Ηλιακό φωτιστικό τοίχου LED – Ζεστό Λευκό – HJJ-6
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το ηλιακό φωτιστικό τοίχου LED – Warm White – HJJ-6 είναι ένα προϊόν που προσφέρει φωτισμό σε εξωτερικούς χώρους με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Αποτελεί ιδανική επιλογή για τη διακόσμηση και την ασφάλεια των εξωτερικών χώρων σας.

Αυτό το φωτιστικό τοίχου λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια, η οποία συλλέγεται από τον ήλιο μέσω των ενσωματωμένων ηλιακών πάνελ και αποθηκεύεται σε επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Αυτό σημαίνει ότι δεν απαιτείται σύνδεση στο ηλεκτρικό δίκτυο και μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιονδήποτε χώρο επιθυμείτε.

Το φωτιστικό διαθέτει LED λάμπες θερμού λευκού χρώματος, που προσφέρουν ένα ζεστό και φιλόξενο φως. Αυτή η απόχρωση είναι ιδανική για τη δημιουργία μιας άνετης ατμόσφαιρας στον εξωτερικό σας χώρο.

Το φωτιστικό διαθέτει αισθητήρα κίνησης, ο οποίος ενεργοποιεί το φως όταν ανιχνεύει κίνηση στην περιοχή. Αυτό εξασφαλίζει ότι θα έχετε φως ακόμα και σε σκοτεινές περιοχές, όταν πλησιάζετε.

Η εγκατάσταση του φωτιστικού είναι απλή και γρήγορη. Μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιονδήποτε τοίχο με τη χρήση βιδών ή κόλλας. Επίσης, μπορεί να ρυθμιστεί ο γωνία του, έτσι ώστε να προσαρμόζεται στις ατομικές ανάγκες σας.

Το φωτιστικό είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά, τα οποία το καθιστούν αδιάβροχο και ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σε περιοχές που εκτίθενται σε έντονες βροχοπτώσεις ή υψηλές θερμοκρασίες.

Το φωτιστικό διαθέτει επίσης λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης, η οποία μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μπορεί να λειτουργεί για ορισμένο χρονικό διάστημα μετά την ανίχνευση κίνησης ή να παραμένει ανοιχτό μόνον τη νύκτα.

Το ηλιακό φωτιστικό τοίχου LED – Warm White – HJJ-6 είναι μια οικονομική και βιώσιμη επιλογή φωτισμού για τον εξωτερικό σας χώρο. Με τη χρήση της ηλιακής ενέργειας και τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας των LED λαμπών, μπορείτε να εξοικονομήσετε ενέργεια και να μειώσετε το κόστος των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

Ερώτηση 1: Ποια είναι η απόδοση του ηλιακού φωτιστικού τοίχου LED – Warm White – HJJ-6;
Απάντηση: Η απόδοση του ηλιακού φωτιστικού τοίχου LED – Warm White – HJJ-6 είναι περίπου 80 lumen ανά watt. Αυτό σημαίνει ότι για κάθε watt ισχύος που καταναλώνει το φωτιστικό, παράγει περίπου 80 lumen φωτεινότητας.

Ερώτηση 2: Ποια είναι η διάρκεια της φωτεινότητας του ηλιακού φωτιστικού τοίχου LED – Warm White – HJJ-6;
Απάντηση: Η φωτεινότητα του ηλιακού φωτιστικού τοίχου LED – Warm White – HJJ-6 διαρκεί περίπου 8-10 ώρες μετά από πλήρη φόρτιση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε το φως του φωτιστικού για πάρα πολλές ώρες πριν χρειαστεί να το ξαναφορτίσετε.

Ερώτηση 3: Ποιο είναι το χρόνο φόρτισης του ηλιακού φωτιστικού τοίχου LED – Warm White – HJJ-6;
Απάντηση: Ο χρόνος φόρτισης του ηλιακού φωτιστικού τοίχου LED – Warm White – HJJ-6 είναι περίπου 6-8 ώρες, ανάλογα με την ένταση του ηλιακού φωτός. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι ηλιακοί συλλέκτες συλλέγουν την ενέργεια του ηλίου και την αποθηκεύουν στις μπαταρίες του φωτιστικού, προκειμένου να φορτίσουν το φωτιστικό για τη νυχτερινή χρήση.

Ερώτηση 4: Ποιες είναι οι διαστάσεις του ηλιακού φωτιστικού τοίχου LED – Warm White – HJJ-6;
Απάντηση: Το ηλιακό φωτιστικό τοίχου LED – Warm White – HJJ-6 έχει διαστάσεις περίπου 10cm x 10cm x 5cm. Η μικρή του μέγεθος το καθιστά ιδανικό για την τοποθέτηση σε τοίχους και άλλες επιφάνειες.

Ερώτηση 5: Υπάρχει δυνατότητα προσαρμογής της φωτεινότητας στο ηλιακό φωτιστικό τοίχου LED – Warm White – HJJ-6;
Απάντηση: Ναι, το ηλιακό φωτιστικό τοίχου LED – Warm White – HJJ-6 διαθέτει ρυθμιζόμενη φωτεινότητα. Μπορείτε να επιλέξετε το επίπεδο φωτεινότητας που επιθυμείτε, ανάλογα με τις ανάγκες σας και την προτίμησή σας.

Ερώτηση 6: Είναι αδιάβροχο το ηλιακό φωτιστικό τοίχου LED – Warm White – HJJ-6;
Απάντηση: Ναι, το ηλιακό φωτιστικό τοίχου LED – Warm White – HJJ-6 είναι αδιάβροχο με πιστοποίηση IP65. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αντέξει στη βροχή και την υγρασία χωρίς να υποστεί ζημιές. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε σε εξωτερικούς χώρους, όπως στη βεράντα ή τον κήπο, με ασφάλεια.

Καταλήγοντας, το ηλιακό φωτιστικό τοίχου LED – Warm White – HJJ-6 είναι ένα προϊόν που ξεχωρίζει για τα μοναδικά του χαρακτηριστικά, τα πλεονεκτήματα και τις εφαρμογές του. Με την χρήση προηγμένης τεχνολογίας LED, αυτό το φωτιστικό προσφέρει ζεστό λευκό φως που δημιουργεί μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Επιπλέον, χάρη στην ηλιακή του τροφοδοσία, αυτό το φωτιστικό είναι φιλικό προς το περιβάλλον και αποτελεσματικό στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Το ηλιακό φωτιστικό τοίχου LED – Warm White – HJJ-6 έχει πολλαπλές εφαρμογές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορους χώρους, όπως οι κήποι, οι αυλές ή οι μπαλκόνια. Η ευκολία εγκατάστασης και η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζουν μια μακροχρόνια και αξιόπιστη χρήση.

Μην διστάσετε να αποκτήσετε το ηλιακό φωτιστικό τοίχου LED – Warm White – HJJ-6 και να αξιοποιήσετε τις πολλαπλές του δυνατότητες. Είναι ένα προϊόν που θα αναβαθμίσει τον χώρο σας και θα δημιουργήσει μια μαγευτική ατμόσφαιρα. Μείνετε συνδεδεμένοι με τη φύση, εξοικονομήστε ενέργεια και αναδείξτε την ομορφιά του περιβάλλοντός σας με το ηλιακό φωτιστικό τοίχου LED – Warm White – HJJ-6!

Αποκτήστε το σήμερα και ανακαλύψτε την κορυφαία ποιότητα και τις ανταγωνιστικές πλευρές αυτού του προϊόντος. Επισκεφθείτε μας τώρα και εμπλουτίστε τον κόσμο σας με το ηλιακό φωτιστικό τοίχου LED – Warm White – HJJ-6!

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here