Δυναμικός εφευρέτης V-TAC: Περιφερειακή οικοσύστημα φωτοβολταϊκών με τριφασική σύνδεση 5KW (5000W), αδιάβροχη IP66 προστασία και ενσωματωμένη οθόνη LCD: 11371.
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το V-TAC Inventer Φωτοβολταϊκών Τριφασικό On-Grid 5KW (5000W) IP66 με Οθόνη LCD 11371 είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό προϊόν που σχεδιάστηκε για να εκμεταλλεύεται την ηλιακή ενέργεια και να την μετατρέπει σε ηλεκτρική ενέργεια. Με τα 5000W ισχύος, αυτός ο αντιστροφέας μπορεί να χειριστεί μεγάλες ποσότητες ενέργειας, καθιστώντας τον ιδανικό για επαγγελματικές χρήσεις.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα αυτού του προϊόντος είναι η πιστοποίησή του με το πρότυπο IP66, που σημαίνει ότι είναι ανθεκτικός στη σκόνη και το νερό. Αυτή η προστασία εξασφαλίζει ότι ο αντιστροφέας θα λειτουργεί απρόσκοπτα ακόμα και σε ακραίες καιρικές συνθήκες, κρατώντας το σύστημα φωτοβολταϊκών σας ασφαλές.

Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό του V-TAC Inventer είναι η οθόνη LCD, η οποία παρέχει διάφορες πληροφορίες, όπως οι συνολικές παραγώγες ενέργειας, η τρέχουσα ισχύς και άλλες πληροφορίες λειτουργίας. Αυτή η οθόνη καθιστά εύκολη την παρακολούθηση της απόδοσης του φωτοβολταϊκού σας συστήματος, επιτρέποντάς σας να το προσαρμόσετε κατάλληλα.

Ο τριφασικός σχεδιασμός του αντιστροφέα εξασφαλίζει την αποτελεσματική μετατροπή της ηλιακής ενέργειας σε ηλεκτρική ενέργεια, δίνοντάς σας τη δυνατότητα έως και 5KW ισχύος. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον αντιστροφέα για την τροφοδοσία με ενέργεια των συστημάτων φωτοβολταϊκών σας, εξασφαλίζοντας ότι θα έχετε αρκετή ηλεκτρική ενέργεια για τις ανάγκες σας.

Το V-TAC Inventer Φωτοβολταϊκών Τριφασικό On-Grid 5KW (5000W) IP66 με Οθόνη LCD 11371 έχει σχεδιαστεί με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, εξασφαλίζοντας την αξιοσημείωτη απόδοση και αξιοπιστία. Οι υψηλές προδιαγραφές και η εξαιρετική κατασκευή του προϊόντος το καθιστούν φανερό πως έχει σχεδιαστεί για μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία.

Το V-TAC Inventer είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για οποιοδήποτε φωτοβολταϊκό σύστημα, καθώς εξασφαλίζει την αποτελεσματική μετατροπή της ηλιακής ενέργειας σε ηλεκτρική ενέργεια. Η εύκολη λειτουργία και η ποιοτική κατασκευή του καθιστούν ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να αξιοποιήσουν την ηλιακή ενέργεια για την κάλυψη των ενεργειακών τους αναγκών.

Συνοψίζοντας, το V-TAC Inventer Φωτοβολταϊκών Τριφασικό On-Grid 5KW (5000W) IP66 με Οθόνη LCD 11371 είναι ένα ποιοτικό προϊόν που προσφέρει υψηλή απόδοση και αξιοπιστία. Από την ανθεκτική κατασκευή του μέχρι την ενσωματωμένη οθόνη LCD, αυτός ο αντιστροφέας θα σας επιτρέψει να αξιοποιήσετε την ηλιακή ενέργεια με αποτελεσματικότητα και ευκολία. Είναι η ιδανική επιλογή για την τροφοδοσία με ενέργεια των φωτοβολταϊκών συστημάτων σας και την εξασφάλιση αρκετής ηλεκτρικής ενέργειας για τις ανάγκες σας.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

Ερώτηση 1: Ποια είναι η λειτουργία του V-TAC Inventer Φωτοβολταϊκών Τριφασικού On-Grid 5KW (5000W) IP66 με Οθόνη LCD 11371;
Απάντηση: Το V-TAC Inventer Φωτοβολταϊκών Τριφασικό On-Grid 5KW (5000W) IP66 με Οθόνη LCD 11371 είναι ένας μετατροπέας ισχύος που χρησιμοποιείται για τη μετατροπή της ηλιακής ενέργειας που παράγεται από τα φωτοβολταϊκά πάνελ σε ηλεκτρική ενέργεια, την οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για την τροφοδοσία ηλεκτρικών συσκευών μας.

Ερώτηση 2: Ποιες είναι οι κύριες χαρακτηριστικές λειτουργίες του V-TAC Inventer Φωτοβολταϊκών Τριφασικού On-Grid 5KW (5000W) IP66 με Οθόνη LCD 11371;
Απάντηση: Ο V-TAC Inventer Φωτοβολταϊκών Τριφασικού On-Grid 5KW (5000W) IP66 με Οθόνη LCD 11371 διαθέτει μια οθόνη LCD που εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με την ισχύ παραγωγής των φωτοβολταϊκών πάνελ, την τάση και το ρεύμα εξόδου, και την κατανάλωση ενέργειας. Είναι επίσης IP66 αδιάβροχος, οπότε μπορεί να εγκατασταθεί σε εξωτερικούς χώρους.

Ερώτηση 3: Ποια είναι η μέγιστη ισχύς παραγωγής του V-TAC Inventer Φωτοβολταϊκών Τριφασικού On-Grid 5KW (5000W) IP66 με Οθόνη LCD 11371;
Απάντηση: Η μέγιστη ισχύς παραγωγής του V-TAC Inventer Φωτοβολταϊκών Τριφασικού On-Grid 5KW (5000W) IP66 με Οθόνη LCD 11371 είναι 5KW ή 5000W. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μετατρέψει έως και 5KW ηλιακής ενέργειας σε ηλεκτρική ενέργεια.

Ερώτηση 4: Πώς γίνεται η σύνδεση του V-TAC Inventer Φωτοβολταϊκών Τριφασικού On-Grid 5KW (5000W) IP66 με Οθόνη LCD 11371 στο ηλεκτρικό δίκτυο;
Απάντηση: Ο V-TAC Inventer Φωτοβολταϊκών Τριφασικού On-Grid 5KW (5000W) IP66 με Οθόνη LCD 11371 συνδέεται απευθείας στο ηλεκτρικό δίκτυο μέσω ενός AC ρελέ. Αυτό επιτρέπει την τροφοδοσία της ηλεκτρικής ενέργειας που παράγεται από τα φωτοβολταϊκά πάνελ στο δίκτυο, επιτρέποντας την χρήση της ενέργειας για την κάλυψη των αναγκών του σπιτιού ή του κτιρίου.

Ερώτηση 5: Ποιές είναι οι προστατευτικές λειτουργίες του V-TAC Inventer Φωτοβολταϊκών Τριφασικού On-Grid 5KW (5000W) IP66 με Οθόνη LCD 11371;
Απάντηση: Ο V-TAC Inventer Φωτοβολταϊκών Τριφασικού On-Grid 5KW (5000W) IP66 με Οθόνη LCD 11371 προσφέρει πολλαπλές προστατευτικές λειτουργίες, όπως προστασία από υπερτάσεις, βραχυκυκλώματα, υπερθέρμανση, αντίστροφη πολικότητα, υπερτροφοδότηση και υποτροφοδότηση. Αυτές οι προστατευτικές λειτουργίες εξασφαλίζουν την ασφαλή και αποτελεσματική λειτουργία του συστήματος.

Ερώτηση 6: Ποια είναι η διάρκεια ζωής του V-TAC Inventer Φωτοβολταϊκών Τριφασικού On-Grid 5KW (5000W) IP66 με Οθόνη LCD 11371;
Απάντηση: Η διάρκεια ζωής του V-TAC Inventer Φωτοβολταϊκών Τριφασικού On-Grid 5KW (5000W) IP66 με Οθόνη LCD 11371 είναι συνήθως περίπου 20-25 χρόνια. Αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως οι συνθήκες λειτουργίας, η κατάσταση συντήρησης και η ποιότητα των υλικών. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο V-TAC Inventer πρέπει να ελέγχεται και συντηρείται περιοδικά για να διασφαλιστεί η ομαλή και αξιόπιστη λειτουργία του.

Με το V-TAC Inventer Φωτοβολταϊκών Τριφασικό On-Grid 5KW (5000W) IP66 με Οθόνη LCD 11371, εισέρχεστε σε έναν κόσμο ανανεώσιμων πηγών ενέργειας που εξασφαλίζει την αυτονομία και την αποτελεσματικότητα που ονειρευόσαστε. Αυτό το προϊόν φέρνει την πράσινη ενέργεια στον καταναλωτή, ενεργοποιώντας την δύναμη του ηλίου και την μετατρέπει σε ηλεκτρική ενέργεια με την υψηλότερη απόδοση.

Η καινοτόμος τεχνολογία του V-TAC Inventer Φωτοβολταϊκών Τριφασικό On-Grid 5KW (5000W) IP66 με Οθόνη LCD 11371 το καθιστά ένα αξιόπιστο, ασφαλές και αποτελεσματικό σύστημα που θα ικανοποιήσει κάθε ανάγκη σας για φωτοβολταϊκή ενέργεια. Με την αυξημένη αντισταθμιστική ικανότητα, αυτό το προϊόν εξασφαλίζει σταθερή και συνεχή παροχή ενέργειας, ανεξαρτήτως των εξαιρετικών συνθηκών καιρού.

Με την οθόνη LCD 11371, μπορείτε να ελέγξετε αποτελεσματικά και ακριβώς την απόδοση και την κατανάλωση ενέργειας του συστήματός σας, προσφέροντας πλήρη διαφάνεια και έλεγχο στο χρήστη. Επιπλέον, η προστασία IP66 εξασφαλίζει την αντοχή στην υγρασία και τη σκόνη, καθιστώντας το απαραίτητο για τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Ανακαλύψτε τα οφέλη και τις εφαρμογές αυτού του προϊόντος και απολαύστε την μείωση των ηλεκτρικών εξόδων σας, τη συμβολή σας στο περιβάλλον και την αυτονομία που προσφέρει. Είτε είστε οικογένεια, μικρή επιχείρηση ή βιομηχανία, το V-TAC Inventer Φωτοβολταϊκών Τριφασικό On-Grid 5KW (5000W) IP66 με Οθόνη LCD 11371 είναι η ιδανική λύση για εσάς.

Ετοιμαστείτε να πάρετε τον έλεγχο της ενέργειάς σας και να εξοικονομήσετε χρήματα με ένα προϊόν που συνδυάζει απόδοση, αξιοπιστία και καινοτομία. Με το V-TAC Inventer Φωτοβολταϊκών Τριφασικό On-Grid 5KW (5000W) IP66 με Οθόνη LCD 11371, αποκτάτε την πλήρη εμπειρία μιας πράσινης και αειφόρου ενέργειας. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αγοράστε το σήμερα και γίνετε μέλος της φιλικής προς το περιβάλλον κοινότητας.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here