγγελματικούς χώρους όπου η αισθητική συναντά τη λειτουργικότητα.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και ανακαλύψτε περισσότερα σχετικά με το ΗΚ-06 ΑΜΜΟΥ/ΚΑΦΕ 1L ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ME ΚΑΛΩΔΙΟ, φωτιστικό καπέλο κύλινδρος Φ20. Αφεθείτε στην ποιότητα, την καινοτομία και την λειτουργικότητα που μπορεί να σας προσφέρει αυτό το εξαιρετικό προϊόν. Ζωντανέψτε τον χώρο σας και δημιουργήστε ένα μοναδικό περιβάλλον με το φωτεινότερο και πιο κομψό φωτιστικό.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας