Φωτιστικό LED – Πλακέτα Τετράγωνη – Εντοιχιζόμενο – 36W – 6500K
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το φωτιστικό LED Square Panel είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που συνδυάζει αισθητική και λειτουργικότητα. Αυτό το χωνευτό φωτιστικό προσφέρει μια ισχυρή ένταση φωτός, χάρη στη συντελεστή έντασης φωτεινού ρεύματος 36W.

Το φωτιστικό είναι σχεδιασμένο με τετράγωνο πάνελ LED, προσθέτοντας έναν μοντέρνο και κομψό αέρα στον χώρο σας. Ο σχεδιασμός του έχει διαμέτρημα 6500K, καθιστώντας το ιδανικό για χρήση σε διάφορους χώρους, όπως γραφεία, καταστήματα και σπίτια.

Ο φωτισμός LED προσφέρει οικονομία ενέργειας, καθώς το φωτιστικό απαιτεί λιγότερη κατανάλωση ενέργειας σε σύγκριση με παραδοσιακούς λαμπτήρες. Αυτό το ενσωματωμένο LED φωτιστικό έχει ικανή διάρκεια ζωής, παρέχοντας σταθερή απόδοση για αρκετές ώρες λειτουργίας.

Επιπλέον, το φωτιστικό Square Panel είναι εξαιρετικά εύκολο στην εγκατάσταση. Μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε τοίχο ή ταβάνι, προσφέροντας μια ομοιόμορφη και φωτεινή ατμόσφαιρα. Είναι επίσης πολύ στιβαρό και ανθεκτικό, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια χρήση.

Το φωτιστικό LED Square Panel προσφέρει εξαιρετική ποιότητα φωτισμού, καθώς η ψυχρή λευκή απόχρωση 6500K παρέχει ένα φωτεινό και ματιά φιλικό περιβάλλον. Με αυτό το φωτιστικό, θα μπορείτε να δημιουργήσετε μια φωτεινή και ευχάριστη ατμόσφαιρα σε οποιονδήποτε χώρο.

Το φωτιστικό LED Square Panel είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα λειτουργικό και κομψό φωτιστικό. Με την υψηλή του απόδοση και αξιοπιστία, αυτό το προϊόν θα προσθέσει λάμψη και λειτουργικότητα σε οποιονδήποτε χώρο το τοποθετήσετε. Διατίθεται σε διάφορα μεγέθη και σχέδια για να ικανοποιήσει τις ανάγκες και τα γούστα κάθε πελάτη.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

Ερώτηση 1: Τι είναι ακριβώς το Φωτιστικό LED – Square Panel – Χωνευτό – 36W – 6500K;
Απάντηση: Το Φωτιστικό LED – Square Panel – Χωνευτό – 36W – 6500K είναι ένα φωτιστικό πάνελ LED που σχεδιάστηκε για να τοποθετηθεί σε επιφάνειες, όπως τα ταβάνια. Έχει ισχύ 36W και προσφέρει φωτεινότητα 6500K.

Ερώτηση 2: Ποιες είναι οι διαστάσεις του φωτιστικού;
Απάντηση: Οι διαστάσεις του φωτιστικού LED – Square Panel – Χωνευτό είναι περίπου 60 x 60 εκατοστά.

Ερώτηση 3: Πόση φωτεινότητα προσφέρει το φωτιστικό;
Απάντηση: Το φωτιστικό πάνελ LED έχει μια φωτεινότητα 6500K, που παράγει ένα έντονο άσπρο φως. Αναλόγως με τις απαιτήσεις φωτισμού σας, μπορείτε να προσαρμόσετε τη φωτεινότητα του φωτιστικού.

Ερώτηση 4: Ποια είναι η διάρκεια ζωής του LED φωτιστικού;
Απάντηση: Η διάρκεια ζωής του φωτιστικού LED είναι περίπου 50.000 ώρες. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά χρόνια χωρίς να χρειαστεί αντικατάσταση.

Ερώτηση 5: Ποια είναι η ενεργειακή απόδοση του φωτιστικού;
Απάντηση: Το φωτιστικό LED – Square Panel είναι εξαιρετικά ενεργειακά αποδοτικό και καταναλώνει λιγότερη ενέργεια από τα παραδοσιακά φωτιστικά. Εξοικονομεί ενέργεια και μπορεί να συνεισφέρει στη μείωση των ενεργειακών δαπανών.

Ερώτηση 6: Ποιες είναι οι κύριες εφαρμογές του φωτιστικού;
Απάντηση: Το φωτιστικό LED – Square Panel – Χωνευτό – 36W – 6500K μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορους χώρους, όπως γραφεία, καταστήματα, σχολεία, νοσοκομεία, εργοστάσια και πολλούς άλλους. Η φωτεινότητα και η ενεργειακή απόδοση του το καθιστούν ιδανικό για επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους.

Με απόλυτη πεποίθηση, το φωτιστικό LED – Square Panel – Χωνευτό – 36W – 6500K αποτελεί μια πρωτοποριακή επιλογή με ανανεωμένο σχεδιασμό και αξιοσημείωτες λειτουργίες. Με αυτήν την συσκευή, οι απαιτήσεις φωτισμού στον χώρο σας απευθύνονται με ακρίβεια και απόλυτη ακρίβεια!

Το Square Panel LED προσφέρει μια μοναδική συνδυασμό τεχνολογίας LED και εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής. Το αποτέλεσμα είναι ένα φωτιστικό υψηλής απόδοσης με ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Η έντονη ισχύς των 36W και η ευρεία περιοχή χρώματος 6500K διασφαλίζουν ένα καθαρό, λαμπερό και φυσικό φωτισμό.

Όχι μόνο παρέχει εκθαμβωτικό φως, αλλά το Square Panel LED είναι επίσης ένα πολυλειτουργικό φωτιστικό με αόρατο σχεδιασμό. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα σε οποιονδήποτε χώρο, από κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους μέχρι καταστήματα και γραφεία.

Η έξυπνη τεχνολογία LED του φωτιστικού Square Panel εξασφαλίζει μακρά διάρκεια ζωής και εξοικονόμηση ενέργειας. Όχι μόνο θα ενισχύσει την αισθητική του κάθε χώρου, αλλά θα μειώσει επίσης τον λογαριασμό του ηλεκτρικού φωτισμού. Με το Square Panel LED, θα απολαμβάνετε ακτίνες φωτός που διαχέονται ομοιόμορφα χωρίς ανεπιθύμητες αντανακλάσεις ή σκιές.

Επιπλέον, το φωτιστικό LED Square Panel διαθέτει εύκολη εγκατάσταση και ρυθμιζόμενη φωτεινότητα, γεγονός που προσφέρει την ευελιξία για τη δημιουργία της τέλειας ατμόσφαιρας για κάθε περίσταση ή ανάγκη. Μην διστάζετε, αποκτήστε το φωτιστικό LED Square Panel τώρα και αναβαθμίστε το χώρο σας με έναν φωτεινότερο, οικονομικότερο και πιο φιλικό προς το περιβάλλον φωτισμό.

Ανακαλύψτε την ποιότητα και την καινοτομία του φωτιστικού LED Square Panel σήμερα και αναδείξτε την αξία του χώρου σας. Επισκεφθείτε μας τώρα για να εξασφαλίσετε την τέλεια συμφωνία μεταξύ τεχνολογίας και αισθητικής. Καλύψτε τις ανάγκες σας για φωτισμό με το ασφαλές και αξιόπιστο Square Panel LED. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία, ενθουσιαστείτε από τις δυνατότητες του!

Ζωντανέψτε τον χώρο σας, φωτίστε τη ζωή σας με το φωτιστικό LED Square Panel. Η επιλογή που θα σας συνοδεύει συνεχώς, προσφέροντάς σας περισσότερο από απλό φως.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here