ΣΦΑΙΡΑ/30 ΡΟΖ 1L ΚΡΕΜΑΣΤΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το προϊόν SFERA/30 PINK 1L είναι ένα κρεμαστό πλαστικό μεγάλου μεγέθους που διαθέτει χωρητικότητα 1 λίτρου. Αυτό το κρεμαστό πλαστικό είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό υλικό, που εξασφαλίζει μεγάλη αντοχή και μακροχρόνια χρήση.

Το σχεδιασμός του SFERA/30 PINK 1L είναι εξαιρετικά ελκυστικός, με ζωηρό ροζ χρώμα που εντυπωσιάζει και δίνει χαρούμενη αίσθηση. Η κρεμαστή λαβή που διαθέτει είναι εργονομική, κάνοντας την εύκολη τη μεταφορά και την ανάρτησή του στον τοίχο.

Αυτό το πλαστικό σφαίρας προσφέρει πολλαπλές χρήσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κουζίνα για την αποθήκευση τροφίμων όπως ρύζι, μακαρόνια, ξερά φρούτα κ.α., ενώ είναι κατάλληλο και για τοποθέτηση παιχνιδιών ή αντικειμένων σε παιδικό δωμάτιο.

Με χωρητικότητα 1 λίτρου, το SFERA/30 PINK 1L προσφέρει επαρκή αποθηκευτικό χώρο για τις ανάγκες σας. Επιπλέον, αυτό το πλαστικό διαθέτει ανθεκτικό καπάκι που σφραγίζει τέλεια, διατηρώντας το περιεχόμενο απόλυτα ασφαλές και προστατευμένο από την υγρασία και τους μικροοργανισμούς.

Οι διαστάσεις του SFERA/30 PINK 1L είναι 15cm (διάμετρος) x 15cm (ύψος), προσφέροντας μεγάλη χωρητικότητα αποθήκευσης σε συνδυασμό με μικρό χώρο που απαιτείται για την τοποθέτηση του. Επίσης, η σφαιρική του μορφή δίνει μοναδικό στυλ και εμφάνιση σε κάθε χώρο που τοποθετηθεί.

Συνοψίζοντας, το SFERA/30 PINK 1L είναι ένα εξαιρετικά πρακτικό και λειτουργικό προϊόν που προσφέρει αποθηκευτικό χώρο, διαχείριση του χώρου και προστασία των τροφίμων ή των αντικειμένων που αποθηκεύονται μέσα του. Η ζωηρή ροζ απόχρωση και ο εργονομικός σχεδιασμός το καθιστούν ιδανικό για να φωτίσει τον χώρο σας και να προσθέσει στυλ σε οποιοδήποτε δωμάτιο.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Τι είναι το SFERA/30 PINK 1L ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ;

    • Το SFERA/30 PINK 1L ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ είναι ένα κρεμαστό πλαστικό δοχείο χωρητικότητας 1 λίτρου, σχεδιασμένο για να αποθηκεύει και να μεταφέρει υγρά.
  2. Ποιο είναι το χρώμα του SFERA/30 PINK 1L ΚΡΕΜΑΣΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ;

    • Το χρώμα του SFERA/30 PINK 1L ΚΡΕΜΑΣΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ είναι ροζ.
  3. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του SFERA/30 PINK 1L ΚΡΕΜΑΣΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ;

    • Το SFERA/30 PINK 1L ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ είναι κατασκευασμένο από πλαστικό υλικό υψηλής ποιότητας.
  4. Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το SFERA/30 PINK 1L ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ;

    • Το SFERA/30 PINK 1L ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση και μεταφορά διαφόρων υγρών, όπως νερό, χυμούς, γάλα και άλλα παρόμοια ποτά.
  5. Υπάρχουν περιορισμοί χρήσης για το SFERA/30 PINK 1L ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ;

    • Οι μόνοι περιορισμοί χρήσης του SFERA/30 PINK 1L ΚΡΕΜΑΣΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ είναι ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για αποθήκευση υγρών που έχουν υψηλή θερμοκρασία ή υγρών που μπορεί να διαβρώσουν το πλαστικό υλικό.
  6. Ποιες είναι οι διαστάσεις του SFERA/30 PINK 1L ΚΡΕΜΑΣΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ;
    • Οι διαστάσεις του SFERA/30 PINK 1L ΚΡΕΜΑΣΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ είναι περίπου πλάτος 10 εκατοστά, ύψος 20 εκατοστά και βάθος 10 εκατοστά.

Στο SFERA/30 PINK 1L, μας ενθουσιάζει να παρουσιάζουμε ένα εξαιρετικό προϊόν που συνδυάζει μοναδικές χαρακτηριστικά, οφέλη και εφαρμογές. Η κρεμάστρα αυτή δίνει μια φρέσκια και σύγχρονη αισθητική σε κάθε χώρο, ενώ παράλληλα διαθέτει ανθεκτικότητα και πρακτικότητα.

Η κρεμάστρα SFERA/30 PINK 1L έχει σχεδιαστεί με προσοχή στη λεπτομέρεια, με γνήσιο πλαστικό υλικό υψηλής ποιότητας. Η συμπαγής κατασκευή της την καθιστά ανθεκτική στις καθημερινές φθορές, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια χρήση. Επιπλέον, η εύκολη εγκατάσταση της και η ικανότητά της να υποστηρίξει επιπλέον βάρος την καθιστούν ιδανική για την αποθήκευση ρούχων, τσάντων και αξεσουάρ.

Αποκτήστε μια κρεμάστρα SFERA/30 PINK 1L και αναβαθμίστε τον κάθε χώρο με τον πιο στιλάτο και πρακτικό τρόπο. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για το γραφείο, το μπάνιο, την κουζίνα ή το υπνοδωμάτιο, η SFERA/30 PINK 1L θα προσθέσει έναν χαρούμενο και μοντέρνο τόνο στη διακόσμηση σας.

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να διακοσμήσετε τον χώρο σας με μια κρεμάστρα που ξεχωρίζει ανάμεσα στις άλλες. Επωφεληθείτε από την συνδυαστική αξία της ποικιλίας στα χρώματα και αναβαθμίστε την οργάνωση του χώρου σας με στυλ και λειτουργικότητα.

Επομένως, ανακαλύψτε την SFERA/30 PINK 1L και αγκαλιάστε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας προσφέρει όχι μόνο πρακτική χρησιμότητα αλλά και αισθητική απόλαυση. Πείτε αντίο στο χάος και υπογραμμίστε τον προσωπικό σας χώρο με διάκριση.

Επικοινωνήστε με εμάς σήμερα και επωφεληθείτε από την πολυτέλεια και την πρακτικότητα της SFERA/30 PINK 1L. Αυτή η κρεμάστρα θα αναδείξει την προσωπικότητά σας και θα προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες οργάνωσης στον καθημερινό σας χώρο. Μην χάνετε άλλο χρόνο, κάντε την SFERA/30 PINK 1L δική σας σήμερα!

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here