Κρεμαστός φωτιστικός LP-150K-S- ROPE UT-BRONZE
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το κρεμαστό φωτιστικό LP-150K-S-ROPE UT-BRONZE είναι ένας εντυπωσιακός και λειτουργικός φωτιστικός προσαρμόσιμος σε κάθε χώρο. Η σχεδίαση του είναι κομψή και μοντέρνα, προσδίδοντας έναν αέρα πολυτέλειας και κομψότητας. Το χρώμα του φωτιστικού είναι bronze, προσθέτοντας ακόμα περισσότερο στην αισθητική του χώρου.

Η κατασκευή του φωτιστικού είναι υψηλής ποιότητας, χρησιμοποιώντας ανθεκτικά και ανθεκτικά υλικά. Ο συνδυασμός του μετάλλου και του γυαλιού δίνει μια στιβαρή και ανθεκτική κατασκευή. Το φωτιστικό περιλαμβάνει επίσης μια ανθεκτική σχοινομάλλινη αλυσίδα, που προσθέτει στην εμφάνισή του.

Το LP-150K-S-ROPE UT-BRONZE μπορεί να τοποθετηθεί στον χώρο σας με διάφορους τρόπους. Με μια κατάλληλη αλυσίδα σχοινακίου, μπορείτε να τοποθετήσετε το φωτιστικό σε διάφορα ύψη, ανάλογα με τις ανάγκες σας και τις προτιμήσεις σας. Επίσης, μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε τύπο οροφής, είτε είναι γυψοσανίδα, ξύλινη ή μεταλλική.

Το φωτιστικό LP-150K-S-ROPE UT-BRONZE παρέχει εξαιρετική φωτεινότητα και φωτοσυνάθροιση. Με το σωστό λαμπτήρα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ζεστή και χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο χώρο σας. Το φωτιστικό είναι συμβατό με λαμπτήρες LED, παρέχοντας εξοικονόμηση ενέργειας και μακρά διάρκεια ζωής στον λαμπτήρα.

Η εγκατάσταση του φωτιστικού είναι εύκολη και απλή. Παρέχονται οδηγίες εγκατάστασης και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για να επιτευχθεί μία ασφαλής και σταθερή εγκατάσταση.

Το κρεμαστό φωτιστικό LP-150K-S-ROPE UT-BRONZE προσφέρει μια μοναδική αισθητική στο χώρο σας και μπορεί να αποτελέσει ένα εντυπωσιακό κέντρο ελκυστικότητας. Αποτελεί μια ιδανική επιλογή για κρεμαστά φωτιστικά σε σπίτια, γραφεία, εστιατόρια ή άλλους επαγγελματικούς χώρους. Είναι ένα προϊόν που συνδυάζει κομψότητα, λειτουργικότητα και ποιότητα κατασκευής.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του κρεμαστού φωτιστικού LP-150K-S- ROPE UT-BRONZE;

    • Το κρεμαστό φωτιστικό LP-150K-S- ROPE UT-BRONZE κατασκευάζεται από χάλυβα και έχει φινίρισμα μπρονζέ.
  2. Ποια είναι η διάσταση του κρεμαστού φωτιστικού LP-150K-S- ROPE UT-BRONZE;

    • Το κρεμαστό φωτιστικό LP-150K-S- ROPE UT-BRONZE έχει διάμετρο 150mm και ύψος 200mm.
  3. Τι τύπο λαμπτήρα υποστηρίζει το κρεμαστό φωτιστικό LP-150K-S- ROPE UT-BRONZE;

    • Το κρεμαστό φωτιστικό LP-150K-S- ROPE UT-BRONZE υποστηρίζει λαμπτήρα νέον G9 με μέγιστη ισχύ 16W.
  4. Περιλαμβάνει το κρεμαστό φωτιστικό LP-150K-S- ROPE UT-BRONZE καλώδιο σύνδεσης;

    • Ναι, το κρεμαστό φωτιστικό LP-150K-S- ROPE UT-BRONZE περιλαμβάνει καλώδιο σύνδεσης μήκους 1,5 μέτρου.
  5. Ποια είναι η απόχρωση του φωτιστικού LP-150K-S- ROPE UT-BRONZE;

    • Το φωτιστικό LP-150K-S- ROPE UT-BRONZE έχει μπρονζέ απόχρωση, που του προσδίδει ένα κλασικό αλλά και μοντέρνο στυλ.
  6. Ποιες είναι οι διαθέσιμες επιλογές στήριξης του κρεμαστού φωτιστικού LP-150K-S- ROPE UT-BRONZE;
    • Το κρεμαστό φωτιστικό LP-150K-S- ROPE UT-BRONZE μπορεί να στηριχθεί είτε απευθείας στην οροφή είτε με τη χρήση ειδικού συστήματος ανάρτησης.

Συνοψίζοντας, το κρεμαστό φωτιστικό LP-150K-S-ROPE UT-BRONZE είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα φωτιστικό που έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει μια μοναδική ατμόσφαιρα και να προσφέρει λειτουργικότητα σε κάθε χώρο. Ο σχεδιασμός του με έμφαση στη λεπτομέρεια και το μεταλλικό φινίρισμα σε χρύσο ρουστίκ, προσδίδει μια υπέρκομψη και μοντέρνα αισθητική.

Με την προηγμένη τεχνολογία φωτισμού LED, το κρεμαστό φωτιστικό LP-150K-S-ROPE UT-BRONZE παρέχει φυσικό, ομοιόμορφο φωτισμό που εξασφαλίζει την κατάλληλη φωτεινότητα για κάθε δραστηριότητα, ενώ παράλληλα εξοικονομεί ενέργεια και διαρκεί για πολλά χρόνια.

Αυτό το κρεμαστό φωτιστικό είναι ιδανικό για εσωτερικούς χώρους όπως σαλόνια, τραπεζαρίες, υπνοδωμάτια και γραφεία, προσφέροντας την ιδανική αντικατάσταση για παραδοσιακούς πυλώνες φωτισμού. Αποτελεί επίσης ένα ξεχωριστό διακοσμητικό στοιχείο που μπορεί να προσδώσει ατμόσφαιρα και προσωπικότητα σε κάθε χώρο.

Με βάση αυτά τα πλεονεκτήματα και με τη δυνατότητα να εντυπωσιάσει με τον σχεδιασμό του, το κρεμαστό φωτιστικό LP-150K-S-ROPE UT-BRONZE αποτελεί μια αξία για κάθε απαιτητικό καταναλωτή. Αναζητήστε το σήμερα για να προσθέσετε μια λάμψη πολυτέλειας και λειτουργικότητας στον χώρο σας. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την αψεγάδιαστη ποιότητα και την ανανεωμένη ατμόσφαιρα που θα φέρει στον χώρο σας.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας