Βιντάζ Απλίκα Φωτιστικό Με Σχοινί Cenadel με Ντουί Ε27
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Η απλίκα φωτιστικό Cenadel με σχοινί αποτελεί ένα vintage προϊόν που θα δώσει μια ξεχωριστή αίσθηση στον χώρο σας. Η σχεδίαση της προσφέρει μια μοντέρνα ατμόσφαιρα με ένα χαρακτηριστικό ρετρό στυλ που θα ταιριάξει τέλεια σε κάθε χώρο.

Το φωτιστικό διαθέτει ντουί Ε27, το οποίο σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε λάμπες με διάφορες ισχύς και φωτεινότητα, κάνοντας το ιδανικό για τη διαμόρφωση του φωτισμού σας ακριβώς όπως το επιθυμείτε.

Ο συνδυασμός του σχοινιού με το μεταλλικό κομμάτι δημιουργεί έναν ενδιαφέροντα συνδυασμό υλικών και υφαντικών, προσδίδοντας ένα ασυνήθιστο και μοναδικό στυλ. Η δομή της απλίκας είναι επίσης πολύ ανθεκτική και ποιοτική, διασφαλίζοντας την αντοχή της στον χρόνο.

Ο σχεδιασμός του φωτιστικού Cenadel είναι εύκολος στην εγκατάσταση και διαθέτει καλώδιο που επιτρέπει τη ρύθμιση του ύψους του φωτιστικού ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Αυτό το φωτιστικό με σχοινί θα προσθέσει μια μοντέρνα πινελιά στο σπίτι σας, δημιουργώντας έναν ζεστό και άνετο χώρο. Μπορεί να τοποθετηθεί στο σαλόνι, στην κουζίνα ή ακόμη και στο υπνοδωμάτιο, προσφέροντας μια φωτεινή και ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Το vintage φωτιστικό Cenadel με σχοινί είναι μια ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα κομψό και πρωτότυπο φωτιστικό για να ολοκληρώσουν τον χώρο τους. Με την ποικιλία των διαθέσιμων λαμπτήρων, μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σας και να δημιουργήσετε μια μοναδική ατμόσφαιρα που θα εντυπωσιάσει κάθε επισκέπτη.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του vintage απλίκα φωτιστικού με σχοινί Cenadel;
    Το vintage απλίκα φωτιστικό με σχοινί Cenadel κατασκευάζεται από μέταλλο και φυσικό σχοινί.

  2. Ποια είναι η τάση λειτουργίας του φωτιστικού;
    Το φωτιστικό χρησιμοποιεί τάση λειτουργίας 220-240V.

  3. Ποιο είναι το μέγεθος και το σχήμα του φωτιστικού;
    Το vintage απλίκα φωτιστικό με σχοινί Cenadel έχει διαστάσεις περίπου 20 cm ύψος και 11 cm πλάτος. Το σχήμα του είναι παραλληλόγραμμο με ασύμμετρη βάση.

  4. Πόσες λάμπες μπορεί να φιλοξενήσει το φωτιστικό;
    Το φωτιστικό μπορεί να φιλοξενήσει μια λάμπα με ντουί Ε27.

  5. Ποια χρώματα είναι διαθέσιμα για το vintage απλίκα φωτιστικό με σχοινί Cenadel;
    Το φωτιστικό είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα: μαύρο με χρυσή βάση και λευκό με χρυσή βάση.

  6. Πώς γίνεται η τοποθέτηση του φωτιστικού;
    Η τοποθέτηση του φωτιστικού είναι πολύ εύκολη. Το σχοινί περνά από ένα κρίκο στην επιθυμητή θέση, ενώ η βάση στερεώνεται στον τοίχο με βίδες. Η παροχή ρεύματος συνδέεται στην πηγή και η λάμπα τοποθετείται στο ντουί.

Κατασκευάστε ισχυρότερο συμπέρασμα στα ελληνικά σπινθηρίζοντας την περιέργεια των αναγνωστών και αυξήστε την ορατότητα και τη συμμετοχή στις αναζητήσεις. Εμβαθύνετε στα μοναδικά χαρακτηριστικά, τα οφέλη και τις εφαρμογές του προϊόντος Vintage Απλίκα Φωτιστικό Με Σχοινί Cenadel με Ντουί Ε27, παρέχοντας πολύτιμες ιδέες και πληροφορίες που ανταποκρίνονται στο κοινό στόχο. Μέσα από εύλογη γλώσσα και στρατηγική τοποθέτηση λέξεων-κλειδιών, στοχεύετε να καθηλώσετε τους αναγνώστες και να δρομολογήσετε οργανική κίνηση, ενώ επικοινωνείτε αποτελεσματικά την αξία του προϊόντος και τα ανταγωνιστικά του πλεονεκτήματα.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας