Φωτιστικό οροφής GloboStar® GALOT 01179 με vintage βιομηχανικό στυλ, κρεμαστό, μονόφωτο με 1 x E27 λαμπτήρα, κατασκευασμένο από μαύρο μεταλλικό πλέγμα, διαστάσεων Φ13.5 x Υ16cm.
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® GALOT 01179 Vintage Industrial Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής είναι ένα προϊόν που προσφέρει μια μοναδική αισθητική σε κάθε χώρο. Αυτό το μονόφωτο φωτιστικό διαθέτει μια μεταλλική κατασκευή σε μαύρο χρώμα, δίνοντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Ο σχεδιασμός του φωτιστικού είναι εμπνευσμένος από το βιομηχανικό στυλ, με ένα πλέγμα μεταλλικού πλέγματος που του προσδίδει μια ρετρό αίσθηση. Η διάμετρος του φωτιστικού είναι 13.5 εκατοστά και έχει μια ύψος 16 εκατοστά, προσφέροντας μια ιδανική διάσταση για την κρέμαση πάνω από μια τραπεζαρία ή μια κουζίνα.

Αυτό το κρεμαστό φωτιστικό διαθέτει μια E27 βάση, που σημαίνει ότι μπορεί να συνδεθεί με μια γκλόμπα λάμπα ή μια λάμπα συμπαγούς φωτός. Αυτό προσφέρει ευελιξία στην επιλογή της φωτεινής πηγής και σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το φωτισμό στις ανάγκες σας.

Η εγκατάσταση του φωτιστικού είναι εύκολη και γρήγορη, χάρη στον απλό σχεδιασμό του. Μπορεί να κρεμαστεί απευθείας από την οροφή, χωρίς να απαιτείται επιπλέον εξοπλισμός ή επαγγελματική βοήθεια.

Το μαύρο χρώμα του φωτιστικού προσδίδει μια διακριτική και κομψή αίσθηση στον χώρο και ταιριάζει εύκολα με διάφορα στυλ διακόσμησης, από το μοντέρνο έως το βιομηχανικό.

Αυτό το κρεμαστό φωτιστικό παρέχει αρκετό φως για να φωτίσει ολόκληρο τον χώρο, μειώνοντας την ανάγκη για πολλαπλά φωτιστικά. Αυτό οφείλεται στην ισχυρή λάμπα που χρησιμοποιείται και μπορεί να δημιουργήσει μια ήπια, θερμή απόχρωση φωτός.

Συνολικά, το GloboStar® GALOT 01179 Vintage Industrial Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής είναι ένα προϊόν που προσφέρει στυλ, λειτουργικότητα και ευελιξία στον φωτισμό των χώρων σας. Αναβαθμίστε την αισθητική του σπιτιού σας με αυτό το μοναδικό φωτιστικό.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

Ερώτηση 1: Ποια είναι η διάσταση του φωτιστικού GloboStar® GALOT 01179 Vintage Industrial Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Μαύρο Μεταλλικό Πλέγμα Φ13.5 x Υ16cm;

Απάντηση: Το φωτιστικό έχει διάμετρο 13.5 εκατοστά και ύψος 16 εκατοστά.

Ερώτηση 2: Πόσες λάμπες μπορεί να δεχτεί το φωτιστικό;

Απάντηση: Το φωτιστικό μπορεί να δεχτεί μία λάμπα E27.

Ερώτηση 3: Περιλαμβάνονται οι λάμπες με το φωτιστικό;

Απάντηση: Οι λάμπες δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία. Οφείλετε να αγοράσετε μια λάμπα E27 ξεχωριστά.

Ερώτηση 4: Υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης του ύψους του φωτιστικού;

Απάντηση: Ναι, το φωτιστικό διαθέτει αλυσίδα αναρτήσεως που επιτρέπει τη ρύθμιση του ύψους σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου.

Ερώτηση 5: Τι είδους φινίρισμα έχει το μεταλλικό πλέγμα του φωτιστικού;

Απάντηση: Το μεταλλικό πλέγμα του φωτιστικού έχει μαύρο φινίρισμα.

Ερώτηση 6: Ποιο είναι το στυλ του φωτιστικού GloboStar® GALOT 01179 Vintage Industrial;

Απάντηση: Το φωτιστικό ακολουθεί ένα vintage industrial στυλ, με μοντέρνες γραμμές και μεταλλικό πλέγμα που του προσδίδει μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Συγκλονιστικά και εκθαμβωτικά, το GloboStar® GALOT 01179 Vintage Industrial Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Μαύρο Μεταλλικό Πλέγμα Φ13.5 x Υ16cm αναδεικνύει την αυθεντικότητα του στυλ και την προηγμένη τεχνολογία. Με ένα πανέμορφο μεταλλικό πλέγμα που εκπέμπει μοναδικότητα και χαρακτήρα, αυτό το φωτιστικό φέρνει την αίσθηση της βινταζ αισθητικής στον χώρο σας.

Με μια βάση E27, το οποίο επιτρέπει τη χρήση μιας ευρείας γκάμας λαμπτήρων, αυτό το μονόφωτο κρεμαστό φωτιστικό παρέχει άφθονο φως για να φωτίσει τον χώρο σας με στυλ και κομψότητα. Η συμπαγής σχεδίαση του, με διαστάσεις φούρνου Φ13.5 x Υ16cm, το καθιστά ιδανικό για μικρούς και μεσαίους χώρους.

Ανεξάρτητα από το αν κοσμείται σε μια βιομηχανική κουζίνα, ένα μοντέρνο σαλόνι ή ένα stylish γραφείο, το GloboStar® GALOT 01179 Vintage Industrial Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Μαύρο Μεταλλικό Πλέγμα Φ13.5 x Υ16cm θα προσθέσει μια μοναδική, καλλιτεχνική πινελιά στον χώρο σας. Αποδεικνύεται ότι το φως είναι ένα ισχυρό εργαλείο για να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα και μια αίσθηση άνεσης, και αυτό το φωτιστικό φέρει την πινελιά της μαγείας στην καθημερινότητά σας.

Μην το διστάσετε, αποκτήστε το φωτιστικό που θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα σας παρέχει πολλές ευεργετικές λειτουργίες. Κάντε τον χώρο σας να ξεχωρίσει με το GloboStar® GALOT 01179 Vintage Industrial Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Μαύρο Μεταλλικό Πλέγμα Φ13.5 x Υ16cm και απολαύστε τις χαρές της υψηλής ποιότητας διακόσμησης και φωτισμού. Ένας χώρος ζωντανός, γεμάτος απόδοση και αυθεντικότητα, που μόνο το GloboStar® μπορεί να προσφέρει.

Μην περιμένετε άλλο. Ανακαλύψτε τη μαγεία του GloboStar® GALOT 01179 Vintage Industrial Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Μαύρο Μεταλλικό Πλέγμα Φ13.5 x Υ16cm και αναβαθμίστε τον χώρο σας με στυλ και φινέτσα. Ζήστε την εμπειρία ενός φως που συναρπάζει και δημιουργεί μαγευτικά σκηνικά, αφεθείτε στην εντυπωσιακή του ομορφιά και δημιουργήστε αναμνήσεις που θα κρατήσουν για πάντα. Προχωρήστε τώρα και ενσωματώστε την αριστεία του GloboStar® στη ζωή σας!

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here