ΣΦΑΙΡΑ/30 ΧΑΛΚΙΝΟ 1L ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το προϊόν SFERA/30 COPPER 1L ΚΡΕΜΑΣΤΟ PLASTIC είναι ένα κρεμαστό αντικείμενο με μεταλλικό φινίρισμα που προσφέρει μια μοντέρνα και κομψή προσθήκη στον χώρο σας. Αυτό το κρεμαστό διαθέτει επίσης πλαστικό υλικό, το οποίο το καθιστά ελαφρύ και εύκολο στην εγκατάσταση.

Το SFERA/30 COPPER 1L ΚΡΕΜΑΣΤΟ PLASTIC διαθέτει μία μονή λάμπα, κατάλληλη για χώρους όπως το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο ή τον επαγγελματικό χώρο. Η χαλκένια απόχρωση προσδίδει ένα μοναδικό και ζεστό χαρακτήρα, που μπορεί να προσθέσει μια αίσθηση πολυτέλειας στον χώρο.

Έχοντας διάμετρο 30 εκατοστά, αυτό το κρεμαστό έχει μια διακριτική και σύγχρονη εμφάνιση. Μπορεί να κρεμαστεί μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλα φωτιστικά σειράς SFERA για να δημιουργήσετε μια εκθαμβωτική αισθητική. Οι πολλαπλές δυνατότητες συνδυασμού και αρμονικής ενσωμάτωσης σας επιτρέπουν να επιλέξετε τον σωστό συνδυασμό για τον χώρο σας.

Η σχεδίαση του SFERA/30 COPPER 1L ΚΡΕΜΑΣΤΟ PLASTIC εξυπηρετεί επίσης λειτουργικούς σκοπούς. Ο φωτισμός που παρέχει είναι αρκετά φωτεινός και ικανοποιεί τις ανάγκες φωτισμού του χώρου που θα τοποθετηθεί. Επιπλέον, η ανθεκτική κατασκευή του προϊόντος το καθιστά αξιόπιστο και ανθεκτικό στην καθημερινή χρήση.

Η εγκατάσταση του SFERA/30 COPPER 1L ΚΡΕΜΑΣΤΟ PLASTIC είναι πολύ απλή και δεν απαιτεί επαγγελματική βοήθεια. Το προϊόν συνοδεύεται από οδηγίες εγκατάστασης, έτσι ώστε να μπορείτε να το τοποθετήσετε εύκολα και γρήγορα.

Οι πελάτες που έχουν αγοράσει το SFERA/30 COPPER 1L ΚΡΕΜΑΣΤΟ PLASTIC είναι εξαιρετικά ικανοποιημένοι με την ποιότητα και την αισθητική του προϊόντος. Η προσεκτική επεξεργασία και η προσοχή στη λεπτομέρεια δίνουν έμφαση στην υψηλή ποιότητα και την αξία του προϊόντος.

Το SFERA/30 COPPER 1L ΚΡΕΜΑΣΤΟ PLASTIC είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα κομψό και μοντέρνο φωτιστικό για να ανανεώσουν τον χώρο τους. Με την εμφάνιση του χαλκού και τον φωτεινό φωτισμό που παρέχει, το προϊόν αυτό θα προσθέσει σίγουρα μια ιδιαίτερη αίσθηση πολυτέλειας και στυλ σε κάθε χώρο.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του κρεμαστού φωτιστικού SFERA/30 COPPER 1L ΚΡΕΜΑΣΤΟ PLASTIC;

Το SFERA/30 COPPER 1L ΚΡΕΜΑΣΤΟ PLASTIC είναι κατασκευασμένο από πλαστικό υλικό.

  1. Ποιο είναι το μέγεθος του κρεμαστού φωτιστικού SFERA/30 COPPER 1L ΚΡΕΜΑΣΤΟ PLASTIC;

Το κρεμαστό φωτιστικό SFERA/30 COPPER 1L ΚΡΕΜΑΣΤΟ PLASTIC έχει διαστάσεις που είναι 30 εκατοστά διάμετρο και 1 μέτρο συνολικό ύψος, συμπεριλαμβανομένου του συρμάτινου καλωδίου.

  1. Ποιο είναι το χρώμα του κρεμαστού φωτιστικού SFERA/30 COPPER 1L ΚΡΕΜΑΣΤΟ PLASTIC;

Το SFERA/30 COPPER 1L ΚΡΕΜΑΣΤΟ PLASTIC έχει μπρονζέ χρώμα.

  1. Ποιο είναι τον τύπος λαμπτήρα που χρησιμοποιεί;

Το κρεμαστό φωτιστικό SFERA/30 COPPER 1L ΚΡΕΜΑΣΤΟ PLASTIC χρησιμοποιεί έναν λαμπτήρα ανακλαστήρα E27, ο οποίος δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

  1. Ποια είναι η τάση λειτουργίας του φωτιστικού;

Το SFERA/30 COPPER 1L ΚΡΕΜΑΣΤΟ PLASTIC λειτουργεί με τάση 220-240V.

  1. Ποιο είναι το μέγιστο Watt που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο φωτιστικό;

Το μέγιστο Watt που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο SFERA/30 COPPER 1L ΚΡΕΜΑΣΤΟ PLASTIC είναι 60W.

Στην σημερινή εποχή όπου η ποιότητα και η λειτουργικότητα των προϊόντων αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη σημασία, ο SFERA/30 COPPER 1L ΚΡΕΜΑΣΤΟ PLASTIC αξίζει την προσοχή σας. Με τις μοναδικές του χαρακτηριστικές ιδιότητες και οφέλη, αυτό το προϊόν συνδυάζει την αισθητική της χαλύβδινης κρεμάστρας με τα πλεονεκτήματα του πλαστικού υλικού, προσφέροντας απόλυτη λειτουργικότητα και αντοχή.

Με τη σειρά SFERA/30 COPPER, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε στο κοινό μας ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που συνδυάζει την πρωτοποριακή τεχνολογία των υλικών και την εκλεπτυσμένη αισθητική σε ένα μοναδικό και κομψό σχεδιασμό. Είναι κάτι περισσότερο από μία απλή κρεμάστρα, είναι ένα εντυπωσιακό κομμάτι που θα εντυπωσιάσει και θα βελτιώσει τον χώρο του σπιτιού σας.

Η ειδική σύνθεση του πλαστικού υλικού του SFERA/30 COPPER 1L ΚΡΕΜΑΣΤΟ PLASTIC το καθιστά ανθεκτικό σε οποιοδήποτε είδος φθοράς και σπασίματος. Επιπλέον, η επίστρωση από χαλκό προσδίδει μια πολύτιμη αίσθηση πολυτέλειας και προστατεύει το πλαστικό από την υγρασία και τις ακαθαρσίες. Αυτό το μοναδικό συνδυασμό χαρακτηριστικών καθιστά το SFERA/30 COPPER 1L ΚΡΕΜΑΣΤΟ PLASTIC το ιδανικό προϊόν για το μπάνιο, το κουζινάκι ή οποιονδήποτε άλλο χώρο του σπιτιού σας.

Αποκτήστε το SFERA/30 COPPER 1L ΚΡΕΜΑΣΤΟ PLASTIC και ανακαλύψτε ένα προϊόν που θα μεταμορφώσει τον χώρο σας και θα αναβαθμίσει την οργάνωση της καθημερινότητάς σας. Η υψηλή ποιότητα, η μοναδική αισθητική και η αντοχή του προϊόντος μας θα σας ενθουσιάσουν και θα σας πείσουν για την αγορά ενός αξιόπιστου και πρωτοποριακού προϊόντος.

Μην περιμένετε άλλο, εξερευνήστε την ευκαιρία να αποκτήσετε το SFERA/30 COPPER 1L ΚΡΕΜΑΣΤΟ PLASTIC και ενσωματώστε την κομψότητα και τη λειτουργικότητα στην καθημερινή σας ζωή. Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε το προϊόν μας και απολαύστε μια βελτιωμένη εμπειρία χρήσης.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here