Το συναρπαστικό V-TAC Inventer Φωτοβολταϊκών Μονοφασικό On-Grid 5KW (5000W) IP66 με Οθόνη LCD 11380
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το V-TAC Inventer Φωτοβολταϊκών Μονοφασικό On-Grid 5KW (5000W) IP66 με Οθόνη LCD 11380 είναι ένα προηγμένο προϊόν που σχεδιάστηκε για την αποτελεσματικότερη χρήση της ηλιακής ενέργειας. Ο inventer αυτός προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για το μοντέρνο σπίτι ή επιχείρηση που θέλουν να επωφεληθούν από την φωτοβολταϊκή ενέργεια.

Με μια ισχύ εξόδου 5KW (5000W), αυτός ο inventer είναι ικανός να παράγει αρκετή ηλεκτρική ενέργεια για να καλύψει τις ανάγκες μιας οικογένειας ή μιας μικρής επιχείρησης. Η ισχύς αυτή είναι αρκετή για να τροφοδοτήσει οικιακές συσκευές, όπως ψυγεία, κλιματιστικά και ηλεκτρικές συσκευές.

Ο inventer αυτός είναι συμβατός με το δίκτυο, οπότε μπορεί να συνδεθεί με την τοπική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιπλέον πηγή ενέργειας, με τη δυνατότητα να πωληθεί η περίσσεια παραγόμενη ενέργεια στο δίκτυο.

Το IP66 είναι ένα πρότυπο προστασίας, που σημαίνει ότι ο inventer είναι προστατευμένος από σκόνη και νερό. Αυτό εξασφαλίζει ότι ο inventer θα παραμείνει λειτουργικός ακόμα και σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

Ο inventer διαθέτει μια οθόνη LCD, που προσφέρει εύκολη πρόσβαση και παρουσίαση των δεδομένων του συστήματος φωτοβολταϊκών. Αυτό επιτρέπει στον χρήστη να παρακολουθεί την παραγωγή ενέργειας του συστήματος και την απόδοσή του.

Ο inventer αυτός προσφέρει επίσης προηγμένες λειτουργίες προστασίας, όπως προστασία από υπερθέρμανση, βραχυκυκλώματα και υπερτάσεις. Αυτό εξασφαλίζει τη μακροχρόνια αξιοπιστία και ασφάλεια του συστήματος φωτοβολταϊκών.

Τέλος, ο inventer αυτός είναι σχεδιασμένος με γνώμονα την ευκολία χρήσης και εγκατάστασης. Έρχεται με οδηγίες βήμα προς βήμα για την εγκατάσταση και έχει συμπαγές μέγεθος για ευέλικτη τοποθέτηση.

Συνολικά, το V-TAC Inventer Φωτοβολταϊκών Μονοφασικό On-Grid 5KW (5000W) IP66 με Οθόνη LCD 11380 είναι ένα προηγμένο, αξιόπιστο και εύχρηστο προϊόν που προσφέρει μεγάλη απόδοση και προστασία για το σύστημα φωτοβολταϊκών.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Τι είναι το V-TAC Inventer Φωτοβολταϊκών Μονοφασικό On-Grid 5KW (5000W) IP66 με Οθόνη LCD 11380;
    Το V-TAC Inventer Φωτοβολταϊκών είναι μια συσκευή μετατροπής ενέργειας που χρησιμοποιείται για την επεξεργασία της ενέργειας που παράγεται από φωτοβολταϊκά πάνελ, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το ηλεκτρικό δίκτυο. Έχει ισχύ 5KW (5000W) και είναι συμβατό με μονοφασικά φωτοβολταϊκά συστήματα. Επίσης, είναι αδιάβροχο με προστασία IP66 και διαθέτει οθόνη LCD για την εμφάνιση των πληροφοριών της λειτουργίας του.

  2. Ποια είναι η λειτουργία του V-TAC Inventer Φωτοβολταϊκών Μονοφασικό On-Grid 5KW (5000W) IP66 με Οθόνη LCD 11380;
    Η λειτουργία του V-TAC Inventer είναι να μετατρέπει την αλλοτροπούμενη κατανεμημένη ρεύματος που παράγεται από φωτοβολταϊκά πάνελ σε ρεύμα κατευθυνόμενο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το ηλεκτρικό δίκτυο. Αυτό επιτρέπει στους ιδιοκτήτες φωτοβολταϊκών συστημάτων να αξιοποιήσουν την παραγόμενη ενέργεια και να μειώσουν την κατανάλωση από το δίκτυο.

  3. Ποιοι είναι οι τεχνικές προδιαγραφές του V-TAC Inventer Φωτοβολταϊκών Μονοφασικό On-Grid 5KW (5000W) IP66 με Οθόνη LCD 11380;
    Οι τεχνικές προδιαγραφές του V-TAC Inventer περιλαμβάνουν ισχύ εξόδου 5KW (5000W), μέγιστη τάση εισόδου 500V DC και απόδοση μετατροπής πάνω από 97%. Επιπλέον, έχει προστασία IP66, που το καθιστά αδιάβροχο και ανθεκτικό σε διάφορες καιρικές συνθήκες. Τέλος, διαθέτει μια οθόνη LCD για την εμφάνιση των πληροφοριών της λειτουργίας του, όπως η ένδειξη της ισχύος, της τάσης και της κατανάλωσης.

  4. Ποια είναι η χρήση του V-TAC Inventer Φωτοβολταϊκών Μονοφασικό On-Grid 5KW (5000W) IP66 με Οθόνη LCD 11380;
    Η χρήση του V-TAC Inventer είναι κυρίως σε οικιακές και εμπορικές φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις, όπου χρησιμοποιείται για να μετατρέπει την παραγόμενη ενέργεια από τα φωτοβολταϊκά πάνελ σε ρεύμα που μπορεί να διοχετευθεί στο ηλεκτρικό δίκτυο.

  5. Ποιοι είναι οι σημαντικότεροι πλεονεκτήματα του V-TAC Inventer Φωτοβολταϊκών Μονοφασικό On-Grid 5KW (5000W) IP66 με Οθόνη LCD 11380;
    Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του V-TAC Inventer είναι η υψηλή απόδοση μετατροπής πάνω από 97%, η προστασία IP66 για αντοχή σε διάφορες καιρικές συνθήκες και η οθόνη LCD που επιτρέπει την εμφάνιση των πληροφοριών της λειτουργίας του. Επιπλέον, το μονοφασικό σχέδιο του καθιστά συμβατό με περισσότερες εγκαταστάσεις και το επίπεδο προστασίας του IP66 το καθιστά κατάλληλο για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.

  6. Ποια είναι η τιμή και η διάρκεια εγγύησης του V-TAC Inventer Φωτοβολταϊκών Μονοφασικό On-Grid 5KW (5000W) IP66 με Οθόνη LCD 11380;
    Η τιμή του V-TAC Inventer μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον προμηθευτή και την περιοχή, αλλά συνήθως κυμαίνεται γύρω στα 800-1000 ευρώ. Όσον αφορά τη διάρκεια εγγύησης, συνήθως παρέχεται εγγύηση 5 ετών για το μηχάνημα και 25 ετών για την απόδοση του. Ωστόσο, οι ακριβείς όροι της εγγύησης μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον προμηθευτή, και είναι σημαντικό να γίνει η κατάλληλη έρευνα πριν αγοράσετε το προϊόν.

Με το V-TAC Inventer Φωτοβολταϊκών Μονοφασικό On-Grid 5KW (5000W) IP66 με Οθόνη LCD 11380, ανοίγειτε τον δρόμο για ένα φωτεινό και βιώσιμο μέλλον. Αυτός ο εξαιρετικός εφευρετικός ηλεκτρονικός αντιστροφέας προσφέρει ένα ευέλικτο, αποδοτικό και αξιόπιστο σύστημα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία και η υψηλής ποιότητας κατασκευή του V-TAC Inventer εξασφαλίζουν αξιόπιστη απόδοση και ολοκληρωμένη προστασία από βλάβες. Με την πιστοποίηση IP66, αυτός ο αντιστροφέας είναι αδιάβροχος και ανθεκτικός στις δύσκολες καιρικές συνθήκες, εξασφαλίζοντας αξιοπιστία και μακροζωία για το ηλιακό σας σύστημα.

Η ενσωματωμένη οθόνη LCD 11380 παρέχει στους χρήστες μια ολοκληρωμένη προβολή της απόδοσης του συστήματός τους, καθιστώντας το περιβάλλον ελέγχου και παρακολούθησης εύκολο και ευανάγνωστο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ελέγχετε την απόδοση και την αποτελεσματικότητα του συστήματός σας, βελτιώνοντας τη λειτουργία και εξοικονομώντας ενέργεια.

Αυτό το προϊόν έχει μια πληθώρα εφαρμογών, από οικιακά ηλιακά συστήματα μέχρι εμπορικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Η ευέλικτη μονοφασική σχεδίαση του εξασφαλίζει εύκολη εγκατάσταση και επέκταση, προσαρμοζόμενη σε οποιεσδήποτε ανάγκες ενέργειας έχετε.

Αποκτήστε το V-TAC Inventer Φωτοβολταϊκών Μονοφασικό On-Grid 5KW (5000W) IP66 με Οθόνη LCD 11380 και αναβαθμίστε το σπίτι ή την επιχείρησή σας στην επόμενη γενιά διαρκούς και αποτελεσματικής ενέργειας. Μείνετε κοντά μας για να ανακαλύψετε περισσότερα πρωτοποριακά προϊόντα και τα τελευταία νέα στη βιομηχανία ενέργειας.

Keywords: V-TAC Inventer, φωτοβολταϊκά, μονοφασικό, on-grid, IP66, οθόνη LCD 11380, απόδοση, προστασία, ενέργεια, εφαρμογές, οικιακά, εμπορικά, βιομηχανικά, ευελιξία, εγκατάσταση, ανάγκες.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here