Κρεμαστό φωτιστικό ΠΟΥΜΠΑΣ/20 1Λ ΧΑΛΚΟΣ στα ελληνικά
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το κρεμαστό φωτιστικό PUBLIC/20 1L BRONZE είναι ένα κομψό φωτιστικό που προσφέρει φωτεινότητα και στυλ στον χώρο σας. Η κατασκευή του είναι υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια αντοχή και λειτουργικότητα.

Το φωτιστικό διαθέτει μια λεπτή μεταλλική κατασκευή σε μπρονζέ απόχρωση, που δίνει ένα μοντέρνο αισθητικό αποτέλεσμα στον χώρο σας. Η ανοιχτή δομή του επιτρέπει το φως να διαχέεται ομοιόμορφα και να δημιουργεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Το φωτιστικό διαθέτει έναν πυρακτωτό πολυέλαιο, που προσφέρει ισχυρό και φωτεινό φωτισμό στο χώρο. Με την δυνατότητα προσαρμογής του ύψους, μπορείτε να το τοποθετήσετε στον κατάλληλο χώρο για να δημιουργήσετε την επιθυμητή ατμόσφαιρα.

Το φωτιστικό είναι κατάλληλο για χρήση σε σαλόνια, τραπεζαρίες, υπνοδωμάτια και γραφεία. Η μοντέρνα σχεδίαση του το καθιστά κατάλληλο για διάφορα διακοσμητικά στυλ και ενσωματώνεται εύκολα σε οποιοδήποτε χώρο.

Το φωτιστικό διαθέτει μια λαμπτήρα, που περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Η λαμπτήρα παράγει υψηλής ποιότητας φως, τέλειο για καθημερινή χρήση. Επιπλέον, η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας της λαμπτήρας εξασφαλίζει μακροπρόθεσμη οικονομία στο ρεύμα.

Με τις διαστάσεις 20 x 20 cm, το φωτιστικό διαθέτει ικανοποιητικό μέγεθος που μπορεί να φωτίσει αποτελεσματικά έναν μικρό χώρο. Επίσης, η εύκολη εγκατάσταση του φωτιστικού σας επιτρέπει να το τοποθετήσετε εύκολα και γρήγορα, χωρίς την ανάγκη επαγγελματικής βοήθειας.

Συνολικά, το κρεμαστό φωτιστικό PUBLIC/20 1L BRONZE αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για την διακόσμηση και τον φωτισμό του χώρου σας. Με τον συνδυασμό του μοντέρνου σχεδιασμού, της ποιότητας και της λειτουργικότητας, αυτό το φωτιστικό θα προσθέσει στυλ και φωτεινότητα στο σπίτι ή το γραφείο σας.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Τι υλικό είναι κατασκευασμένο το κρεμαστό φωτιστικό PUBLIC/20 1L BRONZE;

    • Το κρεμαστό φωτιστικό PUBLIC/20 1L BRONZE είναι κατασκευασμένο από χάλυβα.
  2. Ποιο είναι το χρώμα του κρεμαστού φωτιστικού PUBLIC/20 1L BRONZE;

    • Το κρεμαστό φωτιστικό PUBLIC/20 1L BRONZE έχει χρυσαφί χρώμα.
  3. Ποιο είναι το μέγεθος του κρεμαστού φωτιστικού PUBLIC/20 1L BRONZE;

    • Το κρεμαστό φωτιστικό PUBLIC/20 1L BRONZE έχει διαστάσεις 20cm x 20cm x 20cm.
  4. Πόσα λαμπτήρες δέχεται το κρεμαστό φωτιστικό PUBLIC/20 1L BRONZE;

    • Το κρεμαστό φωτιστικό PUBLIC/20 1L BRONZE δέχεται έναν λαμπτήρα.
  5. Ποιο είναι το μέγιστο watt του λαμπτήρα που χρησιμοποιεί το κρεμαστό φωτιστικό PUBLIC/20 1L BRONZE;

    • Το κρεμαστό φωτιστικό PUBLIC/20 1L BRONZE δέχεται λαμπτήρες με μέγιστη ισχύ 60 watt.
  6. Περιλαμβάνονται οι λαμπτήρες στο κρεμαστό φωτιστικό PUBLIC/20 1L BRONZE;
    • Οι λαμπτήρες δεν περιλαμβάνονται στο κρεμαστό φωτιστικό PUBLIC/20 1L BRONZE και πρέπει να αγοραστούν ξεχωριστά.

Συνοψίζοντας, το κρεμαστό φωτιστικό PUBLIC/20 1L BRONZE είναι ένα προϊόν που θα ενθουσιάσει το κοινό μας. Με την μοναδική του σχεδίαση σε χαλκού βρονζέ απόχρωση, αυτό το φωτιστικό προσδίδει έναν απαράμιλλο χαρακτήρα και στυλ στον χώρο σας. Η ευέλικτη λειτουργία του, μπορεί να αποτελέσει εντυπωσιακό κέντρο προσοχής στο σαλόνι, την τραπεζαρία ή το υπνοδωμάτιο σας.

Το PUBLIC/20 1L BRONZE προσφέρει πολλαπλές πλεονεκτήματα και εφαρμογές. Η συμπαγής κατασκευή του, σε συνδυασμό με την ποιοτική του πορεία, εγγυάται μακρά διάρκεια και αξιοπιστία. Ταυτόχρονα, η φωτεινότητα που προσφέρει θα διαμορφώσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα σε κάθε δωμάτιο. Από την ευρεία γκάμα των υλικών που διαθέτει μέχρι την εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση, το PUBLIC/20 1L BRONZE είναι μια πραγματικά αξιόπιστη και προσιτή λύση φωτισμού.

Ανακαλύψτε την απόλυτη αίσθηση στυλ και φωτεινότητας με το κρεμαστό φωτιστικό PUBLIC/20 1L BRONZE. Είναι η επιλογή που θα αναδείξει τον προσωπικό σας χώρο με κομψότητα και λειτουργικότητα. Επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας σήμερα και αποκτήστε αυτό το μοναδικό φωτιστικό για να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα ομορφιάς και ζεστής φωτεινότητας στον χώρο σας. Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία φωτισμού με το PUBLIC/20 1L BRONZE και αναδείξτε τον προσωπικό σας στυλ. Μην αφήσετε την ευκαιρία να σας διαφύγει – γίνετε κομμάτι της ομορφιάς μας σήμερα!

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here