Το συναρπαστικό GloboStar® 71527: Αυτόνομο Ηλιακό Φωτιστικό LED SMD 3W 150lm με Ενσωματωμένη Μπαταρία 600mAh – Φωτοβολταϊκό Πάνελ – Αισθητήρας Ημέρας-Νύχτας: Φαναράκι Κήπου στα Ελληνικά.
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® 71527 είναι ένα αυτόνομο ηλιακό φωτιστικό LED SMD που παρέχει φως με απόδοση 3W και φωτεινότητα 150lm. Είναι εξοπλισμένο με μια ενσωματωμένη μπαταρία χωρητικότητας 600mAh, που σημαίνει ότι μπορεί να φορτιστεί από το φωτοβολταϊκό πάνελ για να παρέχει φωτισμό κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Το φωτιστικό διαθέτει ένα ευαίσθητο αισθητήρα ημέρας-νύχτας, που εξασφαλίζει αυτόματη ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του φωτισμού ανάλογα με το φως περιβάλλοντος. Αυτό σημαίνει ότι το φωτιστικό θα ανάψει αυτόματα κατά τη διάρκεια της νύχτας και θα σβήσει κατά τη διάρκεια της ημέρας, εξοικονομώντας ενέργεια και παρέχοντας άνεση στον χρήστη.

Ο σχεδιασμός του φωτιστικού είναι κομψός και διακριτικός, καθιστώντας το ιδανικό για τοποθέτηση σε κήπο ή αυλή. Μπορεί επίσης να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε άλλο χώρο χρειάζεται επιπλέον φωτισμός.

Επιπλέον, το φωτιστικό είναι αποδοτικό και φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς χρησιμοποιεί την ενέργεια του ήλιου για να φορτίζει τη μπαταρία του και να παρέχει φωτισμό χωρίς να απαιτείται η χρήση ηλεκτρικού ρεύματος.

Η εγκατάσταση του φωτιστικού είναι απλή και γρήγορη, καθώς δεν απαιτείται η χρήση καλωδίων ή τροφοδοσίας. Απλά τοποθετείτε το φωτιστικό στον επιθυμητό χώρο και γεμίζετε τη μπαταρία του με την ενέργεια του ήλιου.

Το GloboStar® 71527 αυτόνομο ηλιακό φωτιστικό LED SMD 3W 150lm με ενσωματωμένη μπαταρία 600mAh, φωτοβολταϊκό πάνελ και αισθητήρα ημέρας-νύχτας είναι ιδανικό για να παρέχει φωτισμό στον κήπο σας, εξοικονομώντας ενέργεια και προσφέροντας πρακτικότητα και χρηστικότητα. Αποτελεί μια απλή και βιώσιμη λύση για τη βελτίωση του φωτισμού σε εξωτερικούς χώρους, χωρίς την ανάγκη για πολύπλοκη εγκατάσταση ή χρήση ηλεκτρικού ρεύματος.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποια είναι η ισχύς του GloboStar® 71527 Αυτόνομου Ηλιακού Φωτιστικού LED SMD 3W 150lm;
    Η ισχύς του φωτιστικού είναι 3W.

  2. Πόσο φωτεινό είναι το GloboStar® 71527 Αυτόνομο Ηλιακό Φωτιστικό LED SMD 3W 150lm;
    Το φωτιστικό έχει φωτεινότητα 150lm.

  3. Τι μπαταρία έχει ενσωματωμένη το GloboStar® 71527 Αυτόνομο Ηλιακό Φωτιστικό;
    Το φωτιστικό διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία 600mAh.

  4. Ποιον τύπο πάνελ φωτοβολταϊκού χρησιμοποιεί το GloboStar® 71527 Αυτόνομο Ηλιακό Φωτιστικό;
    Το φωτιστικό χρησιμοποιεί φωτοβολταϊκό πάνελ.

  5. Λειτουργεί αυτόματα με αισθητήρα ημέρας-νύχτας;
    Ναι, το φωτιστικό λειτουργεί αυτόματα με αισθητήρα ημέρας-νύχτας.

  6. Πόση ώρα χρειάζεται να φορτιστεί πλήρως η μπαταρία;
    Η μπαταρία χρειάζεται περίπου 6-8 ώρες για να φορτιστεί πλήρως με τη βοήθεια του ηλιακού πάνελ.

Για να καταλήξουμε με λάμψη σε αυτήν τη μοναδική εισαγόμενη συσκευή της GloboStar®, το Αυτόνομο Ηλιακό Φωτιστικό LED SMD 3W 150lm με Ενσωματωμένη Μπαταρία 600mAh – Φωτοβολταϊκό Πάνελ – Αισθητήρα Ημέρας-Νύχτας Φαναράκι Κήπου, θα θέλαμε να μοιραστούμε με εσάς μερικά πολύτιμα επιχειρηματικά γνωρίσματα. Αυτή η εφαρμογή σας επιτρέπει να φωτίζετε τον κήπο σας με προηγμένο φωτισμό LED, χωρίς την ανάγκη για εξωτερική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Με το αισθητήρα ημέρας-νύχτας, το φωτιστικό ανάβει αυτόματα καθώς ο ήλιος δύει, προσφέροντας ασφάλεια και αισθητική στον κήπο σας.

Το έξυπνο φωτιστικό αυτό διαθέτει επίσης ενσωματωμένη μπαταρία 600mAh, η οποία φορτίζεται από το φωτοβολταϊκό πάνελ κατά τη διάρκεια της ημέρας, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιήσετε το φωτιστικό καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας. Ο έξυπνος σχεδιασμός και η αξιοπιστία του προϊόντος μας ξεχωρίζουν, παρέχοντας ανθεκτικότητα σε καιρικές συνθήκες και διάρκεια ζωής που υπερβαίνει τις προσδοκίες των πελατών μας.

Αυτό το αυτόνομο φωτιστικό εξασφαλίζει έναν πράσινο τρόπο φωτισμού, εκμεταλλευόμενο την ενέργεια του ήλιου για να παράγει φως. Είναι η ιδανική επιλογή για όλους τους λάτρεις της φύσης, τους οποίους απασχολούν τα θέματα της φιλοξενίας και της οικολογίας. Αποδείχθηκε ότι αυτό το φωτιστικό βοηθά στην αποτελεσματική διαχείριση της ενέργειας και στην εξοικονόμηση χρημάτων στο λογαριασμό της ηλεκτρικής ενέργειας.

Προτρέπουμε τους κήπους σας να αποκτήσουν την αύρα του ηλιοφωτισμένου μονοπατιού με το GloboStar® 71527 Αυτόνομο Ηλιακό Φωτιστικό LED SMD 3W 150lm με Ενσωματωμένη Μπαταρία 600mAh – Φωτοβολταϊκό Πάνελ – Αισθητήρα Ημέρας-Νύχτας Φαναράκι Κήπου. Υιοθετήστε την πράσινη και αξιόπιστη επιλογή για τον κήπο σας και ζήστε μια μοναδική εμπειρία φωτισμού, γεμάτη ασφάλεια και οικονομία. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας σήμερα για να ανακαλύψετε περισσότερα για το προϊόν μας και πώς μπορεί να αναβαθμίσει τον κήπο σας!

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here