Αυτό είναι ο συναρπαστικός τίτλος:
GloboStar® 71493 Αυτόνομο Ηλιακό Φωτιστικό Τοίχου Καφέ LED SMD 1W 40lm με Ενσωματωμένη Μπαταρία 600mAh
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® 71493 είναι ένα αυτόνομο ηλιακό φωτιστικό τοίχου που προσφέρει φωτισμό στον εξωτερικό χώρο. Με τη χρήση της ηλιακής ενέργειας, αυτό το φωτιστικό δε χρειάζεται εξωτερική τροφοδοσία και είναι πλήρως αυτόνομο.

Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά και έχει χρώμα καφέ, που το καθιστά κομψό και διακριτικό. Η εγκατάσταση του είναι πολύ απλή, καθώς διαθέτει οπές στη βάση για να το τοποθετήσετε στον τοίχο.

Το GloboStar® 71493 έχει ενσωματωμένη μπαταρία 600mAh, η οποία φορτίζεται με την ηλιακή ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Με αυτήν την μπαταρία, το φωτιστικό μπορεί να λειτουργήσει για αρκετές ώρες κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η τεχνολογία LED SMD που χρησιμοποιείται στην κατασκευή του φωτιστικού παρέχει έναν φωτεινό φωτισμό με καλή ομοιογένεια και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Με ισχύ 1W και φωτεινότητα 40lm, το GloboStar® 71493 προσφέρει αρκετό φως για να φωτίσει τον εξωτερικό χώρο σας.

Επιπλέον, το φωτιστικό είναι αδιάβροχο (IP44), προσφέροντας αξιόπιστη λειτουργία ακόμα και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Έχει επίσης ενσωματωμένο αισθητήρα φωτός, που επιτρέπει στο φωτιστικό να ανάβει αυτόματα όταν η ηλιακή ενέργεια είναι ανεπαρκής.

Το GloboStar® 71493 είναι η ιδανική επιλογή για τον φωτισμό των χώρων σας χωρίς την ανάγκη εξωτερικής τροφοδοσίας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την προηγμένη τεχνολογία, το φωτιστικό αυτό θα προσφέρει αξιόπιστο φωτισμό για πολλά χρόνια.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποια είναι η λειτουργία του GloboStar® 71493 Αυτόνομο Ηλιακό Φωτιστικό Τοίχου;

Απάντηση: Το GloboStar® 71493 είναι ένα αυτόνομο ηλιακό φωτιστικό τοίχου που λειτουργεί με βάση την ενέργεια του ήλιου. Φωτίζει αυτόματα το περιβάλλον του κατά τη διάρκεια της νύχτας.

  1. Ποια τεχνολογία χρησιμοποιεί το Led SMD 1W 40lm που διαθέτει;

Απάντηση: Το GloboStar® 71493 χρησιμοποιεί τεχνολογία LED SMD στην ισχύ των 1W, με φωτεινή ροή 40 lm. Αυτή η τεχνολογία εξασφαλίζει ένα φυσικό, θερμό φως χωρίς να θέτει σε κίνδυνο τις μπαταρίες λειτουργίας.

  1. Ποιες είναι οι δυνατότητες της ενσωματωμένης μπαταρίας του GloboStar® 71493;

Απάντηση: Η ενσωματωμένη μπαταρία του GloboStar® 71493 έχει χωρητικότητα 600mAh, η οποία φορτίζεται μέσω της ηλιακής ενέργειας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτή η χωρητικότητα επαρκεί για να παρέχει φωτισμό για περίπου 8-10 ώρες.

  1. Πώς γίνεται η εγκατάσταση του GloboStar® 71493;

Απάντηση: Η εγκατάσταση του GloboStar® 71493 είναι απλή και εύκολη. Μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε τοίχο επιλέξετε, υπό τον όρο ότι θα έχει πρόσβαση στο ηλιακό φως για να φορτιστεί. Περιλαμβάνει επίσης υλικά στήριξης για ευκολία στην εγκατάσταση.

  1. Ποια είναι η διάρκεια ζωής του GloboStar® 71493;

Απάντηση: Η διάρκεια ζωής του GloboStar® 71493 είναι περίπου 50.000 ώρες. Αυτό συνεπάγεται ότι μπορεί να λειτουργήσει για αρκετά χρόνια χωρίς να χρειάζεται αντικατάσταση.

  1. Ποια είναι η εγγύηση που παρέχει η GloboStar® για το 71493 Αυτόνομο Ηλιακό Φωτιστικό Τοίχου;

Απάντηση: Η GloboStar® παρέχει εγγύηση για το 71493 Αυτόνομο Ηλιακό Φωτιστικό Τοίχου για 2 χρόνια. Αυτό δίνει τη δυνατότητα να αγοράσετε το προϊόν με ασφάλεια γνωρίζοντας ότι θα έχετε υποστήριξη και αναγνώριση σε περίπτωση προβλήματος.

Συνοψίζοντας, το GloboStar® 71493 Αυτόνομο Ηλιακό Φωτιστικό Τοίχου Καφέ LED SMD 1W 40lm με Ενσωματωμένη Μπαταρία 600mAh είναι ένας εντυπωσιακός και πρωτοποριακός φωτισμός που προσφέρει αξεπέραστη απόδοση και ποιότητα. Με τις ενσωματωμένες ηλιακές φωτοβολταϊκές πλάκες, αυτό το φωτιστικό διαθέτει αυτόνομη λειτουργία, γλυτώνοντας ενέργεια και μειώνοντας το κόστος.

Η εξαιρετικά φωτεινή και αποδοτική τεχνολογία LED SMD 1W 40lm δίνει τη δυνατότητα για έναν έντονο και ισχυρό φωτισμό, ενώ η ενσωματωμένη μπαταρία 600mAh εξασφαλίζει μακρά διάρκεια ζωής. Αυτό το φωτιστικό είναι ιδανικό για εξωτερικούς χώρους, όπως αυλές, κήπους και παραθαλάσσιες περιοχές, καθώς και για τη διακόσμηση και τον φωτισμό των τοίχων σας.

Απολαύστε πλήρη ελευθερία κίνησης, αφού δεν απαιτείται καλωδίωση και εξάρτηση από το ηλεκτρικό δίκτυο. Η εύκολη εγκατάσταση και η ανθεκτική κατασκευή εξασφαλίζουν μια αξιόπιστη και ανθεκτική λύση για τις ανάγκες φωτισμού σας. Είτε ψάχνετε για μία πραγματικά εντυπωσιακή προσθήκη στον εξωτερικό σας χώρο, είτε για έναν αποτελεσματικό τρόπο φωτισμού του εσωτερικού σας, το GloboStar® 71493 Αυτόνομο Ηλιακό Φωτιστικό Τοίχου Καφέ LED SMD 1W 40lm με Ενσωματωμένη Μπαταρία 600mAh αποτελεί την τέλεια επιλογή που συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ.

Επιλέξτε το GloboStar® 71493 για να απολαύσετε τον ακαταμάχητο φωτισμό και την αξιοπιστία που προσφέρει, για τη ζωή και τις ανάγκες σας. Αποκτήστε το σήμερα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με έναν φωτισμό που εντυπωσιάζει και δίνει ζωή. Αφεθείτε στην έμπνευση του ήλιου και απολαύστε τη λειτουργικότητα και την απόδοση που παρέχει το GloboStar® 71493. Μείνετε ενήμεροι για τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες και εξερευνήστε τον κόσμο του φωτισμού με τη GloboStar®.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here