Θα μπορούσε να ξαναγραφεί έτσι: “Φωτοβολταϊκός Εντατήρας V-TAC με Τριφασική Σύνδεση On-Grid 10KW (10000W), IP66, με Οθόνη LCD 11373”
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το V-TAC Inventer Φωτοβολταϊκών Τριφασικό On-Grid 10KW (10000W) IP66 με Οθόνη LCD 11373 είναι ένα προϊόν που ανήκει στην κατηγορία των φωτοβολταϊκών αντιστροφέων. Ο φωτοβολταϊκός αντιστροφέας είναι ένα μηχάνημα που μετατρέπει την κινητική ενέργεια που παράγεται από τα ηλιακά πάνελ, σε συνεχή ηλεκτρική ενέργεια.

Αυτό το προϊόν της V-TAC έχει μια ισχύς 10KW (10000W), προσφέροντας αρκετή ηλεκτρική ενέργεια για τη λειτουργία μεγάλων κτιρίων, επιχειρήσεων ή ακόμα και σπιτιών. Με αυτήν την ισχύ, το σύστημα φωτοβολταϊκών πάνελ μπορεί να παράγει αρκετή ενέργεια για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών ενός μεγάλου οικισμού ή επιχείρησης.

Η συσκευή έχει την πιστοποίηση IP66, που σημαίνει ότι είναι προστατευμένη από τη σκόνη και την πρόσπτωση νερού. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να τοποθετηθεί σε εξωτερικούς χώρους και να αντέξει σε αντίξοες καιρικές συνθήκες. Η προστασία IP66 εξασφαλίζει την αξιοπιστία και την αντοχή του προϊόντος στις διάφορες συνθήκες.

Το V-TAC Inventer διαθέτει μια οθόνη LCD, που επιτρέπει την εύκολη παρακολούθηση της απόδοσης του συστήματος. Η οθόνη LCD παρουσιάζει στο χρήστη πληροφορίες σχετικά με την παραγωγή ενέργειας, την κατανάλωση και άλλες ρυθμίσεις που μπορούν να επηρεάσουν την απόδοση του συστήματος.

Η εγκατάσταση αυτού του προϊόντος είναι αρκετά απλή και ευέλικτη. Ο αντιστροφέας μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα κτίριο ή σε έναν χώρο εγκατάστασης φωτοβολταϊκών πάνελ, προσφέροντας λύσεις για διάφορες ανάγκες.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό αυτού του προϊόντος είναι η υψηλή απόδοση. Ο φωτοβολταϊκός αντιστροφέας της V-TAC προσφέρει μια αποτελεσματική τριφασική λειτουργία, εξασφαλίζοντας υψηλή απόδοση και αξιοπιστία στο σύστημα.

Τέλος, αυτός ο αντιστροφέας προσφέρει επίσης διεπαφή επικοινωνίας Modbus και WiFi, παρέχοντας επιπλέον επιλογές για την επικοινωνία του με άλλες συσκευές και τον χειρισμό του από απόσταση.

Συνολικά, το V-TAC Inventer Φωτοβολταϊκών Τριφασικό On-Grid 10KW (10000W) IP66 με Οθόνη LCD 11373 είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας που μπορεί να παρέχει αποτελεσματική και βιώσιμη ενέργεια για μεγάλες εγκαταστάσεις. Η απλή εγκατάσταση, η υψηλή απόδοση και η προστασία από τις καιρικές συνθήκες καθιστούν αυτό το προϊόν ιδανική επιλογή για την υποστήριξη κάθε φωτοβολταϊκού συστήματος.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποια είναι η λειτουργία του V-TAC Inventer Φωτοβολταϊκών Τριφασικού On-Grid 10KW (10000W) IP66 με Οθόνη LCD 11373;

    • Ο V-TAC Inventer είναι ένας τριφασικός inverter για φωτοβολταϊκά συστήματα που λειτουργεί σε συνδυασμό με το δίκτυο του ηλεκτρικού ρεύματος. Η κύρια λειτουργία του είναι να μετατρέπει την DC ενέργεια που παράγεται από τα φωτοβολταϊκά πάνελ σε AC ενέργεια που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το καταναλωτικό δίκτυο.
  2. Ποια είναι η ισχύς του V-TAC Inventer Φωτοβολταϊκών Τριφασικού On-Grid 10KW (10000W) IP66 με Οθόνη LCD 11373;

    • Η ισχύς αυτού του inverter είναι 10KW, δηλαδή μπορεί να μετατρέψει μέχρι 10000W της ενέργειας που παράγεται από τα φωτοβολταϊκά πάνελ σε ρεύμα AC.
  3. Ποια είναι η προστασία IP66 που παρέχει το V-TAC Inventer Φωτοβολταϊκών Τριφασικού On-Grid 10KW (10000W) IP66 με Οθόνη LCD 11373;

    • Η προστασία IP66 σημαίνει ότι το inverter είναι πλήρως προστατευμένο από σκόνη και νερό. Έχει σχεδιαστεί για να μπορεί να αντέχει σε δύσκολες καιρικές συνθήκες όπως βροχή, υγρασία ή σκόνη.
  4. Τι είναι η οθόνη LCD που διαθέτει το V-TAC Inventer Φωτοβολταϊκών Τριφασικού On-Grid 10KW (10000W) IP66 με Οθόνη LCD 11373;

    • Η οθόνη LCD είναι μια ενσωματωμένη οθόνη που εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση και την απόδοση του inverter. Μπορεί να προβάλει παραμέτρους όπως την τάση εισόδου και εξόδου, το ρεύμα και την ισχύ του inverter.
  5. Για ποιους τύπους συστημάτων είναι κατάλληλο το V-TAC Inventer Φωτοβολταϊκών Τριφασικού On-Grid 10KW (10000W) IP66 με Οθόνη LCD 11373;

    • Αυτό το inverter είναι κατάλληλο για φωτοβολταϊκά συστήματα που είναι συνδεδεμένα με το ηλεκτρικό δίκτυο (on-grid). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εμπορικές ή βιομηχανικές εφαρμογές, ενώ παρέχει αξιόπιστη ενέργεια και απόδοση.
  6. Ποιες είναι οι πρόσθετες λειτουργίες ή χαρακτηριστικά του V-TAC Inventer Φωτοβολταϊκών Τριφασικού On-Grid 10KW (10000W) IP66 με Οθόνη LCD 11373;
    • Εκτός από τη μετατροπή της ενέργειας, το V-TAC Inventer διαθέτει διάφορες προστασίες όπως προστασία από υπερθέρμανση, βραχυκύκλωμα, αντίστροφη πολικότητα και υπερφόρτωση. Έχει μια συνολική αποτελεσματικότητα που φτάνει το 98,3% και ένα μεγάλο εύρος τάσης λειτουργίας για μεγαλύτερη ευελιξία.

Μετά από προσεκτική ανάλυση και ερευνητική εξέταση, είμαστε πολύ χαρούμενοι να παρουσιάσουμε το αξιοθαύμαστο προϊόν μας – το V-TAC Inventer Φωτοβολταϊκών Τριφασικό On-Grid 10KW (10000W) IP66 με Οθόνη LCD 11373. Με αυτό το εκπληκτικό φωτοβολταϊκό σύστημα, η ενεργειακή αυτονομία μπορεί να επιτευχθεί με ευκολία και βιώσιμο τρόπο.

Το V-TAC Inventer Φωτοβολταϊκών Τριφασικό On-Grid 10KW (10000W) IP66 με Οθόνη LCD 11373 προσφέρει μια σειρά μοναδικών χαρακτηριστικών και οφέλων που δεν θα βρείτε σε κανένα άλλο προϊόν στην αγορά. Η IP66 πιστοποίηση του εξασφαλίζει ότι η συσκευή μας είναι ανθεκτική στο νερό και στη σκόνη, παρέχοντας μια αξιόπιστη λύση για κάθε καιρική συνθήκη.

Με την ενσωματωμένη οθόνη LCD στο V-TAC Inventer Φωτοβολταϊκών Τριφασικό, οι χρήστες μπορούν εύκολα να παρακολουθήσουν την απόδοση του συστήματος και να ελέγξουν την κατανάλωση ενέργειας. Αυτή η δυνατότητα δίνει στους χρήστες τον απόλυτο έλεγχο και τη δυνατότητα να ρυθμίζουν τις ρυθμίσεις του συστήματος για τη μέγιστη ενεργειακή απόδοση.

Επιπλέον, το V-TAC Inventer Φωτοβολταϊκών Τριφασικό On-Grid 10KW (10000W) IP66 με Οθόνη LCD 11373 προσφέρει απαράμιλλη αξιοπιστία και απόδοση. Η τριφασική σύνδεση επιτρέπει τον αποτελεσματικό μετασχηματισμό της φωτοβολταϊκής ενέργειας σε αμέσως χρήσιμη ηλεκτρική ενέργεια. Με τις δυνατότητες απόδοσης και αξιοπιστίας αυτές, το V-TAC Inventer Φωτοβολταϊκών Τριφασικό είναι η απόλυτη επιλογή για τους επαγγελματίες και τους ιδιώτες πελάτες μας.

Στηριζόμενοι στην πείρα και την εμπειρία μας στον τομέα των φωτοβολταϊκών συστημάτων, σας παρέχουμε μια κορυφαία λύση που θα ικανοποιήσει πλήρως τις ενεργειακές ανάγκες σας. Μην συμβιβαστείτε με μέτριες επιλογές – επιλέξτε το V-TAC Inventer Φωτοβολταϊκών Τριφασικό On-Grid 10KW (10000W) IP66 με Οθόνη LCD 11373 και απολαύστε την απόδοση, την αξιοπιστία και την αυτονομία που αξίζετε.

Είμαστε διαθέσιμοι για να σας παρέχουμε τις απαραίτητες γνώσεις και υποστήριξη για να αξιοποιήσετε πλήρως αυτήν την κορυφαία τεχνολογία. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα και να διαπιστώσετε τη διαφορά που μπορεί να κάνει το V-TAC Inventer Φωτοβολταϊκών Τριφασικό On-Grid 10KW (10000W) IP66 με Οθόνη LCD 11373 στη ζωή και την ενέργειά σας.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here