ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 4F LED 3W IP65 12V Φ68Χ24mm ΜΑΥΡΟ PRO
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το φωτιστικό δαπέδου εξωτερικού χώρου 4F LED 3W IP65 12V Φ68X24mm ΜΑΥΡΟ PRO αποτελεί ένα πολύ λειτουργικό και αισθητικά ικανοποιητικό προϊόν. Με μικρό μέγεθος, έχει διαστάσεις Φ68X24mm και μαύρο χρώμα, προσφέροντας έτσι έναν σύγχρονο και κομψό σχεδιασμό που αρμόζει σε κάθε εξωτερικό χώρο.

Η τεχνολογία LED που χρησιμοποιείται σε αυτό το φωτιστικό εξασφαλίζει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και μεγάλη διάρκεια ζωής. Η ισχύς του είναι 3W, προσφέροντας αρκετό φως για να φωτίσει με αποτελεσματικότητα τον εξωτερικό χώρο σας.

Το φωτιστικό δαπέδου IP65 είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες. Αυτό το χαρακτηριστικό το καθιστά ιδανικό για τη χρήση σε εξωτερικούς χώρους όπως αυλές, κήπους, μπαλκόνια και παραθαλάσσιες περιοχές.

Η εγκατάσταση του φωτιστικού είναι πολύ απλή. Χρησιμοποιεί 12V τάση, επομένως απαιτείται προσαρμογέας τάσης. Επίσης, μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα σε οποιοδήποτε επίπεδο εδάφους, χάρη στο ειδικό του σχήμα.

Αυτό το φωτιστικό δαπέδου προσφέρει ένα ομοιόμορφο και φωτεινό φως που εξασφαλίζει την ασφάλεια και την αισθητική αύρα του εξωτερικού χώρου σας. Το μαύρο χρώμα του το καθιστά ιδανικό για να ταιριάζει με οποιοδήποτε στυλ διακόσμησης.

Συνολικά, το φωτιστικό δαπέδου εξωτερικού χώρου 4F LED 3W IP65 12V Φ68X24mm ΜΑΥΡΟ PRO αποδεικνύεται ένα υψηλής ποιότητας και πολύ χρήσιμο προϊόν που μπορεί να βελτιώσει την εξωτερική αισθητική του χώρου σας και να προσφέρει ένα άνετο και ασφαλές περιβάλλον.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποιος είναι ο τύπος φωτιστικού δαπέδου εξωτερικού 4F LED 3W IP65 12V Φ68X24mm ΜΑΥΡΟ PRO;
    Ο τύπος αυτού του φωτιστικού δαπέδου είναι LED 4F με ισχύ 3W και διάμετρο 68mm και ύψος 24mm. Έχει μαύρο χρώμα.

  2. Ποιο είναι το βαθμό προστασίας (IP) του φωτιστικού;
    Ο βαθμός προστασίας (IP) του φωτιστικού είναι IP65, που σημαίνει ότι είναι προστατευμένο από σκόνη και νερό.

  3. Ποια είναι η τάση λειτουργίας του φωτιστικού;
    Το φωτιστικό λειτουργεί σε τάση 12V.

  4. Ποιο είναι το χρώμα του φωτιστικού;
    Το φωτιστικό έχει μαύρο χρώμα.

  5. Ποια είναι η ισχύς του LED του φωτιστικού δαπέδου;
    Η ισχύς του LED του φωτιστικού δαπέδου είναι 3W.

  6. Ποιες είναι οι διαστάσεις του φωτιστικού;
    Το φωτιστικό έχει διάμετρο 68mm και ύψος 24mm.

Στον σύγχρονο κόσμο όπου οι ανθρώποι ζουν γρήγορα και το χρόνος είναι πολύτιμος, είναι σημαντικό να βρίσκουμε εύκολες και αποτελεσματικές λύσεις για τις καθημερινές μας ανάγκες. Οι φωτιστικές λύσεις παίζουν ένα καίριο ρόλο στη δημιουργία ενός ατμοσφαιρικού περιβάλλοντος και στην επίτευξη μίας αισθητικά ελκυστικής απεικόνισης.

Το ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 4F LED 3W IP65 12V Φ68X24mm ΜΑΥΡΟ PRO αποτελεί μία πρωτοποριακή λύση για την αναδειξη των εξωτερικών χώρων, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία φωτισμού. Η τεχνολογία LED που ενσωματώνει εξασφαλίζει υψηλή απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής, εξοικονομώντας ταυτόχρονα ενέργεια και χρήματα.

Διαθέτοντας πιστοποίηση IP65, το ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 4F LED 3W IP65 12V Φ68X24mm ΜΑΥΡΟ PRO προσφέρει ανθεκτικότητα στο νερό και τη σκόνη, παρέχοντας έτσι αξιοπιστία και αντοχή σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Το μαύρο περίβλημα προσδίδει μια μοντέρνα και κομψή αισθητική, ενσωματώνοντας αρμονικά με τον περιβάλλοντα χώρο, ενώ οι διαστάσεις του Φ68X24mm του επιτρέπουν να ενσωματωθεί απαρατήρητο στο πάτωμα.

Πέρα από την εκθαμβωτική του εμφάνιση, το ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 4F LED 3W IP65 12V Φ68X24mm ΜΑΥΡΟ PRO προσφέρει αμέτρητες εφαρμογές. Από την επιβλητική εξωτερική φωτιστική για κήπους και αυλές έως τον λειτουργικό χώρο περιφράξεων και μονοπατιών, αυτό το φωτιστικό είναι ιδανικό για την ανάδειξη οποιουδήποτε εξωτερικού χώρου.

Το ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 4F LED 3W IP65 12V Φ68X24mm ΜΑΥΡΟ PRO είναι η απόλυτη επιλογή για όσους ψάχνουν μια ποιοτική και αξιόπιστη λύση φωτισμού για τους εξωτερικούς χώρους τους. Με μία ματιά, θα καταλάβετε τη διαφορά που κάνει αυτό το προηγμένο φωτιστικό και πώς μπορεί να τραβήξει τα βλέμματα και να δημιουργήσει μία μαγευτική ατμόσφαιρα.

Εντυπωσιακός, αποτελεσματικός και προηγμένος, αυτό το ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 4F LED 3W IP65 12V Φ68X24mm ΜΑΥΡΟ PRO είναι η απάντηση για όλες τις φωτιστικές ανάγκες σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε τον εξωτερικό χώρο σας με αυτή την εκθαμβωτική και πρωτοποριακή λύση. Αφεθείτε στη μαγεία του φωτισμού και απολαύστε την ατμόσφαιρα που μόνο αυτό το φωτιστικό μπορεί να δημιουργήσει.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here