Αγόρατέ το ΦΑΚΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΧΕΙΡΟΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΓΑΝΤΖΟ/ΜΑΓΝΗΤΗ MICRO USB COB+XPE LED 2600mAh 270x100x7… στο κατάστημά μας

Ένας εργασιακός φακός χειρός είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε εργάτη και ερασιτέχνη. Ο φακός εργασίας χειρός επαναφορτίζομενος με γάντζο/μαγνήτη Micro USB COB+XPE LED 2600mAh 270x100x7 είναι ένας φωτιστικός εξοπλισμός που θα απλοποιήσει τις εργασίες σας και θα σας παρέχει φωτισμό σε κάθε σημείο.

Αυτός ο φακός είναι εξοπλισμένος με COB (Chip On Board) και XPE (Extra Performance LED) για να παρέχει ισχυρό φωτισμό. Ο φωτεινός φακός COB προσφέρει μεγάλη κάλυψη φωτισμού, ενώ το XPE LED προσφέρει δυνατότητα εστίασης σε συγκεκριμένα σημεία. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε τον κατάλληλο τύπο φωτισμού ανάλογα με τις ανάγκες της εργασίας σας.

Αυτός ο φακός είναι επίσης εξοπλισμένος με έναν γάντζο και έναν μαγνήτη, που σας επιτρέπουν να τον κρεμάτε ή να τον τοποθετήσετε σε μεταλλικές επιφάνειες για να έχετε τα χέρια σας ελεύθερα κατά τη διάρκεια της εργασίας. Έχει μια συμπαγή σχεδίαση, με διαστάσεις 270x100x7, που το καθιστούν ευκολονόητο και εύκολο στη μεταφορά.

Επιπλέον, ο φακός αυτός είναι επαναφορτίζομενος, με μπαταρία χωρητικότητας 2600mAh. Μπορείτε να τον φορτίσετε μέσω Micro USB, παρέχοντας έτσι εύκολη και γρήγορη φόρτιση. Με αυτήν τη μπαταρία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φως του φακού για μεγάλη διάρκεια χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε συνεχώς μπαταρίες.

Ο φακός εχει επίσης εύκολη χρήση, με ένα κουμπί λειτουργίας που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την ένταση του φωτός ανάλογα με τις ανάγκες σας. Είναι αδιάβροχος και ανθεκτικός, κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας υλικά που τον προστατεύουν από τους κραδασμούς και τις πτώσεις.

Συνολικά, ο φακός εργασίας χειρός είναι ένας εξαιρετικά χρήσιμος εξοπλισμός για κάθε τεχνικό και επαγγελματία. Η σύγχρονη τεχνολογία COB και XPE LED παρέχει ισχυρό φωτισμό, ενώ η επαναφορτίζομενη μπαταρία εξασφαλίζει μακράς διάρκειας λειτουργία. Με τον γάντζο και τον μαγνήτη, μπορείτε να τον τοποθετήσετε σε οποιοδήποτε μέρος επιθυμείτε, ενώ η εύκολη χρήση τον καθιστά φιλικό προς τον χρήστη. Συνολικά, αυτός ο φακός είναι μια εξαιρετική επιλογή για οποιονδήποτε εργαζόμενο που χρειάζεται φωτισμό και ευκολία στην εργασία του.

Source by leditnow

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here