GloboStar® Τεχνητός Κήπος HANGING FERN 20614: Κρεμαστό Φυτό Φτέρη Μ30 x Π10 x Υ90cm
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® Artificial Garden HANGING FERN 20614 είναι ένα τεχνητό διακοσμητικό κρεμαστό φυτό με φτερά, διαστάσεων Μ30 x Π10 x Υ90cm. Αυτό το προϊόν παρέχει έναν απίστευτο τρόπο για να προσθέσετε φυτικά στοιχεία και χρώμα στον εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο σας.

Το φυτό είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, που του προσδίδουν μια ρεαλιστική εμφάνιση. Τα φτερά του φυτού προσδίδουν ένα γοητευτικό αποτέλεσμα και δίνουν την ψευδαίσθηση ενός φυτού που αιωρείται.

Η κρεμάστρα του φυτού είναι εύκολη στην τοποθέτηση, καθώς προσαρμόζεται σε οποιονδήποτε τοίχο ή κρεμαστή επιφάνεια. Μπορείτε να τοποθετήσετε το φυτό σε εξωτερικές σκάλες, μπαλκόνια ή εξωτερικούς τοίχους για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό περιβάλλον.

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα αυτού του τεχνητού φυτού είναι η ευκολία συντήρησης. Δεν απαιτεί πότισμα ή φροντίδα, και παραμένει πάντα πράσινο και φρέσκο.

Η προσθήκη ενός τεχνητού φυτού στον χώρο σας μπορεί να δημιουργήσει μια φυσική και ζωντανή ατμόσφαιρα. Το GloboStar® Artificial Garden HANGING FERN 20614 θα προσθέσει ένα αίσθημα φύσης και μοναδικής ομορφιάς στον χώρο σας.

Αυτό το προϊόν είναι κατάλληλο για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Η ανθεκτική κατασκευή του το καθιστά κατάλληλο για αντοχή στις καιρικές συνθήκες και την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία.

Το GloboStar® Artificial Garden HANGING FERN 20614 θα αποτελέσει ένα εντυπωσιακό και πρωτότυπο στοιχείο διακόσμησης σε οποιονδήποτε χώρο, ενώ θα προσδώσει μια λεπτή πινελιά φυσικής ομορφιάς στο περιβάλλον σας.

Αναβαθμίστε τον χώρο σας με τον απίστευτο ρεαλισμό και την καλλίγραμμη εμφάνιση του GloboStar® Artificial Garden HANGING FERN 20614 και απολαύστε την ομορφιά της φύσης χωρίς τις ανησυχίες της φύλαξης και φροντίδας πραγματικών φυτών.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποιες είναι οι διαστάσεις του τεχνητού κρεμαστού φυτού GloboStar® Artificial Garden HANGING FERN 20614 Φτέρη Μ30 x Π10 x Υ90cm;
    Οι διαστάσεις του κρεμαστού φυτού είναι 30cm σε μήκος, 10cm σε πλάτος και 90cm σε ύψος.

  2. Από ποιο υλικό είναι κατασκευασμένο το φυτό;
    Το τεχνητό κρεμαστό φυτό GloboStar® Artificial Garden HANGING FERN 20614 είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό και ρεαλιστικό πλαστικό.

  3. Ποιο είναι το συνολικό βάρος του φυτού;
    Το συνολικό βάρος του τεχνητού κρεμαστού φυτού GloboStar® Artificial Garden HANGING FERN 20614 είναι [δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες για το βάρος του προϊόντος].

  4. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί το φυτό σε εξωτερικούς χώρους;
    Ναι, το τεχνητό κρεμαστό φυτό GloboStar® Artificial Garden HANGING FERN 20614 είναι κατάλληλο για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τη φυσική του όψη για μεγάλο χρονικό διάστημα.

  5. Περιλαμβάνονται οι αναρτήσεις ή οποιεσδήποτε άλλες αναρτήσεις για την τοποθέτηση του φυτού;
    Όχι, το τεχνητό κρεμαστό φυτό GloboStar® Artificial Garden HANGING FERN 20614 δεν περιλαμβάνει τις αναρτήσεις. Θα πρέπει να αγοραστούν χωριστά για να τοποθετηθεί το φυτό σε επιθυμητή θέση.

  6. Μπορεί το τεχνητό φυτό να αντέξει σε έντονη ηλιακή έκθεση;
    Το τεχνητό κρεμαστό φυτό GloboStar® Artificial Garden HANGING FERN 20614 είναι σχεδιασμένο για να αντέχει σε έντονη ηλιακή έκθεση χωρίς να φθείρεται. Το υλικό του είναι ανθεκτικό στις ακτίνες UV και διατηρεί τα χρώματα και την όψη του ακόμη και μετά από μεγάλη έκθεση στον ήλιο.

Συνοψίζοντας, το GloboStar® Artificial Garden HANGING FERN 20614 Τεχνητό Διακοσμητικό Κρεμαστό Φυτό Φτέρη Μ30 x Π10 x Υ90cm προσφέρει μια μοναδική εμπειρία φύσης και ομορφιάς στον κόσμο σας, χωρίς τον κόπο και τις συνθήκες που απαιτούνται από ένα πραγματικό φυτό. Με την χρήση τεχνητών υλικών υψηλής ποιότητας, αυτό το κρεμαστό φυτό φτέρη προσφέρει μια φυσική εμφάνιση και αίσθηση που διαρκεί.

Έχοντας μια ευκράτητη διάσταση Μ30 x Π10 x Υ90cm, αυτό το φυτό φτέρη είναι ιδανικό για κρεμαστή διακόσμηση σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, όπως αίθρια, μπαλκόνια, σαλόνια και γραφεία. Οι κομψές φτερωτές φύλλων του προσθέτουν μια αίσθηση φρεσκάδας σε κάθε χώρο, κερδίζοντας τα βλέμματα και δημιουργώντας μια ελκυστική ατμόσφαιρα.

Οι εξαιρετικά ρεαλιστικές λεπτομέρειες και η εύκολη εγκατάσταση του κρεμαστού φυτού φτέρη το καθιστούν ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να απολαύσουν την ομορφιά της φύσης χωρίς τον κόπο της συντήρησης και της πότισης πραγματικών φυτών.

Με το GloboStar® Artificial Garden HANGING FERN 20614 Τεχνητό Διακοσμητικό Κρεμαστό Φυτό Φτέρη Μ30 x Π10 x Υ90cm, έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε έναν μαγευτικό και προσεγμένο χώρο που θα εντυπωσιάσει τους επισκέπτες σας και θα σας χαρίσει στιγμές χαλάρωσης και γαλήνης.

Μην αφήνετε την φαντασία σας να περιορίζεται από τα φυσικά όρια. Ανακαλύψτε την καινοτόμο ομορφιά και πρακτικότητα του GloboStar® Artificial Garden HANGING FERN 20614 Τεχνητού Διακοσμητικού Κρεμαστού Φυτού και δώστε στον χώρο σας μια νέα διάσταση.

Επιλέξτε το GloboStar® Artificial Garden HANGING FERN 20614 Τεχνητό Διακοσμητικό Κρεμαστό Φυτό Φτέρη Μ30 x Π10 x Υ90cm για άμεση ανανέωση και ομορφαίνεια – ένα προϊόν που ξεχωρίζει στην αγορά! Μην χάσετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε τον χώρο σας και να απολαύσετε τον απαράμιλλο τρόπο με τον οποίο αυτό το φυτό φτέρη αναδεικνύει τον προσωπικό σας στιλ. Προετοιμαστείτε να εντυπωσιάσετε!

Αγοράστε το στο κατάστημα μας