V-TAC Επιτοίχιο Φωτιστικό LED 8W 230V 750lm 167° IP65 Τετράγωνο Φυσικό Λευκό Καφέ Σώμα 10285
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το V-TAC Επιτοίχιο Φωτιστικό LED 8W είναι ένα προηγμένο προϊόν φωτισμού που προσφέρει υψηλής ποιότητας φώτιση για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Αυτό το προϊόν χαρακτηρίζεται από την υψηλή του απόδοση, την αποτελεσματική κατανάλωση ενέργειας και την ανθεκτικότητά του.

Το φωτιστικό διαθέτει ισχυρό LED με ισχύ 8W και απόδοση 750lm, προσφέροντας έντονο φως για να φωτίζει αποτελεσματικά τον χώρο σας. Με γωνία διάχυσης 167°, το φως διαχέεται ομοιόμορφα σε όλον τον χώρο.

Το φωτιστικό είναι σχεδιασμένο για να αντέχει σε ανθρώπινες και καιρικές συνθήκες, καθώς διαθέτει προστασία IP65. Αυτό σημαίνει ότι είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια αντοχή και λειτουργία.

Το φωτιστικό έχει τετράγωνο σχήμα και φυσικό λευκό χρώμα, χαρίζοντας μια μοντέρνα και κομψή αισθητική στον χώρο. Επιπλέον, το καφέ σώμα του προσθέτει ένα ζεστό χαρακτήρα και προσδίδει επιπλέον στυλ.

Εγκατάσταση αυτού του φωτιστικού είναι απλή και εύκολη. Μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο ή οποιαδήποτε επιφάνεια με τη βοήθεια των παρεχόμενων αξεσουάρ. Έχει διαστάσεις 10285, προσφέροντας επαρκή φωτισμό για τον χώρο σας.

Το V-TAC Επιτοίχιο Φωτιστικό LED 8W 230V 750lm 167° IP65 Τετράγωνο Φυσικό Λευκό Καφέ Σώμα 10285 είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα αξιόπιστο και ανθεκτικό φωτιστικό για τον χώρο τους. Με την υψηλή του απόδοση, αποτελεσματική κατανάλωση ενέργειας και μοντέρνο σχεδιασμό, αυτό το προϊόν θα δώσει φως και στυλ στον χώρο σας.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

Ερώτηση 1: Ποια είναι η ισχύς του φωτιστικού LED V-TAC 8W 230V 750lm;
Απάντηση: Η ισχύς του επιτοίχιου φωτιστικού LED V-TAC είναι 8 Watt.

Ερώτηση 2: Ποια είναι η τάση λειτουργίας του φωτιστικού;
Απάντηση: Το φωτιστικό V-TAC λειτουργεί με τάση 230 Volt.

Ερώτηση 3: Ποια είναι η φωτεινή ροή του LED V-TAC 8W 230V 750lm;
Απάντηση: Η φωτεινή ροή του επιτοίχιου φωτιστικού LED V-TAC είναι 750 lumen.

Ερώτηση 4: Ποια είναι η γωνία δέσμης φωτός του V-TAC 8W 230V 750lm;
Απάντηση: Η γωνία δέσμης φωτός του φωτιστικού LED V-TAC είναι 167 μοίρες.

Ερώτηση 5: Ποιο είναι το βαθμό προστασίας του φωτιστικού V-TAC;
Απάντηση: Το φωτιστικό V-TAC έχει βαθμό προστασίας IP65, που σημαίνει ότι είναι ανθεκτικό στη σκόνη και τα νερά.

Ερώτηση 6: Ποιο είναι το σχήμα και ο χρωματισμός του σώματος του επιτοίχιου φωτιστικού LED V-TAC;
Απάντηση: Το σώμα του φωτιστικού V-TAC είναι τετράγωνο και έχει φυσικό λευκό χρώμα, ενώ η πλάκα που στηρίζεται στον τοίχο έχει καφέ χρώμα.

Καταλήγοντας, το V-TAC Επιτοίχιο Φωτιστικό LED 8W 230V 750lm 167° IP65 Τετράγωνο Φυσικό Λευκό Καφέ Σώμα 10285 είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που προσφέρει πραγματικά μοναδικές δυνατότητες και οφέλη. Με την τεχνολογία LED, αυτό το φωτιστικό παρέχει εξαιρετικά φωτεινό φωτισμό με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Επιπλέον, η αδιάβροχη σχεδίαση IP65 και η κατασκευή από ανθεκτικά υλικά εξασφαλίζουν ότι αυτό το φωτιστικό είναι κατάλληλο για χρήση σε εξωτερικούς χώρους και αντέχει στις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Με αυτό το επιτοίχιο φωτιστικό LED, μπορείτε να φωτίσετε τον εξωτερικό χώρο σας με έναν αξιόπιστο και αισθητικά ευχάριστο τρόπο. Η γωνία φωτισμού 167° εξασφαλίζει ομοιόμορφο φωτισμό σε μεγάλους χώρους, ενώ η φυσική λευκή και καφέ απόχρωση του σώματος προσφέρουν μία μοντέρνα και κομψή αισθητική.

Αναβαθμίστε τον εξωτερικό χώρο σας με το V-TAC Επιτοίχιο Φωτιστικό LED 8W 230V 750lm 167° IP65 Τετράγωνο Φυσικό Λευκό Καφέ Σώμα 10285 και απολαύστε υπέροχο φωτισμό και ανθεκτική απόδοση. Από τα προσωπικά απογεύματα στην αυλή σας μέχρι τις καλοκαιρινές βραδινές συγκεντρώσεις με φίλους και οικογένεια, αυτό το φωτιστικό θα δημιουργήσει ένα ζεστό και ευχάριστο περιβάλλον.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα φωτιστικό που συνδυάζει υψηλή απόδοση, αισθητική και ανθεκτικότητα. Αγοράστε το V-TAC Επιτοίχιο Φωτιστικό LED 8W 230V 750lm 167° IP65 Τετράγωνο Φυσικό Λευκό Καφέ Σώμα 10285 τώρα και απογειώστε τον εξωτερικό φωτισμό του χώρου σας. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας