Το συναρπαστικό αυτόνομο ηλιακό φωτιστικό LED SMD 1W 50lm με ενσωματωμένη μπαταρία 300mAh της GloboStar® 71523 στα ελληνικά.
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® 71523 είναι ένα αυτόνομο ηλιακό φωτιστικό με LED SMD 1W και φωτεινότητα 50lm. Αυτό το φωτιστικό λειτουργεί με μια ενσωματωμένη μπαταρία 300mAh, που φορτίζεται από την ηλιακή ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Με αυτή τη μικρή μπαταρία, το φωτιστικό μπορεί να λειτουργήσει για περίπου 6-8 ώρες, ανάλογα με τη φόρτιση που έχει λάβει από τον ήλιο. Έχει εξαιρετική απόδοση φωτισμού, προσφέροντας ένα φωτεινό και ζεστό φως στον χώρο σας.

Το φωτιστικό διαθέτει επίσης έναν αισθητήρα αυτόματης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης, ο οποίος ανιχνεύει το σκοτάδι και τη φωτεινότητα του περιβάλλοντος προκειμένου να ενεργοποιήσει το φωτιστικό μόνο όταν είναι απαραίτητο.

Το φωτιστικό είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά, προσφέροντας την αντοχή που χρειάζεστε για μακροχρόνια χρήση σε εξωτερικό χώρο. Είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στον ήλιο, καθιστώντας το ιδανικό για χρήση σε αυλές, μπαλκόνια, κήπους και άλλους εξωτερικούς χώρους.

Με τον εξοικονομητή ενέργειας LED SMD 1W, το φωτιστικό παρέχει αρκετό φως για να φωτίσει τον χώρο σας, ενώ καταναλώνει μικρή ποσότητα ενέργειας. Αυτή η τεχνολογία LED είναι ενεργειακά αποδοτική και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, κάνοντας το φωτιστικό ανθεκτικό και οικονομικό στην αγορά.

Η ευκολία της εγκατάστασης του φωτιστικού είναι ακόμα ένα πλεονέκτημα. Δε χρειάζεστε ειδικές τεχνικές γνώσεις ή εργαλεία για να το τοποθετήσετε. Μπορείτε απλώς να το τοποθετήσετε σε μια ορθοστατική επιφάνεια και να είστε έτοιμοι να το απολαύσετε.

Αυτό το αυτόνομο ηλιακό φωτιστικό είναι ιδανικό για χρήση σε περιοχές όπου η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος είναι περιορισμένη ή αδύνατη. Σας επιτρέπει να απολαύσετε φωτισμό με ελάχιστο κόστος και προστίθεται στην προσπάθεια για μια οικολογική και βιώσιμη λύση για τον φωτισμό εξωτερικών χώρων.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Πόση διάρκεια φωτισμού παρέχει το GloboStar® 71523 Αυτόνομο Ηλιακό Φωτιστικό LED SMD 1W 50lm;
    Το GloboStar® 71523 Αυτόνομο Ηλιακό Φωτιστικό LED SMD 1W 50lm παρέχει μια διάρκεια φωτισμού περίπου 6-8 ώρες, όταν η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη.

  2. Ποια είναι η ισχύς του ηλιακού πάνελ που φορτίζει τη μπαταρία;
    Το ηλιακό πάνελ του GloboStar® 71523 έχει ισχύ 0.6W. Αρκεί για να φορτίζει τη μπαταρία 300mAh και να την κρατά πάντα φορτισμένη για τη φωτιστική χρήση.

  3. Από ποιο υλικό είναι κατασκευασμένο το GloboStar® 71523;
    Το GloboStar® 71523 είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ABS πλαστικό, το οποίο είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και διαθέτει καλή αντοχή στις υπεριώδεις ακτινοβολίες.

  4. Ποια είναι η φωτεινή ένταση του φωτιστικού;
    Το GloboStar® 71523 παρέχει φωτεινή ένταση 50lm, που είναι αρκετή για να φωτίζει μικρές περιοχές, όπως μπαλκόνια, αυλές ή πάνω από την είσοδο του σπιτιού.

  5. Πόσο καιρό χρειάζεται να φορτιστεί η μπαταρία του φωτιστικού;
    Η μπαταρία του GloboStar® 71523 χρειάζεται περίπου 6-8 ώρες για να φορτιστεί πλήρως μέσω του ηλιακού πάνελ. Αυτή η διάρκεια εξαρτάται από την ένταση του ηλιακού φωτός κατά τη διάρκεια της μέρας.

  6. Υπάρχουν επιλογές για την ρύθμιση του φωτισμού;
    Ο GloboStar® 71523 διαθέτει ρύθμιση φωτισμού ON/OFF. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το φωτιστικό ανά πάσα στιγμή. Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να εξοικονομείτε ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας, εάν δεν απαιτείται φωτισμός.

Με το αξιοθαύμαστο GloboStar® 71523 Αυτόνομο Ηλιακό Φωτιστικό LED SMD 1W 50lm με Ενσωματωμένη Μπαταρία 300mAh, ανοίξτε την πόρτα σε έναν κόσμο φωτεινό και απεριόριστων ευκαιριών! Αυτό το φωτιστικό LED είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, προσφέροντας εξαιρετική φωτεινότητα και αυτονομία.

Ένα από τα πρωταρχικά χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στο GloboStar® 71523 είναι η επιντόπια φόρτιση από ηλιακή ενέργεια, γεγονός που το καθιστά απόλυτα αυτόνομο και φιλικό προς το περιβάλλον. Επιπλέον, η ενσωματωμένη μπαταρία 300mAh αποθηκεύει ενέργεια για να φωτίσει τον χώρο σας ακόμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και τη μοντέρνα σχεδίαση του, το GloboStar® 71523 ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Είτε χρησιμοποιείτε αυτό το φωτιστικό LED για να διακοσμήσετε τον κήπο σας, είτε για να φωτίσετε το μονοπάτι σας, είτε για να προσθέσετε ασφάλεια στον εξωτερικό χώρο σας, το GloboStar® 71523 θα δώσει μια εντυπωσιακή και λειτουργική παρουσία.

Επωφεληθείτε από τις πολλαπλές δυνατότητες που προσφέρει το GloboStar® 71523 και ανακαλύψτε έναν κόσμο αστείρευτου φωτός και αυτονομίας. Με την έξυπνη χρήση των λέξεων-κλειδιών μας, σας προσκαλούμε να διαβείτε αυτήν την πύλη πληροφοριών και να διαδραματίσετε έναν ενεργό ρόλο στο περιβάλλον σας.

Μην χάνετε χρόνο! Ανακαλύψτε την ευέλικτη και αποδοτική φωτιστική λύση που προσφέρει το GloboStar® 71523 και επωφεληθείτε από την απεριόριστη φωτεινότητα που το χαρακτηρίζει. Επισκεφθείτε μας σήμερα και αφεθείτε στη μαγεία του αυτόνομου ηλιακού φωτισμού!

Αγοράστε το στο κατάστημα μας