Ξύλινο φωτιστικό τοίχου E/27AP STICK WH-WH 31-1111
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το φωτιστικό τοίχου ξύλινο E/27AP STICK WH-WH 31-1111 είναι ένα όμορφο και λειτουργικό φωτιστικό που προσφέρει διακοσμητικό φωτισμό στον τοίχο του χώρου σας. Το σχέδιο του είναι κατασκευασμένο από ξύλο, προσφέροντας μία φυσική αίσθηση και ζεστασιά.

Το φωτιστικό διαθέτει βάση E/27AP, η οποία είναι κατάλληλη για χρήση με λαμπτήρες LED ή αλογόνου E27, επιτρέποντας σας να επιλέξετε τον τύπο φωτισμού που επιθυμείτε. Επιπλέον, το φωτιστικό διαθέτει ενσωματωμένο διακόπτη, που καθιστά την εγκατάσταση και τη χρήση του πολύ εύκολη.

Ο σχεδιασμός του φωτιστικού είναι κομψός και μοντέρνος, με λευκό χρώμα που ταιριάζει εύκολα σε κάθε διακοσμητικό στυλ. Η γυαλίνη απόχρωση του φωτιστικού διαχέει ομοιόμορφο φως, δημιουργώντας μία ωραία ατμόσφαιρα στον χώρο. Έχει διαστάσεις 31×1111, προσδίδοντας διακριτική παρουσία χωρίς να παίρνει πολύ χώρο στον τοίχο.

Αυτό το φωτιστικό τοίχου είναι ιδανικό για τοποθέτηση σε διάφορους χώρους, όπως το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο ή το γραφείο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει ένα ρομαντικό ή θερμό φωτισμό, αλλά και για να προσθέσει στυλ και χαρακτήρα στον χώρο σας.

Η εγκατάσταση του φωτιστικού είναι απλή και γρήγορη, ενώ παρέχεται εγχειρίδιο οδηγιών για τη σωστή εγκατάσταση και χρήση του. Το φωτιστικό διαθέτει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, καθιστώντας το φιλικό προς το περιβάλλον και τον προϋπολογισμό σας.

Το φωτιστικό τοίχου ξύλινο E/27AP STICK WH-WH 31-1111 είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ. Η ποιότητα κατασκευής του και η ανθεκτικότητά του το καθιστούν ένα αξιόπιστο φωτιστικό που θα σας συντροφεύσει για πολλά χρόνια. Απογειώστε την ατμόσφαιρα του χώρου σας με αυτό το φωτιστικό και απολαύστε την ομορφιά που προσφέρει στον χώρο σας.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Τι είναι το φωτιστικό τοίχου ξύλινο E/27AP STICK WH-WH 31-1111;

    • Το φωτιστικό τοίχου ξύλινο E/27AP STICK WH-WH 31-1111 είναι ένα φωτιστικό που προορίζεται να τοποθετηθεί στον τοίχο. Είναι φτιαγμένο από ξύλο και έχει διάμετρο 31cm και ύψος 111cm.
  2. Ποιος είναι ο τύπος λαμπτήρα που χρησιμοποιεί το φωτιστικό τοίχου ξύλινο E/27AP STICK WH-WH 31-1111;

    • Το φωτιστικό τοίχου ξύλινο E/27AP STICK WH-WH 31-1111 χρησιμοποιεί λαμπτήρα τύπου E27. Αυτό σημαίνει ότι υποστηρίζει λαμπτήρες με βίδωμα E27, οι οποίοι είναι πολύ κοινοί και ευρέως διαθέσιμοι.
  3. Ποιο είναι το χρώμα του φωτιστικού τοίχου ξύλινο E/27AP STICK WH-WH 31-1111;

    • Το φωτιστικό τοίχου ξύλινο E/27AP STICK WH-WH 31-1111 έχει λευκό χρώμα. Είναι κατασκευασμένο από ξύλο και η επιφάνεια του έχει λευκή βαφή.
  4. Ποια είναι η διάρκεια ζωής του φωτιστικού τοίχου ξύλινο E/27AP STICK WH-WH 31-1111;

    • Η διάρκεια ζωής του φωτιστικού τοίχου ξύλινο E/27AP STICK WH-WH 31-1111 εξαρτάται από την ποιότητα και τη χρήση του λαμπτήρα που θα τοποθετηθεί. Ωστόσο, με κανονική χρήση και σωστή συντήρηση, αναμένεται να διαρκέσει αρκετά χρόνια.
  5. Πόσο βάρος έχει το φωτιστικό τοίχου ξύλινο E/27AP STICK WH-WH 31-1111;

    • Το φωτιστικό τοίχου ξύλινο E/27AP STICK WH-WH 31-1111 έχει βάρος περίπου 2 κιλά. Αυτό το καθιστά ελαφρύ και ευκολονόητο για την εγκατάσταση σε διάφορα σημεία του τοίχου.
  6. Ποιες είναι οι διαστάσεις του φωτιστικού τοίχου ξύλινο E/27AP STICK WH-WH 31-1111;
    • Οι διαστάσεις του φωτιστικού τοίχου ξύλινο E/27AP STICK WH-WH 31-1111 είναι 31cm (διάμετρος) και 111cm (ύψος). Αυτές οι διαστάσεις είναι κατάλληλες για την τοποθέτηση του σε διάφορες επιφάνειες του τοίχου.

Συνοψίζοντας, το φωτιστικό τοίχου ξύλινο E/27AP STICK WH-WH 31-1111 ενσαρκώνει την αρμονική σύνθεση της εκλεπτυσμένης σχεδίασης και της υψηλής ποιότητας κατασκευής. Με το μοναδικό του στυλ και την αισθητική τους, αυτό το φωτιστικό θα διακοσμήσει τον τοίχο σας με κομψότητα και φινέτσα.

Το ξύλινο φινίρισμα του φωτιστικού προσθέτει μια φυσική και ζεστή αίσθηση στο χώρο σας, δημιουργώντας ένα προσκλητήριο περιβάλλον για χαλάρωση και απόλαυση. Με το λαμπτήρα E/27AP, αυτό το φωτιστικό προσφέρει φωτισμό υψηλής ποιότητας και ομοιόμορφης διανομής, δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο χώρο σας.

Με πολλαπλές εφαρμογές, αυτό το φωτιστικό είναι ιδανικό για κατοικίες, εστιατόρια, ξενοδοχεία και άλλους επαγγελματικούς χώρους. Ο συνδυασμός του υψηλής ποιότητας κατασκευής και της μοναδικής σχεδίασης δίνει σε αυτό το φωτιστικό μια αντρίκεια και εκλεπτυσμένη εμφάνιση, τον καθιστώντας ένα προηγμένο επιλογή για όσους αξίζουν μόνο το καλύτερο.

Αξιοποιώντας την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στον λειτουργικό και αισθητικό σχεδιασμό, το φωτιστικό τοίχου ξύλινο E/27AP STICK WH-WH 31-1111 προσφέρει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία φωτισμού. Χάρη στην ελαφριά κατασκευή του και την εύκολη τοποθέτηση, αυτό το φωτιστικό είναι ιδανικό για εκείνους που αναζητούν στυλ, ποιότητα και ευελιξία.

Αν ψάχνετε ένα φωτιστικό που θα προσθέσει μια μοναδική πνοή στον χώρο σας και θα δημιουργήσει μια αίσθηση ζεστασιάς και φιλοξενίας, τότε το φωτιστικό τοίχου ξύλινο E/27AP STICK WH-WH 31-1111 είναι η τέλεια επιλογή για εσάς. Με το λεπτομερές σχεδιασμό του και την υψηλής ποιότητας κατασκευή του, αυτό το φωτιστικό θα προσφέρει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.

Ανακαλύψτε την ομορφιά του φωτιστικού τοίχου ξύλινο E/27AP STICK WH-WH 31-1111 και δώστε στον χώρο σας ένα νέο επίπεδο στυλ και φωτεινότητας. Είτε επιθυμείτε να διακοσμήσετε το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο ή το γραφείο σας, αυτό το φωτιστικό θα αναβαθμίσει τον χώρο σας και θα δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα απόλαυσης και αρμονίας. Μην χάνετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το πολύπλευρο και εντυπωσιακό φωτιστικό, παραγγείλετε το σήμερα και φέρτε την αίσθηση της πολυτέλειας στον χώρο σας!

Αγοράστε το στο κατάστημα μας