Πόρτατιφ TLB-05 Λευκή Βάση 22cm
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Η πορτατίφ TLB-05 WHITE είναι ένα προϊόν που αποτελείται από μια βάση με ύψος 22cm και έχει λευκό χρώμα. Αυτό το προϊόν είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά, προσφέροντας μακροχρόνια ανθεκτικότητα και αξιοπιστία.

Το TLB-05 WHITE έχει ένα σχεδιασμό που το καθιστά κομψό και μοντέρνο, ιδανικό για κάθε είδους διακόσμηση. Η λευκή απόχρωση το καθιστά ευπροσάρμοστο σε οποιοδήποτε στυλ και χώρο.

Η βάση του TLB-05 WHITE έχει ύψος 22cm, προσφέροντας σταθερή υποστήριξη για το πορτατίφ. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το τοποθετήσετε σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια χωρίς καμία ανησυχία.

Επιπλέον, η ποιότητα κατασκευής του προϊόντος εγγυάται ότι θα διατηρεί την αρχική του εμφάνιση και θα αντέχει στον χρόνο. Το χρώμα δεν θα ξεθωριάσει και η βάση δεν θα ξεφουσκώσει ή θα σπάσει.

Επιπλέον, ο σχεδιασμός της βάσης επιτρέπει εύκολη τοποθέτηση του πορτατίφ και απομάκρυνσή του. Αυτό σας επιτρέπει να το μετακινείτε και να το τοποθετείτε ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Το TLB-05 WHITE είναι ένα ποιοτικό και πρακτικό προϊόν που θα προσθέσει μια πινελιά στυλ και φωτεινότητας στον χώρο σας. Είναι ιδανικό για δωμάτια, σαλόνια, γραφεία και οποιονδήποτε άλλο χώρο θέλετε να διακοσμήσετε.

Συνολικά, το προϊόν TLB-05 WHITE είναι μια εξαιρετική επιλογή για την αναβάθμιση του χώρου σας με μια κομψή και πρακτική βάση για πορτατίφ. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής του συνδυάζεται με τον μοντέρνο σχεδιασμό του, δημιουργώντας ένα προϊόν που θα χαρίσει λάμψη και λειτουργικότητα στον χώρο σας.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

Ερώτηση 1: Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του πορτατίφ TLB-05 White βάση 22cm;
Απάντηση: Το πορτατίφ TLB-05 White βάση 22cm είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα υψηλής ποιότητας, που του προσδίδουν αντοχή και μακροχρόνια αντοχή.

Ερώτηση 2: Ποιο είναι το μέγεθος του πορτατίφ TLB-05 White βάση 22cm;
Απάντηση: Ο πορτατίφ TLB-05 White βάση 22cm έχει διάμετρο 22cm και ύψος 22cm, προσφέροντας ικανοποιητικό μέγεθος για να φωτίζει μια μικρή έως μεσαία χώρους.

Ερώτηση 3: Υπάρχουν διαθέσιμα χρώματα για το πορτατίφ TLB-05 White βάση 22cm;
Απάντηση: Το πορτατίφ TLB-05 White βάση 22cm είναι διαθέσιμο μόνο σε άσπρο χρώμα. Αυτό το επιλεγμένο χρώμα παρέχει καθαρή και κομψή αισθητική.

Ερώτηση 4: Περιλαμβάνει η συσκευασία της βάσης 22cm του πορτατίφ TLB-05 White κάλυμμα προστασίας;
Απάντηση: Ναι, η συσκευασία της βάσης 22cm του πορτατίφ TLB-05 White περιλαμβάνει και ένα κάλυμμα προστασίας. Αυτό το κάλυμμα προστατεύει το πορτατίφ από γρατζουνιές και ζημιές κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.

Ερώτηση 5: Ποιος είναι ο τύπος λαμπτήρα που απαιτείται για τη λειτουργία του πορτατίφ TLB-05 White βάση 22cm;
Απάντηση: Ο πορτατίφ TLB-05 White βάση 22cm απαιτεί χρήση λαμπτήρα με βάση E27 και μέγιστη ισχύ 60W ή ενεργειακά αποδοτικούς λαμπτήρες LED ίσης ισχύος.

Ερώτηση 6: Υπάρχει εγγύηση για το πορτατίφ TLB-05 White βάση 22cm;
Απάντηση: Ναι, ο πορτατίφ TLB-05 White βάση 22cm παρέχεται με εγγύηση ποιότητας για τον κατασκευαστικό του επίπεδο και την απόδοσή του. Η διάρκεια της εγγύησης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον κατασκευαστή.

Με την εντυπωσιακή πόρτα ΠΟΡΤΑΤΙΦ TLB-05 WHITE ΒΑΣΗ 22cm, η αρχιτεκτονική σας αναδεικνύεται στην κορυφή της και σας προσδίδει μια μοναδική αίσθηση πολυτέλειας και προοδευτικότητας. Με την απόλυτη συμμετρία του λευκού χρώματος και την κομψή βάση 22cm, αυτή η πόρτα διαπνέει minimalistic αισθητική που προσφέρει μια σύγχρονη και κομψή ατμόσφαιρα στον χώρο σας.

Η υψηλή ποιότητα κατασκευής της ΠΟΡΤΑΤΙΦ TLB-05 WHITE ΒΑΣΗ 22cm εξασφαλίζει ανθεκτικότητα και μακροχρόνια αντοχή, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για το σπίτι σας. Η πρωτοποριακή τεχνολογία της πόρτας μας εξασφαλίζει απόλυτη ασφάλεια, ενώ η ολοκληρωμένη μόνωση προσφέρει εξαιρετική θερμομόνωση και ηχομόνωση.

Η πόρτα ΠΟΡΤΑΤΙΦ TLB-05 WHITE ΒΑΣΗ 22cm είναι ιδανική για όλους τους τύπους κατοικιών και αποτελεί την τέλεια επιλογή για όσους επιθυμούν να ανανεώσουν τον χώρο τους με στυλ και ποιότητα. Είτε ανακαινίζετε το σπίτι σας είτε κατασκευάζετε ένα νέο, η ΠΟΡΤΑΤΙΦ TLB-05 WHITE ΒΑΣΗ 22cm θα αναβαθμίσει την αισθητική του χώρου σας και θα προσδώσει μια αίσθηση αρμονίας και κομψότητας.

Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει. Αποκτήστε τώρα την ΠΟΡΤΑΤΙΦ TLB-05 WHITE ΒΑΣΗ 22cm για να φέρετε μια νέα διάσταση στον χώρο σας. Ανακαλύψτε την αρμονία του σχεδιασμού, την αξιοπιστία και τον ανανεωμένο χαρακτήρα που προσφέρει.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here