GloboStar® Cement 99404: Ένα σύγχρονο φυσικό τσιμέντο επιτραπέζιο φωτιστικό πορτατίφ, με ντουί E27 και τοποθετούμενο με μόνο ένα φως, σε σχήμα κύβου, σε χρυσό χρώμα.
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® Cement 99404 είναι ένα μοντέρνο φυσικό τσιμέντο επιτραπέζιο φωτιστικό πορτατίφ που δημιουργεί μια κομψή ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Το φωτιστικό αυτό διαθέτει ένα ντουί E27, που σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε τη λάμπα που σας αρέσει και να προσαρμόσετε τη φωτεινότητα στις προτιμήσεις σας.

Ο σχεδιασμός του είναι εμπνευσμένος από έναν μονόφωτο κύβο, προσδίδοντάς του μια μοντέρνα αίσθηση. Ο χρυσός χρωματισμός προσθέτει μια πινελιά πολυτέλειας και αισθητικής στο φωτιστικό, δίνοντάς του τη δυνατότητα να γίνει αντικείμενο διακόσμησης στον χώρο σας.

Η κατασκευή του από φυσικό τσιμέντο το καθιστά ανθεκτικό και δυνατό, εξασφαλίζοντας έτσι μια μακροχρόνια χρήση του φωτιστικού. Αυτό το προϊόν παρέχει επίσης σταθερό φωτισμό και ομοιόμορφη διάχυση του φωτός, δημιουργώντας ένα όμορφο ατμοσφαιρικό φωτισμό στον χώρο σας.

Το φωτιστικό είναι επιτραπέζιο, οπότε μπορείτε να το τοποθετήσετε εύκολα σε οποιοδήποτε τραπέζι, επιφάνεια ή πάγκο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να διακοσμήσετε τον χώρο σας με μια εντυπωσιακή πινελιά φωτισμού.

Το GloboStar® Cement 99404 είναι ιδανικό για λάτρεις του μοντέρνου design και της απλότητας. Με τις διαστάσεις του (10 x 10 x 10 εκατοστά) μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί σε κάθε γωνιά του χώρου σας, προσθέτοντας μια ιδιαίτερη πινελιά στη διακόσμησή σας.

Συνολικά, το GloboStar® Cement 99404 είναι ένα εντυπωσιακό φυσικό τσιμέντο επιτραπέζιο φωτιστικό πορτατίφ που συνδυάζει το μοντέρνο design, την ανθεκτικότητα και την αισθητική. Με την προσθήκη του στον χώρο σας, θα δημιουργήσετε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα που θα εντυπωσιάσει κάθε επισκέπτη.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του GloboStar® Cement 99404 Μοντέρνο Φυσικό Τσιμέντο Επιτραπέζιο Φωτιστικό Πορτατίφ Λαμπατέρ με Ντουί E27 Μονόφωτο Κύβος Χρυσό;
    Το GloboStar® Cement 99404 είναι φτιαγμένο από φυσικό τσιμέντο. Το φυσικό τσιμέντο είναι ένα υλικό που παράγεται από την ανάμειξη ασβεστοκαλίου, άμμου και νερού.

  2. Ποιος είναι ο τύπος ντουί του φωτιστικού;
    Το φωτιστικό διαθέτει ντουί E27. Το ντουί E27 είναι ένα πολύ διαδεδομένο ντουί για λαμπτήρες, και χρησιμοποιείται κυρίως για την εγκατάσταση λαμπτήρων LED, φθορίου και άλλων τύπων λαμπτήρων.

  3. Ποια είναι η διάσταση του φωτιστικού;
    Το φωτιστικό έχει μια κυβική μορφή, με πλευρές περίπου 8 εκατοστά. Αυτό το μέγεθος καθιστά το φωτιστικό κομψό και ιδανικό για χρήση σε επιτραπέζιες επιφάνειες.

  4. Ποιο είναι το χρώμα του φωτιστικού;
    Το φωτιστικό έχει χρυσό χρώμα. Η χρυσή απόχρωση προσδίδει στο φωτιστικό μια πιο πολυτελή αισθητική και του επιτρέπει να ταιριάζει εύκολα με διάφορα στυλ διακόσμησης.

  5. Ποιος είναι ο τρόπος λειτουργίας του φωτιστικού;
    Το φωτιστικό λειτουργεί με τη χρήση μιας λάμπας E27. Αρκεί να τοποθετήσετε μια λάμπα με ντουί E27 στο φωτιστικό και να το συνδέσετε σε μια πηγή ρεύματος για να ανάψει.

  6. Ποιες είναι οι πρόσθετες λειτουργίες ή χαρακτηριστικά του φωτιστικού;
    Το φωτιστικό δεν διαθέτει πρόσθετες λειτουργίες. Ωστόσο, η μοντέρνα σχεδίαση του και η ποιότητα των υλικών του το καθιστούν ιδανική επιλογή για διακόσμηση εσωτερικών χώρων.

Στο GloboStar® Cement 99404, το μοναδικό του είδους Μοντέρνο Φυσικό Τσιμέντο Επιτραπέζιο Φωτιστικό Πορτατίφ Λαμπατέρ με Ντουί E27 Μονόφωτο Κύβος Χρυσό, παρέχουμε μια απόλυτα καινοτόμα λύση που θα σας εκπλήξει.

Το GloboStar® Cement 99404 διαθέτει μια εκθαμβωτική συνδυασμένη λειτουργικότητα και αισθητική. Η μοντέρνα φυσική του υφή σε συνδυασμό με το φωτεινό χρυσό χρώμα του, δημιουργεί ένα εκθαμβωτικό οπτικό αποτέλεσμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Το φωτιστικό αυτό προσφέρει επίσης απίστευτη ευελιξία και ποικιλία χρήσης. Μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα σε οποιοδήποτε επίπεδο επιφάνειας, δίνοντας έναν μοναδικό αέρα στον χώρο σας. Επιπλέον, το καλώδιο μήκους 2 μέτρων επιτρέπει ευέλικτη τοποθέτηση και προσαρμογή σε κάθε διάταξη δωματίου.

Με το GloboStar® Cement 99404, ξεχωρίστε από το πλήθος και δημιουργήστε έναν χώρο φωτεινό και μοναδικό. Αυτό το φωτιστικό θα προσδώσει μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας, ενώ παράλληλα θα εκπέμπει ένα ζεστό και φιλόξενο φως που θα δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα άνεσης και χαλάρωσης.

Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει. Αποκτήστε το GloboStar® Cement 99404 και αναβαθμίστε τον χώρο σας με υψηλής ποιότητας στυλ και λάμψη. Δημιουργήστε ανάγκες και εντυπώσεις με ένα μοναδικό προϊόν που ξέρει να κλέβει τις εντυπώσεις.

Επωφεληθείτε από την προσφορά μας και αποκτήστε το GloboStar® Cement 99404 Μοντέρνο Φυσικό Τσιμέντο Επιτραπέζιο Φωτιστικό Πορτατίφ Λαμπατέρ με Ντουί E27 Μονόφωτο Κύβος Χρυσό, και ετοιμαστείτε να ανεβεί ο χώρος σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο λάμψης και αριστοκρατικού στιλ!

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here