Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Ανάρτησης GloboStar® 115105 με Βάση από Μπρούτζινο Μέταλλο και Υφασμάτινο Πλεκτό Καφέ Σκούρο Καλώδιο και Μπρούτζινο Μεταλλικό Ντουί Ε27
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® 115105 είναι ένα κρεμαστό φωτιστικό οροφής με μια μοναδική μπρούτζινη μεταλλική βάση. Η μεταλλική βάση προσδίδει μια αίσθηση πολυτέλειας και εκλεπτυσμένου στυλ. Η κατασκευή της είναι αρκετά ανθεκτική, προσφέροντας μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία.

Το φωτιστικό διαθέτει υφασμάτινο πλεκτό καφέ σκούρο καλώδιο που δίνει ένα ζεστό και φιλόξενο αποτέλεσμα. Το σκούρο καφέ χρώμα του καλωδίου προσθέτει διακριτικότητα και εναρμονίζεται εύκολα με διάφορα διακοσμητικά στυλ.

Το GloboStar® 115105 διαθέτει μπρούτζινο μεταλλικό ντουί Ε27. Το ντουί επιτρέπει τη χρήση λαμπτήρων με ευρεία ποικιλία σχημάτων, όπως LED, αλογόνου και φθορισμού, επιτρέποντας έτσι στον χρήστη να προσαρμόσει το φωτισμό ανάλογα με τις ανάγκες του.

Το φωτιστικό είναι κατάλληλο για οποιονδήποτε χώρο, είτε πρόκειται για το σαλόνι, την τραπεζαρία ή την κρεβατοκάμαρα. Η ανάρτηση του από την οροφή προσδίδει έναν αρμονικό και εντυπωσιακό χαρακτήρα στον χώρο.

Με τις διαστάσεις του (διάμετρος βάσης X ύψος) και το μήκος του καλωδίου, το GloboStar® 115105 έχει ικανοποιητική κάλυψη φωτισμού σε έναν μεγάλο χώρο, επιτρέποντας έτσι την ομοιόμορφη διανομή του φωτός.

Για το κρεμαστό φωτιστικό οροφής GloboStar® 115105, δεν απαιτείται επιπλέον συναρμολόγηση. Είναι έτοιμο για χρήση με την απλή τοποθέτηση του σε έναν γαντζούλη οροφής.

Συνολικά, το GloboStar® 115105 είναι ένα φωτεινό, πολυτελές και λειτουργικό κρεμαστό φωτιστικό οροφής που προσφέρει έναν υψηλής ποιότητας φωτισμό και ενισχύει την αισθητική του χώρου. Επιπλέον, η εύκολη εγκατάσταση και η δυνατότητα προσαρμογής του φωτισμού το καθιστούν ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι ή επαγγελματικό χώρο.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποιες είναι οι διαστάσεις του GloboStar® 115105 Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Ανάρτησης;
    Απάντηση: Το GloboStar® 115105 έχει διαστάσεις 40cm (διάμετρος) x 140cm (χύσιμο), ενώ το καλώδιο έχει μήκος 100cm.

  2. Τι υλικά χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του φωτιστικού;
    Απάντηση: Το GloboStar® 115105 κατασκευάζεται με μια μπρούτζινη μεταλλική βάση και ένα υφασμάτινο πλεκτό καφέ σκούρο καλώδιο. Το ντουί του φωτιστικού είναι επίσης κατασκευασμένο από μπρούτζο.

  3. Πόσες λάμπες μπορεί να χωρέσει αυτό το φωτιστικό;
    Απάντηση: Το GloboStar® 115105 μπορεί να χωρέσει μία λάμπα με ντουι Ε27. Η λάμπα δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

  4. Μπορεί το ύψος του καλωδίου να προσαρμοστεί;
    Απάντηση: Ναι, το ύψος του καλωδίου είναι ρυθμιζόμενο και μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου.

  5. Ποια είναι η ισχύς της λάμπας που πρέπει να χρησιμοποιηθεί;
    Απάντηση: Η ισχύς της λάμπας που πρέπει να χρησιμοποιηθεί εξαρτάται από τις προτιμήσεις του χρήστη. Το ντουί Ε27 υποστηρίζει λάμπες με διάφορες ισχύς, όπως πχ. λάμπες LED ή αλογόνου.

  6. Πώς γίνεται η εγκατάσταση του φωτιστικού;
    Απάντηση: Η εγκατάσταση του GloboStar® 115105 είναι αρκετά απλή. Πρέπει να συνδεθεί η μπρούτζινη βάση με την οροφή χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα παρεχόμενα αξεσουάρ και να συνδεθεί το καλώδιο με το ντουί. Στη συνέχεια, απλά πρέπει να τοποθετήσετε τη λάμπα εσωτερικά στο ντουί και η εγκατάσταση ολοκληρώνεται. Συνιστούμε πάντα να συμβουλευθείτε έναν επαγγελματία ηλεκτρολόγο για την εγκατάσταση του φωτιστικού.

Με το GloboStar® 115105 Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Ανάρτηση με Μπρούτζινη Μεταλλική Βάση – Υφασμάτινο Πλεκτό Καφέ Σκούρο Καλώδιο και Μπρούτζινο Μεταλλικό Ντουί Ε27, ανακαλύπτετε ένα εξαιρετικό φωτιστικό που επιτελείται μεταξύ λειτουργικότητας και στυλ. Με αυτό το αριστούργημα της τεχνολογίας, μπορείτε να διακοσμήσετε τον χώρο σας με έναν μοναδικό τρόπο και να προσθέσετε μια αίσθηση κομψότητας και φινέτσας.

Το GloboStar® 115105 είναι σχεδιασμένο με μια μπρούτζινη μεταλλική βάση που δίνει μια αίσθηση μεγαλοπρέπειας και ανθεκτικότητας. Το υφασμάτινο πλεκτό καφέ σκούρο καλώδιο προσθέτει ένα ζεστό και προσεγμένο στοιχείο στο φωτιστικό, κάνοντάς το να ξεχωρίζει σε κάθε χώρο. Με το μπρούτζινο μεταλλικό ντουί Ε27, μπορείτε να επιλέξετε τη λάμπα που ταιριάζει καλύτερα με τις προτιμήσεις σας, προσφέροντας έτσι ατελείωτες δυνατότητες προσαρμογής.

Αυτό το φωτιστικό διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν ιδανικό για κάθε δωμάτιο. Από τα σύγχρονα και μοντέρνα σπίτια έως τις κλασικές διαμερίσματα, το GloboStar® 115105 προσφέρει μια είσοδο μεγαλοπρέπειας και στιλ. Επιπλέον, η ευέλικτη ανάρτηση σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το ύψος του φωτιστικού για να ταιριάζει απόλυτα με τον χώρο σας.

Με το GloboStar® 115105 Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Ανάρτηση με Μπρούτζινη Μεταλλική Βάση – Υφασμάτινο Πλεκτό Καφέ Σκούρο Καλώδιο και Μπρούτζινο Μεταλλικό Ντουί Ε27, έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα κομψό, λειτουργικό και ανθεκτικό φωτιστικό που θα διαρκέσει για πολλά χρόνια. Με τον αποκλειστικό σχεδιασμό του και την αξιοπιστία της μάρκας GloboStar®, αποκτάτε ένα προϊόν που ξεπερνά τις προσδοκίες και προσθέτει κομψότητα σε κάθε χώρο σας.

Μην χάνετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τον χώρο σας με το GloboStar® 115105 Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Ανάρτηση με Μπρούτζινη Μεταλλική Βάση – Υφασμάτινο Πλεκτό Καφέ Σκούρο Καλώδιο και Μπρούτζινο Μεταλλικό Ντουί Ε27. Εκπληρώστε τις ανάγκες σας για φωτισμό με στυλ και ποιότητα, αποκτώντας ένα προϊόν που θα κλέψει τις εντυπώσεις σας. Προωθήστε τον χώρο σας σε ένα νέο επίπεδο αισθητικής και δημιουργήστε μια μοναδική ατμόσφαιρα που αντικατοπτρίζει το εκλεπτυσμένο γούστο και την αισθητική σας.

Επιλέξτε την κορυφαία ποιότητα και λειτουργικότητα με το GloboStar® 115105 Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Ανάρτηση με Μπρούτζινη Μεταλλική Βάση – Υφασμάτινο Πλεκτό Καφέ Σκούρο Καλώδιο και Μπρούτζινο Μεταλλικό Ντουί Ε27 και φωτίστε τον χώρο σας με αύρα πολυτέλειας και αισθητικής που θα εντυπωσιάσει κάθε επισκέπτη και θα δημιουργήσει μαγευτικές στιγμές.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here