Συναρπαστικό ηλιακό φωτιστικό LED SMD 1W 50lm με ενσωματωμένη μπαταρία 300mAh GloboStar® 71524.
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® 71524 είναι ένα αυτόνομο ηλιακό φωτιστικό LED SMD με ισχύ 1W και φωτεινότητα 50lm. Αυτό το προϊόν προσφέρει μια εξαιρετική λύση για τον φωτισμό σε εξωτερικούς χώρους, προσφέροντας φωτεινότητα και ασφάλεια.

Η κύρια χαρακτηριστικά αυτού του φωτιστικού είναι η ικανότητά του να λειτουργεί με τη χρήση ηλιακής ενέργειας. Ενσωματώνει ένα πάνελ ηλιακών κυττάρων, το οποίο φορτίζει μια ενσωματωμένη μπαταρία χωρητικότητας 300mAh. Αυτό σημαίνει ότι το φωτιστικό μπορεί να λειτουργεί αυτόνομα, χωρίς να χρειάζεται εξωτερική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

Ο συγκεκριμένος φωτισμός διαθέτει LED SMD λαμπτήρες, που προσφέρουν υψηλή φωτεινότητα και εξοικονόμηση ενέργειας. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να παρέχει αρκετό φως για διαφορετικές χρήσεις όπως φωτισμός διαδρόμων, κήπων, και αυλών.

Το φωτιστικό είναι σχεδιασμένο με ανθεκτικά υλικά υψηλής ποιότητας, που του παρέχουν αντοχή στις καιρικές συνθήκες και μεγάλη διάρκεια ζωής. Έτσι, μπορεί να αντέξει την έκθεση στο νερό, τη σκόνη και τις ακραίες θερμοκρασίες.

Επιπλέον, το φωτιστικό διαθέτει αισθητήρα φωτός, που το ενεργοποιεί αυτόματα τη νύχτα και το απενεργοποιεί κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό εξασφαλίζει ότι η μπαταρία φορτίζεται μόνο όταν απαιτείται και όταν το φωτιστικό είναι σε λειτουργία.

Επιπλέον, το φωτιστικό παρέχει εύκολη εγκατάσταση, καθώς δεν χρειάζεται καλωδίωση και μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε μέρος του εξωτερικού χώρου. Αυτό το καθιστά ιδανικό για εφαρμογή σε μέρη που δεν υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης σε ηλεκτρικό ρεύμα.

Τέλος, το GloboStar® 71524 Αυτόνομο Ηλιακό Φωτιστικό LED SMD 1W 50lm με Ενσωματωμένη Μπαταρία 300mAh είναι ένα προϊόν που προσφέρει τη δυνατότητα αξιόπιστου και αποδοτικού φωτισμού στον εξωτερικό χώρο, χρησιμοποιώντας την φυσική ηλιακή ενέργεια ως πηγή. Με την αυτόνομη λειτουργία και την αυτόματη ανάβαση και απενεργοποίηση, αποτελεί μια πρακτική και οικολογική επιλογή για κάθε ιδιοκτήτη.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποια είναι η τεχνολογία LED SMD που χρησιμοποιείται στο GloboStar® 71524 Αυτόνομο Ηλιακό Φωτιστικό;

    • Η τεχνολογία LED SMD αναφέρεται στη χρήση επιφανειακού τοποθετήματος (SMD) διόδων LED στο φωτιστικό. Οι διόδοι LED που χρησιμοποιούνται είναι μικρότερες και πιο αποδοτικές από τις παραδοσιακές διόδους LED, προσφέροντας υψηλότερη φωτεινότητα και αποδοτικότητα.
  2. Ποια είναι η χωρητικότητα της ενσωματωμένης μπαταρίας του GloboStar® 71524 Αυτόνομου Ηλιακού Φωτιστικού;

    • Η ενσωματωμένη μπαταρία του GloboStar® 71524 έχει χωρητικότητα 300mAh. Αυτή η μπαταρία φορτίζεται με την ηλιακή ενέργεια και παρέχει επαρκή ισχύ για την λειτουργία του φωτιστικού.
  3. Ποια είναι η φωτεινότητα του GloboStar® 71524 Αυτόνομου Ηλιακού Φωτιστικού;

    • Η φωτεινότητα του GloboStar® 71524 είναι 50 lumen. Αυτό σημαίνει ότι το φωτιστικό παράγει ένα φωτεινό φως με συγκεκριμένη ένταση που μετριέται σε λουμέν.
  4. Πόσες ώρες μπορεί να λειτουργήσει το GloboStar® 71524 Αυτόνομο Ηλιακό Φωτιστικό με μία φόρτιση της μπαταρίας;

    • Με μία φόρτιση της μπαταρίας του, το GloboStar® 71524 μπορεί να λειτουργήσει για περίπου 6-8 ώρες, ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού που χρησιμοποιούνται.
  5. Υπάρχει κάποια πιστοποίηση για την ποιότητα και την ασφάλεια του GloboStar® 71524 Αυτόνομου Ηλιακού Φωτιστικού;

    • Ναι, το GloboStar® 71524 έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας. Διαθέτει πιστοποιητικά όπως CE και RoHS, επιβεβαιώνοντας την ασφάλεια και την συμμόρφωσή του με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές.
  6. Έχει το GloboStar® 71524 Αυτόνομο Ηλιακό Φωτιστικό δυνατότητα προσαρμογής της φωτεινότητας;
    • Όχι, το GloboStar® 71524 δεν διαθέτει δυνατότητα προσαρμογής της φωτεινότητας. Η ένταση του φωτισμού είναι σταθερή στα 50 lumen και δεν μπορεί να ρυθμιστεί από τον χρήστη.

Με το GloboStar® 71524 Αυτόνομο Ηλιακό Φωτιστικό LED SMD 1W 50lm με Ενσωματωμένη Μπαταρία 300mAh, ανακαλύπτετε μια επαναστατική λύση για τον φωτισμό σας. Αυτό το καινοτόμο προϊόν συνδυάζει την τεχνολογία LED SMD υψηλής απόδοσης με ηλιακή ενέργεια και μια ενσωματωμένη μπαταρία, προσφέροντας μια οικολογική και οικονομική λύση για τον φωτισμό εξωτερικών χώρων.

Τα εντυπωσιακά 50 lumens που παράγει αυτό το φωτιστικό LED, διασφαλίζουν ότι ο χώρος σας θα φωτίζεται με λάμψη και ασφάλεια, ακόμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Επιπλέον, η ενσωματωμένη μπαταρία 300mAh σας παρέχει μια αξιοπιστία υψηλής αυτονομίας.

Το ζευγάρια εμπειρογνώμονες της GloboStar® έχει σχεδιάσει αυτό το φωτιστικό με την απαίτηση για απλή εγκατάσταση και χρήση, εξασφαλίζοντας ότι μπορεί να το απολαύσετε αμέσως με ένα απλό πάτημα του κουμπιού. Επιπλέον, η ανθεκτική κατασκευή του φωτιστικού αντέχει στις καιρικές συνθήκες και εξασφαλίζει μακροχρόνια απόδοση.

Αποκτήστε πλήρη έλεγχο του φωτισμού σας με το GloboStar® 71524 Αυτόνομο Ηλιακό Φωτιστικό LED SMD 1W 50lm με Ενσωματωμένη Μπαταρία 300mAh. Απολαύστε την άνετη χρήση και μηδενικά επιβαρυντικά έξοδα λειτουργίας, ενώ ταυτόχρονα περιβάλλετε τον χώρο σας με ασφάλεια και ενέργεια.

Ανακαλύψτε την καινοτομία. Ανακαλύψτε το προηγμένο φωτισμό. Ανακαλύψτε το GloboStar® 71524 Αυτόνομο Ηλιακό Φωτιστικό LED SMD 1W 50lm με Ενσωματωμένη Μπαταρία 300mAh και ζήστε μια μοναδική εμπειρία φωτισμού που συνδυάζει απόδοση, ποιότητα και αποτελεσματικότητα. Είμαστε εδώ για να φέρουμε φως στη ζωή σας!

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here