Συναρπαστικό Κήπος με Ηλιακό Φωτιστικό Καρφωτό Μπάλα Φ80x385mm RGB
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το ηλιακό φωτιστικό κήπου καρφωτό μπάλα φωτίζει τον κήπο σας με μια μοναδική παγοκρύσταλλη εμφάνιση. Με διάμετρο 80mm και ύψος 385mm, αυτό το φωτιστικό διαθέτει RGB φωτισμό που προσφέρει ανεξάρτητη αλλαγή χρώματος, προσθέτοντας μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στον κήπο σας.

Η ενσωματωμένη ηλιακή πλακέτα συλλέγει την ηλιακή ενέργεια και φορτίζει την ενσωματωμένη μπαταρία, επιτρέποντας σε αυτό το φωτιστικό να λειτουργεί αυτόνομα, χωρίς την ανάγκη για καλώδια ή εξωτερική παροχή ρεύματος. Αυτό το καθιστά ιδανικό για τοποθέτηση σε οποιοδήποτε σημείο του κήπου σας, χωρίς να χρειάζεστε επιπλέον αγορές ή εγκαταστάσεις.

Ο ενσωματωμένος αισθητήρας φωτισμού ενεργοποιεί αυτόματα το φωτιστικό τη νύχτα και το απενεργοποιεί το πρωί, εξοικονομώντας έτσι ενέργεια και παρέχοντας αυτόματη λειτουργία χωρίς την ανάγκη για κάποια επιπλέον προγραμματισμένη ρύθμιση. Η μπαταρία έχει μεγάλη χωρητικότητα, παρέχοντας περίπου 8-10 ώρες φωτισμού μετά από μια μέρα φόρτισης.

Ο ανθεκτικός σχεδιασμός του φωτιστικού, κατασκευασμένος από ανθεκτικό πλαστικό, το καθιστά ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και την υγρασία, επιτρέποντάς το να λειτουργεί αξιόπιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, η μπάλα φωτίζει ομοιόμορφα χάρη στην εσωτερική κατανομή του φωτός.

Το ηλιακό φωτιστικό κήπου καρφωτό μπάλα φ80x385mm RGB είναι εύκολο στη χρήση και εγκατάσταση. Απλά επιλέξτε τον επιθυμητό τόνο φωτισμού με το ασύρματο χειριστήριο και απολαύστε τον εντυπωσιακό φωτισμό που προσφέρει. Με την προσθήκη αυτού του προϊόντος στον κήπο σας, θα δημιουργήσετε μια μαγευτική ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια των βραδινών σας στιγμών.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποια είναι η λειτουργία του ηλιακού φωτιστικού κήπου καρφωτού μπάλα Φ80x385mm RGB;
    Απάντηση: Το ηλιακό φωτιστικό κήπου καρφωτού μπάλα Φ80x385mm RGB λειτουργεί ως πηγή φωτισμού για τον κήπο ή οποιοδήποτε άλλο εξωτερικό χώρο. Λειτουργεί με ενσωματωμένα ηλιακά πάνελ που φορτίζονται από τον ήλιο και παρέχουν φωτισμό κατά τη διάρκεια της νύκτας.

  2. Ποιο είναι το μέγεθος της μπάλας και το υλικό κατασκευής;
    Απάντηση: Η μπάλα έχει διάμετρο 80 χιλιοστά και ύψος 385 χιλιοστά. Είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό υλικό που αντέχει στις καιρικές συνθήκες, όπως πλαστικό ABS.

  3. Ποια είναι η χρονική διάρκεια φόρτισης των ηλιακών πάνελ;
    Απάντηση: Η χρονική διάρκεια φόρτισης των ηλιακών πάνελ εξαρτάται από την ένταση του ηλιακού φωτός, αλλά συνήθως απαιτείται περίπου 6-8 ώρες φωτισμού για πλήρη φόρτιση.

  4. Πόση ώρα διαρκεί ο φωτισμός της μπάλας από μία πλήρη φόρτιση;
    Απάντηση: Από μία πλήρη φόρτιση, ο φωτισμός της μπάλας μπορεί να διαρκέσει περίπου 8-10 ώρες, ανάλογα με τις συνθήκες του περιβάλλοντος.

  5. Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής του χρώματος του φωτισμού;
    Απάντηση: Ναι, το ηλιακό φωτιστικό κήπου καρφωτού μπάλα Φ80x385mm RGB διαθέτει τη δυνατότητα αλλαγής χρωμάτων. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά χρώματα, συμπεριλαμβανομένων των κόκκινο, πράσινο, μπλε και ανάμιξη χρωμάτων.

  6. Είναι αδιάβροχη η μπάλα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε βροχερές συνθήκες;
    Απάντηση: Ναι, η μπάλα είναι αδιάβροχη και ανθεκτική στο νερό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σε βροχερές συνθήκες χωρίς να υποστεί ζημιά. Ωστόσο, συνιστάται να μην εκτίθεται σε έντονη βροχή για μεγάλο χρονικό διάστημα για να διατηρηθεί η μέγιστη διάρκεια ζωής του.

Συμπεραίνοντας, το ηλιακό φωτιστικό κήπου καρφωτό μπάλα Φ80x385mm RGB αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν έναν διακοσμητικό φωτισμό για τον κήπο τους. Με τη χρήση της ηλιακής ενέργειας, αυτό το φωτιστικό παρέχει απρόσκοπτη και οικολογική λειτουργία. Η πολυχρωμία RGB προσθέτει μια εκπληκτική αισθητική στον κήπο σας, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε εντυπωσιακά φωτορυθμικά εφέ.

Αυτό το ηλιακό φωτιστικό έχει μια σειρά ξεχωριστών χαρακτηριστικών που το καθιστούν μοναδικό. Η ανθεκτική του κατασκευή προσφέρει αντοχή σε διάφορες καιρικές συνθήκες, ενώ η εξαιρετική του ποιότητα εγγυάται μακροχρόνια χρήση. Επιπλέον, η ευκολία εγκατάστασής του και η αυτόματη λειτουργία του κατά τη διάρκεια της νύχτας το καθιστούν αξιόπιστο και βολικό για κάθε χρήστη.

Οι εφαρμογές αυτού του ηλιακού φωτιστικού είναι πολλές και ποικίλες. Μπορείτε να το τοποθετήσετε στον κήπο σας, στο μπαλκόνι ή ακόμη και στον περίβολο της εξώπορτας σας. Αναδεικνύει την ομορφιά του χώρου σας και προσφέρει μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα, ενώ ταυτόχρονα μαγνητίζει τα βλέμματα όλων των περαστικών.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό ηλιακό φωτιστικό και να μεταμορφώσετε τον κήπο σας σε έναν μοναδικό και εντυπωσιακό χώρο. Η συνδυασμένη εξαιρετική ποιότητα και οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας καθιστούν αυτό το φωτιστικό μία επιλογή που δεν πρέπει να παραβλέψετε. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας σήμερα για να το αποκτήσετε και να φωτίσετε τον κήπο σας με τον πιο κομψό και καινοτόμο τρόπο!

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here