GloboStar® 115103: Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Ανάρτησης με Χρυσή Μεταλλική Βάση – Υφασμάτινο Μωβ Καλώδιο και Χρυσό Μεταλλικό Ντουί Ε27
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® 115103 είναι ένα κρεμαστό φωτιστικό οροφής που διακρίνεται για τον κομψό και σύγχρονο σχεδιασμό του. Έχει μια χρυσή μεταλλική βάση, η οποία προσθέτει μια επίσης χρυσή πινελιά στην αισθητική του φωτιστικού.

Το φωτιστικό διαθέτει ένα υφασμάτινο μωβ καλώδιο, το οποίο προσθέτει έναν εκλεπτυσμένο και παράλληλο τόνο στον συνολικό σχεδιασμό. Το μασίφ μωβ χρώμα δημιουργεί μια αίσθηση πολυτελείας και κομψότητας, καθιστώντας το φωτιστικό αναπόφευκτα ένα εντυπωσιακό στοιχείο στον χώρο του.

Ο χρυσός μεταλλικός ντουί του φωτιστικού, που δέχεται λαμπτήρες Ε27, συμπληρώνει αρμονικά τον γενικό σχεδιασμό. Η χρυσή απόχρωση προσδίδει ακόμα περισσότερη φινέτσα και πολυτέλεια, ενώ το ντουί είναι ανθεκτικό και αξιόπιστο στη λειτουργία του.

Το φωτιστικό GloboStar® 115103 έχει μια ιδανική ανάρτηση που το καθιστά ιδανικό για να τοποθετηθεί πάνω από μια τραπεζαρία ή ένα νησί κουζίνας. Η ανάρτηση παρέχει την απαραίτητη ύψος και απόσταση από το τραπέζι ή το νησί, χωρίς να προβάλλει υπερβολικά και να ενοχλεί την οπτική αισθητική του χώρου.

Οι διαστάσεις του φωτιστικού είναι κατάλληλες για μικρούς χώρους, όπως ένα μικρό σαλόνι ή ένα υπνοδωμάτιο. Το μωβ χρώμα του φωτιστικού προσθέτει μια αίσθηση ζεστασιάς και οικειότητας στον χώρο, καθιστώντας τον ιδανικό για χαλάρωση και ξεκούραση.

Το GloboStar® 115103 είναι εύκολο στην εγκατάσταση και διαθέτει ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα λειτουργίας. Η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή του φωτιστικού, εξασφαλίζει τη μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία του προϊόντος.

Συνολικά, το GloboStar® 115103 είναι ένα κρεμαστό φωτιστικό οροφής που ξεχωρίζει για τον εντυπωσιακό του σχεδιασμό, την ποιότητα των υλικών του και τη λειτουργικότητα του. Με το μωβ χρώμα και τη χρυσή λεπτομέρεια, αυτό το φωτιστικό προσθέτει λάμψη και πολυτέλεια σε κάθε χώρο που τοποθετείται. Αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για αυτούς που επιθυμούν να δημιουργήσουν μια μοναδική και εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στον χώρο τους.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποια είναι η διάσταση του GloboStar® 115103 Κρεμαστό Φωτιστικού Οροφής Ανάρτηση με Χρυσή Μεταλλική Βάση – Υφασμάτινο Μωβ Καλώδιο και Χρυσό Μεταλλικό Ντουί Ε27;

Απάντηση: Το GloboStar® 115103 έχει διάμετρο 40 εκατοστά και ύψος 30 εκατοστά.

Λεπτομέρειες: Το φωτιστικό έχει μια διάσταση 40 εκατοστά στην πλάτη και ένα ύψος 30 εκατοστά. Αυτό το μέγεθος καθιστά το φωτιστικό ιδανικό για κρέμαση στην οροφή του δωματίου.

  1. Ποιο υλικό είναι η βάση του GloboStar® 115103 Κρεμαστού Φωτιστικού Οροφής;

Απάντηση: Η βάση του GloboStar® 115103 είναι φτιαγμένη από χρυσό μετάλλιο.

Λεπτομέρειες: Η βάση του φωτιστικού είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας χρυσό μετάλλιο. Αυτό προσδίδει στο φωτιστικό μια πολυτελή και λαμπερή εμφάνιση.

  1. Ποια είναι η χρώματα του καλωδίου και του ντουί του GloboStar® 115103 Κρεμαστού Φωτιστικού Οροφής;

Απάντηση: Το καλώδιο είναι μωβ και το ντούι είναι χρυσό.

Λεπτομέρειες: Το καλώδιο του φωτιστικού είναι από μωβ ύφασμα, που προσδίδει μια διακριτική πινελιά χρώματος στο φωτιστικό. Το ντούι είναι χρυσό, ταιριάζοντας τέλεια με τη χρυσή βάση και δημιουργώντας μια συνολική συνεκτική εμφάνιση.

  1. Ποιος είναι ο τύπος ντουί του GloboStar® 115103 Κρεμαστού Φωτιστικού Οροφής;

Απάντηση: Το φωτιστικό χρησιμοποιεί ντούι τύπου Ε27.

Λεπτομέρειες: Το GloboStar® 115103 χρησιμοποιεί ένα ντούι τύπου Ε27, που είναι συμβατό με πολλούς τύπους λαμπτήρων στην αγορά. Αυτό δίνει ευελιξία στην επιλογή του φωτισμού που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε.

  1. Ποια είναι η συνολική ανάρτηση του GloboStar® 115103 Κρεμαστού Φωτιστικού Οροφής από την οροφή μέχρι το πιο κάτω μέρος του;

Απάντηση: Η συνολική ανάρτηση του φωτιστικού είναι 150 εκατοστά.

Λεπτομέρειες: Το GloboStar® 115103 έχει μια συνολική ανάρτηση 150 εκατοστών. Αυτό παρέχει αρκετό χώρο ανάρτησης από την οροφή, καθιστώντας το φωτιστικό ιδανικό για μεγάλους χώρους.

  1. Πώς γίνεται η εγκατάσταση του GloboStar® 115103 Κρεμαστού Φωτιστικού Οροφής;

Απάντηση: Η εγκατάσταση του φωτιστικού είναι πολύ απλή, απαιτείται μόνο να το κρεμάσετε από την οροφή χρησιμοποιώντας την παρεχόμενη ανάρτηση.

Λεπτομέρειες: Το GloboStar® 115103 είναι εύκολο να εγκατασταθεί, καθώς περιλαμβάνει μια παρεχόμενη ανάρτηση για να το κρεμάσετε από την οροφή. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τον επιθυμητό λαμπτήρα και να συνδέσετε το φωτιστικό στην παροχή ηλεκτρισμού.

Σας παρουσιάζουμε το εκθαμβωτικό και πρωτοποριακό προϊόν μας, το GloboStar® 115103 Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Ανάρτηση με Χρυσή Μεταλλική Βάση – Υφασμάτινο Μωβ Καλώδιο και Χρυσό Μεταλλικό Ντουί Ε27! Αυτό το φωτιστικό συνδυάζει μοναδικό σχεδιασμό και απίστευτη φωτεινότητα για να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα που θα εντυπωσιάσει τους πάντες.

Η κομψή χρυσή μεταλλική βάση και το μωβ χρώμα του υφάσματος δίνουν μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας σε κάθε χώρο. Είναι ιδανικό για τη διακόσμηση του σαλονιού, της τραπεζαρίας, ακόμη και του υπνοδωματίου, προσδίδοντας μια ξεχωριστή πνοή στον χώρο σας.

Αυτό το φωτιστικό υπερέχει λόγω της προηγμένης τεχνολογίας του, προσφέροντας εξαιρετική απόδοση φωτισμού και μεγάλης διάρκειας ζωής. Επιπλέον, το χρυσό μεταλλικό ντουί Ε27 προσφέρει ευελιξία στην επιλογή των λαμπτήρων, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε το φωτισμό που ταιριάζει απόλυτα με τις προτιμήσεις σας.

Λέξεις-κλειδιά: φωτιστικό οροφής, κρεμαστό φωτιστικό, χρυσή μεταλλική βάση, μωβ καλώδιο, χρυσό μεταλλικό ντουί Ε27, πολυτέλεια, κομψότητα, απόδοση φωτισμού, διάρκεια ζωής.

Εμπνευσμένο από την αρχιτεκτονική, την τέχνη και τις τάσεις του σήμερα, το GloboStar® 115103 Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Ανάρτηση με Χρυσή Μεταλλική Βάση – Υφασμάτινο Μωβ Καλώδιο και Χρυσό Μεταλλικό Ντουί Ε27 έρχεται να δώσει μια νέα διάσταση στο φωτισμό της ζωής σας.

Μην αφήσετε αυτήν την απίστευτη ευκαιρία να πάει χαμένη! Ανανεώστε τον χώρο σας με το GloboStar® 115103 και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία φωτισμού. Επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας σήμερα για να αγοράσετε το δικό σας φωτιστικό και να διακοσμήσετε με στυλ και κομψότητα. Είμαστε σίγουροι ότι θα μείνετε εντελώς ικανοποιημένοι με την αγορά σας!

Ξεχωρίστε από το πλήθος και δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα άμεσα. Με το GloboStar® 115103, η φαντασία σας είναι το όριο. Αγοράστε το σήμερα και αφήστε το να φωτίσει την ζωή σας!

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here