Υβριδικός Solar Inverter DEYE – Τριφασικός IP65

Ο Υβριδικός Solar Inverter DEYE της V-TAC είναι ένας ισχυρός και αξιόπιστος μετατροπέας φωτοβολταϋκών ισχύος 10kW. Με την υψηλή τεχνολογία που διαθέτει, είναι σε θέση να μετατρέψει την ηλιακή ενέργεια σε ηλεκτρική ενέργεια με υψηλή απόδοση και απόλυτη ασφάλεια. Ο σχεδιασμός του είναι ειδικά προσαρμοσμένος για χρήση σε τριφασικά συστήματα.

Με προστατευτικό βαθμό IP65, ο Υβριδικός Solar Inverter DEYE είναι κατάλληλος για χρήση σε εξωτερικούς χώρους και αντέχει σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Έτσι, εξασφαλίζεται η μακροχρόνια και αξιόπιστη λειτουργία του συστήματος.

Χαρακτηριστικά του SUN 10K SG04LP3 EU 11542

Ο Υβριδικός Solar Inverter DEYE διαθέτει τεχνολογία που εξασφαλίζει υψηλή απόδοση μετατροπής της ηλιακής ενέργειας σε ηλεκτρική ενέργεια. Επιπλέον, διαθέτει ενσωματωμένο υβριδικό σύστημα, που του επιτρέπει να λειτουργεί σε συνδυασμό με άλλες πηγές ενέργειας, όπως το δίκτυο ή το σύστημα μπαταριών.

Με εύκολη εγκατάσταση και ρύθμιση, ο SUN-10K-SG04LP3-EU 11542 προσφέρει αξιόπιστη λειτουργία και χαμηλές απώλειες ενέργειας. Επιπλέον, διαθέτει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών που το καθιστούν ιδανικό για κάθε είδους εφαρμογή.

Οι Οικονομικές Επιδόσεις του HYBRID SOLAR INVERTER DEYE

Ο Υβριδικός Solar Inverter DEYE διαθέτει καινοτόμα χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν τη μείωση των λογαριασμών ηλεκτρικής ενέργειας. Με την υψηλή απόδοση μετατροπής και τη δυνατότητα προσαρμογής στις απαιτήσεις του συστήματος, ο χρήστης μπορεί να εξοικονομήσει χρήματα κάθε μήνα.

Τέλος, η V-TAC είναι παγκοσμίως γνωστή για την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία των προϊόντων της. Με το SUN-10K-SG04LP3-EU 11542, η εταιρεία επιβεβαιώνει τη φήμη της ως πρωτοπόρου στον τομέα των φωτοβολταϊκών συστημάτων και των υβριδικών μετατροπέων.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here