GloboStar® DARSEY 10001145 Βιομηχανικό Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Εμφάνιση Vintage, Μονόφωτο 1 x E27 Με Μαύρο Μεταλλικό Πλέγμα, Διαστάσεις Φ10 x Y25cm
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® DARSEY 10001145 είναι ένα κρεμαστό φωτιστικό οροφής με vintage-industrial στυλ που θα δώσει μια διαφορετική αισθητική στον χώρο σας. Το φωτιστικό διαθέτει ένα μονόφωτο με δυνατότητα τοποθέτησης μιας λάμπας E27, η οποία δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Η κατασκευή του φωτιστικού είναι από μαύρο μεταλλικό πλέγμα που δημιουργεί μια ρουστίκ ατμόσφαιρα και ταιριάζει ιδανικά με την vintage διακόσμηση. Οι διαστάσεις του φωτιστικού είναι Φ10 x Y25cm, κάνοντάς το αρκετά συμπαγές και ευέλικτο για εγκατάσταση σε διάφορους χώρους.

Το GloboStar® DARSEY 10001145 είναι ιδανικό για κρεβατοκάμαρες, καθιστικά, τραπεζαρίες ή ακόμη και για επαγγελματικούς χώρους, όπως εστιατόρια ή καταστήματα με vintage θεματική διακόσμηση. Η απλή του σχεδίαση και η μαύρη απόχρωση του το καθιστούν ευέλικτο για ταιριαστές με οποιονδήποτε χώρο.

Η εγκατάσταση του φωτιστικού είναι αρκετά εύκολη και χρειάζεται μόνο μια λάμπα E27. Είναι συμβατό με διάφορες ενεργειακές και χρωματικές λάμπες, προσφέροντας επιλογές στον χρήστη για τη δημιουργία της επιθυμητής ατμόσφαιρας.

Οι υλικές προδιαγραφές του φωτιστικού το καθιστούν ανθεκτικό και αξιόπιστο. Η ποιότητα κατασκευής του είναι υψηλή και η αντοχή του σε κραδασμούς και φθορές το καθιστά κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

Συνολικά, το GloboStar® DARSEY 10001145 είναι ένα προϊόν με μοντέρνο design και υψηλή ποιότητα κατασκευής. Είναι ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα φωτιστικό που να συνδυάζει το vintage-industrial στυλ με την λειτουργικότητα και την πρακτικότητα. Με το GloboStar® DARSEY 10001145, ο χώρος σας θα αποκτήσει ένα μοναδικό και εντυπωσιακό φωτισμό.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του φωτιστικού;
    Το φωτιστικό είναι κατασκευασμένο από μαύρο μεταλλικό πλέγμα, που προσδίδει μια βιομηχανική αισθητική.

  2. Πόσες λαμπτήρες υποστηρίζει το φωτιστικό;
    Το φωτιστικό υποστηρίζει έναν λαμπτήρα τύπου E27.

  3. Ποιο είναι το μέγεθος του φωτιστικού;
    Το φωτιστικό έχει διαστάσεις Φ10 x Υ25εκ.

  4. Ποιο είναι το στυλ του φωτιστικού;
    Το φωτιστικό έχει ένα vintage βιομηχανικό στιλ, που προσφέρει ένα μοναδικό και στιλάτο στοιχείο στον χώρο σας.

  5. Ποια χρώματα είναι διαθέσιμα για το φωτιστικό;
    Το φωτιστικό είναι διαθέσιμο μόνο σε μαύρο χρώμα.

  6. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους;
    Το φωτιστικό είναι κατάλληλο για χρήση μόνο σε εσωτερικούς χώρους.

Με το GloboStar® DARSEY 10001145 Vintage Industrial Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Μαύρο Μεταλλικό Πλέγμα Φ10 x Y25cm, η αισθητική συναντά τη λειτουργικότητα σε μια εξαιρετική συνένωση. Αυτό το υπέροχο φωτιστικό προσθέτει έναν διαχρονικό χαρακτήρα και βιομηχανικό στυλ στον χώρο σας, αναδεικνύοντας τη μοναδικότητά του.

Με το μαύρο μεταλλικό πλέγμα που διακοσμεί το φωτιστικό, δημιουργείται ένα εντυπωσιακό παιχνίδι φωτοσκιάσεων και φωτεινών σημάτων στο χώρο σας. Η αξεπέραστη ποιότητα κατασκευής και οι εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες συνθέτουν ένα αξιόπιστο και ανθεκτικό προϊόν που θα σας συντροφεύει για πολλά χρόνια.

Το GloboStar® DARSEY 10001145 Vintage Industrial Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Μαύρο Μεταλλικό Πλέγμα Φ10 x Y25cm παρέχει πολλαπλές εφαρμογές, από τον επαγγελματικό χώρο μέχρι το σπίτι σας. Προσφέρει την τέλεια φωτεινότητα για να υπογραμμίσετε τις λειτουργικές περιοχές σας, όπως η κουζίνα, το γραφείο ή ο χώρος εργασίας σας.

Οραματιστείτε τον εαυτό σας να υποδέχεστε τους φίλους και την οικογένειά σας σε έναν χώρο που προβάλλει στιλ και τονίζει την προσωπικότητά σας. Το GloboStar® DARSEY 10001145 Vintage Industrial Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Μαύρο Μεταλλικό Πλέγμα Φ10 x Y25cm είναι το απόλυτο στοιχείο διακόσμησης που θα κάνει τον χώρο σας να ξεχωρίζει.

Με στρατηγική τοποθέτηση λέξεων-κλειδιών και ανάλυση για τις ανάγκες του στόχου μας, σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε την ποιότητα και την πρωτοτυπία του προϊόντος μας. Εξασφαλίστε τη δική σας GloboStar® DARSEY 10001145 Vintage Industrial Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Μαύρο Μεταλλικό Πλέγμα Φ10 x Y25cm και εμπλακείτε σε έναν κόσμο ομορφιάς και λειτουργικότητας. Επισκεφθείτε μας σήμερα και εμπνευστείτε από την απαράμιλλη προτεραιότητα που προσφέρουμε.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας