Γραμμικό Φωτιστικό Cabinet Light Linear 30cm Ντουλάπας με Μπαταρίες & PIR Αισθητήρα Κίνησης LED SMD 2835 3.5W 280 lm 180° DC 6V IP20 Ψυχρό Λευκό 6000 K από την GloboStar 99302
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar 99302 είναι ένα γραμμικό φωτιστικό cabinet light που σχεδιάστηκε ειδικά για ντουλάπες. Με διαστάσεις 30cm, αυτό το φωτιστικό προσφέρει ομοιόμορφο φωτισμό σε ολόκληρη την επιφάνεια της ντουλάπας, εξαλείφοντας τα σκοτεινά σημεία και επιτρέποντας εύκολη πρόσβαση στα αντικείμενα μέσα στη ντουλάπα.

Αυτό το γραμμικό φωτιστικό λειτουργεί με μπαταρίες και διαθέτει ενσωματωμένο PIR αισθητήρα κίνησης. Ο αισθητήρας ανιχνεύει την κίνηση και ενεργοποιεί αυτόματα το φως, χωρίς την ανάγκη πατημένου κουμπιού ή διακόπτη. Αυτό εξασφαλίζει ότι το φως θα ανάψει με την πρώτη κίνηση κοντά στη ντουλάπα, εξοικονομώντας ενέργεια και παρέχοντας άνεση για τον χρήστη.

Το φωτιστικό χρησιμοποιεί LED SMD 2835 τεχνολογία, η οποία προσφέρει υψηλή φωτεινότητα και εξοικονόμηση ενέργειας. Με ισχύ 3.5W και φωτεινή ροή 280 lm, το φως αυτού του γραμμικού φωτιστικού είναι ικανό να φωτίσει ομοιόμορφα το εσωτερικό της ντουλάπας, επιτρέποντας την καλύτερη ορατότητα των αντικειμένων.

Το GloboStar 99302 προσφέρει προστασία IP20, πράγμα που σημαίνει ότι είναι προστατευμένο από στεγανό χώρο, όπως η ντουλάπα, αλλά δεν είναι κατάλληλο για εξωτερική χρήση. Η ψυχρή λευκή απόχρωση 6000 K προσφέρει διαυγή, δροσερή και φυσική φωτεινότητα, η οποία διευκολύνει τον χρήστη να βρει τα αντικείμενα και τις ενδυματολογικές επιλογές του.

Αυτό το γραμμικό φωτιστικό κινείται σε γωνία 180°, εξασφαλίζοντας ευρεία διάχυση του φωτός σε όλο τον χώρο της ντουλάπας. Επιπλέον, λειτουργεί με DC 6V, επομένως δεν απαιτεί σύνδεση σε ηλεκτρικό ρεύμα, παρέχοντας έτσι ευελιξία τοποθέτησης και χρήσης.

Συνολικά, το GloboStar 99302 είναι ένα προϊόν φωτισμού που παρέχει βολική και πρακτική λύση για ντουλάπες. Με την υψηλή φωτεινότητα, τον αισθητήρα κίνησης και την εξοικονόμηση ενέργειας, αυτό το γραμμικό φωτιστικό είναι ιδανικό για την ευκολία και την ασφάλεια όταν χρησιμοποιείται μέσα σε ντουλάπες.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποιες είναι οι διαστάσεις του GloboStar 99302 Γραμμικού Φωτιστικού Cabinet Light Linear 30cm Ντουλάπας;
    Οι διαστάσεις του φωτιστικού είναι 30cm μήκος.

  2. Ποιου τύπου μπαταρίες χρειάζεται το GloboStar 99302 Γραμμικό Φωτιστικό Cabinet Light Linear 30cm Ντουλάπας;
    Το GloboStar 99302 χρειάζεται 4 μπαταρίες τύπου AA.

  3. Πόση είναι η ισχύς του LED φωτιστικού στο GloboStar 99302 Γραμμικό Φωτιστικό Cabinet Light Linear 30cm Ντουλάπας;
    Η ισχύς του LED φωτιστικού είναι 3.5W.

  4. Ποια είναι η φωτεινή ροή του GloboStar 99302 Γραμμικού Φωτιστικού Cabinet Light Linear 30cm Ντουλαπάς;
    Η φωτεινή ροή είναι 280 lumen.

  5. Ποια είναι η γωνία ακτινοβολίας του GloboStar 99302 Γραμμικού Φωτιστικού Cabinet Light Linear 30cm Ντουλάπας;
    Η γωνία ακτινοβολίας είναι 180°.

  6. Ποιο είναι το χρώμα του φωτός στο GloboStar 99302 Γραμμικού Φωτιστικού Cabinet Light Linear 30cm Ντουλάπας;
    Το χρώμα του φωτός είναι ψυχρό λευκό, με θερμοκρασία χρώματος 6000 K.

Με την παρουσίαση του GloboStar 99302 Γραμμικού Φωτιστικού Cabinet Light Linear 30cm σας με μπαταρίες και PIR αισθητήρα κίνησης LED SMD 2835, προσφέρουμε μια εξαιρετική λύση φωτισμού για τις ανάγκες της ντουλάπας σας. Κάνοντας χρήση της τεχνολογίας LED SMD 2835, παρέχουμε έντονο και φωτεινό φως με 280 lumen και ψυχρό λευκό 6000 K, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα αρμονίας και πρακτικότητας στον χώρο σας.

Το GloboStar 99302 κύριο χαρακτηριστικό είναι ο PIR αισθητήρας κίνησης, ο οποίος ανιχνεύει την κίνηση και ενεργοποιεί αυτόματα το φωτιστικό, επιτυγχάνοντας οικονομία ενέργειας και μεγαλύτερη άνεση για εσάς. Επιπλέον, το γραμμικό σχήμα του φωτιστικού το καθιστά ιδανικό για την τοποθέτηση σε ντουλάπες και άλλες παρόμοιες επιφάνειες, προσφέροντας ομοιόμορφο φωτισμό με γωνία δέσμης 180°.

Επωφεληθείτε από την ευκολία του χαμηλού επιπέδου τάσης DC 6V και της υψηλής ποιότητας προστασίας IP20, διασφαλίζοντας το απρόσκοπτο και ασφαλές έργο του φωτιστικού στον χώρο σας.

Το GloboStar 99302 Γραμμικό Φωτιστικό Cabinet Light Linear 30cm είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια διακοσμητική και λειτουργική πινελιά στη ντουλάπα σας. Εάν αναζητάτε ένα προϊόν που θα συνδυάζει την ποιότητα, την απόδοση και την αισθητική, το GloboStar 99302 είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.

Ανακαλύψτε τις συναρπαστικές δυνατότητες αυτού του προϊόντος και απογειώστε τον φωτισμό της ντουλάπας σας με το GloboStar 99302 Γραμμικό Φωτιστικό Cabinet Light Linear 30cm. Μην αφήσετε την ευκαιρία να περάσει απαρατήρητη – επιλέξτε τη λύση που συνδυάζει την ποιότητα, την απόδοση και την πρακτικότητα για εσάς!

Πετύχετε την απόλυτη ορατότητα και ανταποκριθείτε στις ανάγκες του κοινού σας. Αναζητήστε το GloboStar 99302 Γραμμικό Φωτιστικό Cabinet Light Linear 30cm και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα προϊόν που ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα και την προηγμένη τεχνολογία του.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here