Τρισδιάστατος Ηλεκτρικός Αντιστροφέας Φωτοβολταϊκής Ενέργειας V-TAC, 30KW, 380VA, IP65 με Οθόνη 11812
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το V-TAC Solar Inverter είναι ένας φωτοβολταϊκός τριφασικός inverter προορισμένος για χρήση σε συστήματα φωτοβολταϊκής ενέργειας που συνδέονται στο δίκτυο (on-grid). Αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο έχει ισχύ 30KW και τάση λειτουργίας 380VA, καθιστώντας το κατάλληλο για μεγάλες εγκαταστάσεις.

Οι διαστάσεις του inverter είναι 11812, καθιστώντας το κατάλληλο για εφαρμογές με περιορισμένο χώρο. Επιπλέον, διαθέτει προστασία IP65, που το καθιστά ανθεκτικό σε σκόνη και νερό, επιτρέποντας την εγκατάστασή του σε εξωτερικούς χώρους χωρίς ανησυχία για πιθανές βλάβες.

Το inverter διαθέτει μια οθόνη που επιτρέπει στον χρήστη να δει την ισχύ που παράγεται από τα φωτοβολταϊκά πάνελ και την επίδοση του συστήματος. Αυτή η οθόνη είναι ευανάγνωστη και εύκολη στη χρήση, επιτρέποντας στον χρήστη να ελέγχει αποτελεσματικά την απόδοση του συστήματος.

Ο φωτοβολταϊκός inverter της V-TAC είναι σχεδιασμένος για να παρέχει αξιόπιστη και αποδοτική απόδοση, μειώνοντας τις απώλειες ενέργειας και εξασφαλίζοντας τη μέγιστη εξαγωγή ενέργειας από τα φωτοβολταϊκά πάνελ. Αυτό βοηθά στη μείωση των λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος και προσφέρει μια πιο οικονομική λύση για την ενέργεια.

Οι φωτοβολταϊκοί inverter της V-TAC πληρούν όλες τις απαιτήσεις ασφαλείας και προδιαγραφών της αγοράς, καθιστώντας την επιλογή τους αξιόπιστη και ασφαλή. Έχουν περάσει από αυστηρούς ελέγχους ποιότητας για να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία και η μακροχρόνια απόδοση.

Το V-TAC Solar Inverter είναι συμβατό με τα περισσότερα φωτοβολταϊκά συστήματα και παρέχει εύκολη σύνδεση και εγκατάσταση. Αυτό το καθιστά ιδανικό για χρήση σε επαγγελματικά και κατοικιακά κτίρια. Επιπλέον, η εύκολη συντήρηση και η αντοχή του στις καιρικές συνθήκες το καθιστούν μια αξιόπιστη επιλογή για μακροπρόθεσμη χρήση.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Πώς λειτουργεί ο V-TAC Solar Inverter Φωτοβολταϊκών Τριφασικό On Grid 30KW 380VA IP65 με Οθόνη 11812;
    Ο V-TAC Solar Inverter είναι ένα τριφασικό inverter που χρησιμοποιείται για τη μετατροπή της φωτοβολταϊκής ενέργειας σε ηλεκτρική ενέργεια και τη σύνδεσή της στο ηλεκτρικό δίκτυο. Έχει ισχύ 30KW και λειτουργεί στην τάση 380VA. Επίσης, έχει πιστοποίηση IP65, που σημαίνει ότι είναι προστατευμένος από σκόνη και προστατευμένος από νερό.

  2. Ποια είναι η οθόνη που διαθέτει ο V-TAC Solar Inverter Φωτοβολταϊκών Τριφασικό On Grid 30KW 380VA IP65 με Οθόνη 11812;
    Ο V-TAC Solar Inverter διαθέτει μία οθόνη με αριθμητικό και γραφικό προγραμματιζόμενο πληκτρολόγιο. Η οθόνη αυτή επιτρέπει στον χρήστη να προγραμματίσει και να ελέγξει τις λειτουργίες του inverter, όπως την ισχύ, την τάση, το ρεύμα και την κατανάλωση ενέργειας.

  3. Ποια είναι η πιστοποίηση IP65 του V-TAC Solar Inverter Φωτοβολταϊκών Τριφασικό On Grid 30KW 380VA IP65 με Οθόνη 11812;
    Η πιστοποίηση IP65 σημαίνει ότι ο V-TAC Solar Inverter είναι προστατευμένος από σκόνη και προστατευμένος από νερό. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να λειτουργήσει σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, όπως υψηλή θερμοκρασία, βροχή ή πολύ υγρασία, χωρίς να υποστεί ζημιά.

  4. Ποια είναι η ισχύς του V-TAC Solar Inverter Φωτοβολταϊκών Τριφασικό On Grid 30KW 380VA IP65 με Οθόνη 11812;
    Ο V-TAC Solar Inverter έχει ισχύ 30KW, δηλαδή μπορεί να μετατρέψει έως και 30 κιλοβάτ από φωτοβολταϊκή ενέργεια σε ηλεκτρική ενέργεια.

  5. Σε ποια τάση λειτουργεί ο V-TAC Solar Inverter Φωτοβολταϊκών Τριφασικό On Grid 30KW 380VA IP65 με Οθόνη 11812;
    Ο V-TAC Solar Inverter λειτουργεί σε τάση 380VA, δηλαδή για χρήση σε τριφασικά ηλεκτρικά δίκτυα.

  6. Ποια είναι η κύρια χρήση του V-TAC Solar Inverter Φωτοβολταϊκών Τριφασικό On Grid 30KW 380VA IP65 με Οθόνη 11812;
    Ο V-TAC Solar Inverter χρησιμοποιείται κυρίως για την σύνδεση φωτοβολταϊκών συστημάτων στο ηλεκτρικό δίκτυο. Αυτό επιτρέπει στον χρήστη να αξιοποιήσει την παραγόμενη ηλεκτρική ενέργεια από τα φωτοβολταϊκά πάνελ για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών του κτιρίου ή της εταιρείας του.

Στη V-TAC, παρέχουμε μια εξαιρετική λύση για την παραγωγή καθαρής ενέργειας με τον ηλιακό μας μετατροπέα, τον V-TAC Solar Inverter Φωτοβολταϊκών Τριφασικό On Grid 30KW 380VA IP65 με Οθόνη 11812. Αποτελεί μια τεχνολογική υπερκορυφαία λύση που παρέχει αξιοσημείωτη απόδοση και αξιοπιστία, ενώ παραμένει περιβαλλοντικά φιλικός.

Το προηγμένο σύστημα του V-TAC Solar Inverter διαθέτει IP65 πιστοποίηση, προσφέροντας αντοχή σε σκληρές καιρικές συνθήκες. Επίσης, η οθόνη 11812 παρέχει εύκολη παρακολούθηση και προγραμματισμό, ενισχύοντας την ευκολία χρήσης και την αποτελεσματικότητα. Όλα αυτά, συνδυάζονται με την εμπειρία και τη φιλοσοφία της V-TAC για να σχεδιάσουμε ένα προϊόν που πραγματικά ξεχωρίζει.

Οι υπεροχές αυτές του V-TAC Solar Inverter δεν περιορίζονται μόνο στην αξιοπιστία και την απόδοση του, αλλά ανταποκρίνονται επίσης στις ανάγκες και τις προκλήσεις του οικιακού και επαγγελματικού χρήστη. Είτε θέλετε να εγκαταστήσετε ένα ηλιακό πάρκο είτε να ενσωματώσετε τον μετατροπέα σε μια επαγγελματική οικοδομή, ο V-TAC Solar Inverter θα προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση που θα ανταποκριθεί στις ανάγκες σας.

Με τη χρήση προηγμένων τεχνολογιών και τη βελτιστοποίηση της ενεργειακής απόδοσης, ο V-TAC Solar Inverter θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα, ενώ παράλληλα συνεισφέρετε στην περιβαλλοντική προστασία. Είμαστε περήφανοι για τον μετατροπέα μας και είμαστε βέβαιοι ότι και εσείς θα ενθουσιαστείτε με τα οφέλη και την αξία που προσφέρει.

Ανακαλύψτε τη δύναμη του ηλιακού μας μετατροπέα και επωφεληθείτε από την αξιοπιστία, την απόδοση και την ευελιξία που προσφέρει. Ενεργοποιήστε τη δύναμή του ήλιου με τον V-TAC Solar Inverter Φωτοβολταϊκών Τριφασικό On Grid 30KW 380VA IP65 με Οθόνη 11812 και ανακαλύψτε έναν κόσμο απεριόριστων δυνατοτήτων και ευκαιριών. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να φτάσετε ένα βήμα πιο κοντά στην αειφορία και την επιτυχία.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here