Ξεκινάμε με ένα εντυπωσιακό στατιστικό στοιχείο. Η χρήση ηλιακών προβολέων εξωτερικού χώρου μπορεί να εξοικονομήσει μέχρι 80% ενέργεια. Αυτό είναι αφού ένας συμβατικός προβολέας καταναλώνει πολλή ενέργεια.

Στη συνεχεία, θα μάθουμε για τους ηλιακούς προβολείς. Είναι μια καλή επιλογή για να φωτίσουμε τον εξωτερικό μας χώρο. Χρησιμοποιούν ηλιακή ενέργεια, δε χρειάζονται άλλη πηγή ενέργειας. Είναι και οικολογικοί και βοηθούν στην εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων.

Θα σας δώσουμε έναν οδηγό αγοράς για να κάνετε τη σωστή επιλογή. Επίσης, θα σας προτείνουμε συμβουλές συντήρησης. Αυτό θα εξασφαλίσει τη βέλτιστη απόδοση και την αντοχή τους.

Κύρια Συμπεράσματα:

  • Οι ηλιακοί προβολείς εξωτερικού χώρου είναι αποτελεσματική και αειφόρος λύση για τον φωτισμό εξωτερικών χώρων.
  • Χρήση ανανεώσιμης ηλιακής ενέργειας, εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.
  • Εύκολη εγκατάσταση και ελάχιστη συντήρηση.
  • Ποικιλία χαρακτηριστικών και προδιαγραφών για να προσαρμοστούν στις ανάγκες σας.
  • Ενισχύστε το σύστημα φωτισμού σας με αξεσουάρ για LED προβολείς.

Για περισσότερες πληροφορίες ή αγορά, τηλεφωνήστε στο 210 3006631. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τη διεύθυνση LEDitnow.gr. Εκεί θα βρείτε ποικιλία προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων ηλιακών προβολέων με ανιχνευτή κίνησης και αξεσουάρ για LED προβολείς.

Εισαγωγή στους Ηλιακούς Προβολείς Εξωτερικού Χώρου

Οι ηλιακοί προβολείς εξωτερικού χώρου είναι μια αποδοτική λύση. Χρησιμοποιούν ηλιακή ενέργεια για φωτισμό. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται να έχεις κάπου κοντά πρίζα. Είναι και οικονομικοί αλλά και φιλικοί προς το περιβάλλον.

Οι ηλιακοί προβολείς μπορούν να ταιριάξουν σε πολλούς χώρους. Θα δώσουν ατμοσφαιρικό φωτισμό σε κήπους και μονοπάτια. Μπορείς να τους βάλεις και σε πισίνες, γκαράζ και άλλα μέρη.

Ηλιακοί Προβολείς Εξωτερικού Χώρου

Πλεονεκτήματα των Ηλιακών Προβολέων Εξωτερικού Χώρου

Οι ηλιακοί προβολείς εξωτερικού χώρου έχουν πολλά οφέλη. Πρώτα απ’ όλα, μπορείτε να φωτίζετε απομακρυσμένα μέρη χωρίς καλώδια ή πρίζες. Αυτό σας βοηθάει να εξοικονομείτε ενέργεια και νρέπεστε τον λογαριασμό του ηλεκτρισμού.

Επιπλέον, είναι καλοί για το περιβάλλον. Ο φωτισμός τους μειώνει τις αεροπορικές εκπομπές. Η εγκατάστασή τους είναι εύκολη και δεν χρειάζονται πολλά συντήρηση.

Περιβαλλοντική φιλικότητα και οικονομία

Η μεγάλη τους χάρη είναι η φροντίδα για το περιβάλλον. Χρησιμοποιώντας την ήλιο ως πηγή ενέργειας, βοηθάμε το φυσικό μας περιβάλλον. Ταυτόχρονα, κερδίζουμε και εμείς από μικρότερο λογαριασμό ηλεκτρικού.

Αυτονομία και εύκολη εγκατάσταση

Ανεξάρτητοι από την πρίζα, οι ηλιακοί προβολείς λειτουργούν μόνοι τους. Αυτό τους κάνει ιδανικούς για χώρους χωρίς ηλεκτρικό. Μπορείτε εύκολα να τους τοποθετήσετε οπουδήποτε χωρίς να χρειάζεστε ειδική βοήθεια.

Ανθεκτικότητα και χαμηλή συντήρηση

Είναι φτιαγμένοι από ισχυρά υλικά που αντέχουν στον καιρό. Αντιμετωπίζουν προβλήματα από τη βροχή, την υγρασία και τον ήλιο. Χρειάζονται λίγη φροντίδα, με την καθαριότητα να είναι το μόνο που θυμόμαστε να κάνουμε.

Πλεονεκτήματα Λεπτομέρειες
Αυτονομία Λειτουργούν αυτόνομα χωρίς πρόσβαση στο ηλεκτρικό δίκτυο
Ενεργειακή εξοικονόμηση Μειώνουν την κατανάλωση ηλεκτρικού και εξοικονομούν χρήματα
Περιβαλλοντική φιλικότητα Μειώνουν τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου
Εύκολη εγκατάσταση Δεν απαιτούν ειδικές τεχνικές γνώσεις ή επαγγελματικό εξοπλισμό
Χαμηλή συντήρηση Απαιτούν ελάχιστη συντήρηση και καθαριότητα

Λειτουργία Ηλιακών Προβολέων

Οι ηλιακοί προβολείς εξωτερικού χώρου αποδεικνύονται πολύ χρήσιμοι. Αυτοί λειτουργούν καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας. Κατά την διάρκεια της ημέρας, απορροφούν το ηλιακό φως και το μετατρέπουν σε ενέργεια.

Η ενέργεια αυτή αποθηκεύεται σε μια μπαταρία. Τη νύχτα, χρησιμοποιείται για να φωτίσει μέσω των LED φώτων. Ορισμένοι προβολείς έχουν ανιχνευτή κίνησης, ο οποίος ενεργοποιεί τα φώτα με βάση την κίνηση.

Επίσης, το σύστημα περιλαμβάνει ξεχωριστή βάση στήριξης. Αυτό προσφέρει ευκολία στην τοποθέτηση σε διαφορετικά μέρη. Έτσι, μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε θέση που επιθυμείτε.

Λειτουργία Ηλιακών Προβολέων

Χαρακτηριστικά των Ηλιακών Προβολέων

Οι ηλιακοί προβολείς έχουν πολλά διακριτικά χαρακτηριστικά.

Κατασκευάζονται από ανθεκτικό πλαστικό ABS σε μαύρο χρώμα.

Χρησιμοποιούν τύπο LED COB για φως που είναι τόσο φωτεινό όσο και εξοικονομεί ενέργεια.

Ο ηλιακός τους πίνακας λειτουργεί στά 5,5V και έχει ισχύ 1,55W. Έχουν επίσης μπαταρία DC 3.7V – 2400mAh με αυτονομία 8-12 ωρών.

Η φωτεινότητα του φωτιστικού σώματος είναι περίπου 260 lumen, με θερμοκρασία φωτος 6000K.

Είναι αδιάβροχοι με αξιολόγηση IP65 και διαθέτουν αισθητήρα κίνησης που λειτουργεί σε απόσταση έως 5 μέτρα.

Υλικό ABS πλαστικό
Χρώμα Μαύρο
Τύπος LED COB
Τάση ηλιακού πίνακα 5,5V
Ισχύς ηλιακού πίνακα 1,55W
Τύπος μπαταρίας DC 3.7V – 2400mAh
Αυτονομία 8-12 ώρες
Θερμοκρασία χρωματισμού 6000K
Φωτεινή ροή 260 lumen
Αδιαβροχοποίηση IP65
Αισθητήρας κίνησης Έως 5 μέτρα

Τηλέφωνο Διαθεσιμότητας και Περισσότερες Πληροφορίες

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για ηλιακούς προβολείς; Ο αριθμός μας είναι το 210 3006631. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το https://www.leditnow.gr/led-provoleis/.

Στην ιστοσελίδα μας, θα βρείτε πολλά LED προβολεία. Προσφέρουμε ηλιακούς προβολείς και αξεσουάρ για LED προβολείς.

Συνεχίστε να ενημερώνεστε γιατί εσείς το αξίζετε!

Οι ηλιακοί προβολείς κάνουν τον εξωτερικό σας χώρο να λάμπει. Χρησιμοποιούν ηλιακή ενέργεια για να φωτίσουν αποτελεσματικά.

Έχουν όλα τα πλεονεκτήματα, όπως ανιχνευτή κίνησης για ασφάλεια.

Επιλέξτε τον κατάλληλο ηλιακό προβολέα για τις ανάγκες σας

Κατά την επιλογή ηλιακού προβολέα, επιλέξτε τον που ταιριάζει στα μέτρα σας. Η LED IT NOW προσφέρει ποιοτικά προϊόντα. Έχει και καλή εξυπηρέτηση πελατών.

  1. Μελετήστε προδιαγραφές των προβολέων.
  2. Δείτε λειτουργίες και αυτονομία των προβολέων.
  3. Δείτε την ανθεκτικότητα τους.
Προδιαγραφές Τιμή Αυτονομία Λειτουργία Ανιχνευτή
25W, 3000 lumens €49,99 8-12 ώρες Ναι
50W, 5000 lumens €79,99 12-16 ώρες Ναι
100W, 8000 lumens €129,99 16-20 ώρες Ναι

Σκεφτείτε τις προδιαγραφές και το κόστος προσεκτικά. Επικοινωνήστε με τον προμηθευτή για νέες πληροφορίες.

Αξεσουάρ για LED Προβολείς

Μπορείτε να βελτιώσετε τον φωτισμό του χώρου σας με LED αξεσουάρ. Υπάρχουν βάσεις, καλώδια και τηλεχειριστήρια. Αυτά κάνουν ευκολότερη τη χρήση του συστήματος φωτισμού.

Βάσεις στήριξης

Οι LED προβολείς μπορούν να τοποθετηθούν σωστά με τις βάσεις στήριξης. Αυτές έχουν ρυθμιζόμενα μέρη για εύκολη εγκατάσταση.

Καλώδια επέκτασης

Τα καλώδια επέκτασης βοηθούν στο να καλύψετε μεγαλύτερες αποστάσεις. Έτσι, μπορείτε να επεκτείνετε τον φωτισμό σας εύκολα.

Τηλεχειριστήρια

Με τηλεχειριστήρια, μπορείτε να ελέγχετε τους φωτισμούς από μακριά. Είναι πολύ βολικά, καθώς μπορείτε να προσαρμόσετε τη φωτεινότητα από όπου κι αν βρίσκεστε.

Για περισσότερες πληροφορίες και αγορά αξεσουάρ, επικοινωνήστε στο 210 3006631. Ελάτε να δείτε την προσφορά μας στην ιστοσελίδα https://www.leditnow.gr/led-provoleis/.

Οι καλύτερες προσφορές για LED προβολείς εξωτερικού χώρου:

Επισκεφτείτε μας για μεγάλη ποικιλία σε LED προβολείς. Θα βρείτε ακόμα ανιχνευτές κίνησης για καλύτερο φωτισμό.

Μην ξεχνάτε τους ανιχνευτές κίνησης για περισσότερη ασφάλεια. Εξερευνήστε την ποικιλία μας εδώ: .

Συμπέρασμα

Οι ηλιακοί προβολείς είναι μια καλή επιλογή για φωτισμό έξω. Χρησιμοποιούν λιγότερη ενέργεια και μειώνουν τις εκπομπές.

Βοήθανε στο να έχουμε πιο ωραίο περιβάλλον. Αυτό μπορεί να είναι σε κήπους, αίθρια ή μονοπάτια.

Όταν αγοράζετε, να δείτε καλά τα χαρακτηριστικά του. Σημαντικό είναι να φροντίζετε τους προβολείς, για να δουλεύουν σωστά.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες ή βοήθεια, επικοινωνήστε μαζί μας. Πάντα μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 3006631. Ή μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας https://www.leditnow.gr/led-provoleis/.

Αξιοποιήστε τα πλεονεκτήματα των ηλιακών προβολέων για ένα καλύτερο περιβάλλον. Κάντε τον χώρο σας να λάμπει φιλικά προς το περιβάλλον και όμορφο.

FAQ

Ποια είναι η λειτουργία των ηλιακών προβολέων εξωτερικού χώρου;

Οι ηλιακοί προβολείς εξωτερικού χώρου χρησιμοποιούν το φως του ήλιου. Το ηλιακό πάνελ απορροφά το φως την ημέρα. Αυτό το μετατρέπει σε ενέργεια που αποθηκεύεται σε μια μπαταρία. Τη νύχτα, η αποθηκευμένη ενέργεια λειτουργεί τα LED φώτα του.Ορισμένοι προβολείς έχουν αισθητήρες κίνησης. Αυτοί ενεργοποιούν τα φώτα όταν ανιχνεύουν κίνηση.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά ενός ηλιακού προβολέα εξωτερικού χώρου;

Ο ηλιακός προβολέας κατασκευάζεται από ανθεκτικό και μαύρο ABS. Τα LED είναι COB τύπου, προσφέροντας φωτεινό φως. Το ηλιακό πάνελ έχει τάση 5.5V και ισχύ 1.55W.Η μπαταρία είναι DC 3.7V – 2400mAh, κρατώντας για 8-12 ώρες. Το φως έχει θερμοκρασία 6000K και φωτεινή ροή περίπου 260 lumen. Έχουν βαθμό αδιαβροχοποίησης IP65 και ανιχνεύουν κίνηση σε 5 μέτρα.

Πώς μπορώ να αγοράσω ηλιακούς προβολείς εξωτερικού χώρου;

Για αγορά ηλιακών προβολέων, επικοινωνήστε στο 210 3006631. Επισκεφτείτε επίσης https://www.leditnow.gr/led-provoleis/ για ποικιλία επιλογών. Θα βρείτε σε αυτή την ιστοσελίδα υψηλής ποιότητας προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων προβολέων με αισθητήρες κίνησης.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της χρήσης ηλιακών προβολέων;

Οι ηλιακοί προβολείς προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα. Σας επιτρέπουν να έχετε φωτισμό σε δυσπρόσιες περιοχές. Αυτό γίνεται χωρίς καλωδιακή εγκατάσταση.Βοηθούν επίσης στην εξοικονόμηση ενέργειας. Έτσι, μπορείτε να μειώσετε το κόστος του ρεύματος. Η χρήση τους προστατεύει το περιβάλλον με τη μείωση εκπομπών.Είναι επίσης εύκολοι στην εγκατάσταση και δεν χρειάζονται πολλή συντήρηση.

Ποια είναι τα αξεσουάρ για τους ηλιακούς προβολείς;

Υπάρχουν διάφορα αξεσουάρ για τους ηλιακούς προβολείς. Κάποια παραδείγματα είναι βάσεις τοποθέτησης και καλώδια επέκτασης. Οι ηλιακοί προβολείς μπορούν να συνδεθούν και με τηλεχειριστήρια, για να γίνει η χρήση τους πιο εύκολη.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here