GloboStar® GARDENINI 61544: Καρφωτό Φωτιστικό Σποτ Κήπου LED 5W 550lm 38° DC 24V IP68 Υψηλής Αντοχής ABS IK06 Φ5.5 x Υ13.5cm – Πράσινο 550nm Dimmable – Μαύρο – Bridgelux Chip στα Ελληνικά.
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® GARDENINI 61544 είναι ένα καρφωτό φωτιστικό σποτ για τον κήπο, το οποίο διαθέτει τεχνολογία LED και είναι ιδανικό για να φωτίσει τον εξωτερικό χώρο σας. Το προϊόν έχει ισχύ 5W και παράγει έντονο φως έως και 550 lumen. Έχει γωνία δέσμης 38°, προσφέροντας ομοιόμορφο φωτισμό.

Το φωτιστικό είναι κατασκευασμένο από υψηλής αντοχής ABS υλικό και διαθέτει πιστοποίηση IP68, που το προστατεύει από την εισροή νερού και σκόνης. Αυτό το καθιστά ανθεκτικό και κατάλληλο για χρήση σε διάφορες καιρικές συνθήκες. Επίσης, έχει κατηγορία προστασίας IK06, που το προστατεύει από τυχόν πτώσεις και χτυπήματα.

Το φωτιστικό έχει διαστάσεις Φ5,5 x Υ13,5 εκατοστά και διατίθεται σε χρώμα πράσινο 550nm. Το προϊόν διαθέτει δυνατότητα Dimmable, που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την ένταση του φωτισμού ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Το GloboStar® GARDENINI 61544 χρησιμοποιεί τεχνολογία Bridgelux Chip, μια αξιόπιστη και προηγμένη τεχνολογία LED φωτισμού. Η τεχνολογία αυτή προσφέρει υψηλή απόδοση φωτισμού, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας και εξασφαλίζοντας μακρά διάρκεια ζωής για το προϊόν.

Συνολικά, το GloboStar® GARDENINI 61544 είναι ένα ποιοτικό και ανθεκτικό καρφωτό φωτιστικό σποτ για τον κήπο, που προσφέρει έναν ομοιόμορφο και έντονο φωτισμό. Το υλικό κατασκευής του το καθιστά ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και την εισροή νερού, ενώ η δυνατότητα Dimmable σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την ένταση του φωτισμού. Η τεχνολογία Bridgelux Chip που χρησιμοποιείται, παρέχει υψηλή απόδοση φωτισμού και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

1) Ποια είναι η ισχύς του φωτιστικού και πόση φωτεινή ροή (lumen) παράγει;
Απάντηση: Η ισχύς του φωτιστικού είναι 5W και παράγει φωτεινή ροή 550 lumen.

2) Ποια είναι η γωνία διάχυσης του φωτός;
Απάντηση: Η γωνία διάχυσης του φωτός είναι 38°.

3) Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του φωτιστικού και ποια είναι η βαθμονόμηση αντοχής του;
Απάντηση: Το φωτιστικό είναι κατασκευασμένο από υλικό ABS υψηλής αντοχής και έχει αντοχή IK06.

4) Ποιο τσιπ (chip) LED χρησιμοποιείται στο φωτιστικό;
Απάντηση: Το φωτιστικό χρησιμοποιεί τσιπ Bridgelux.

5) Έχει δυνατότητα ρύθμισης της φωτεινότητας (Dimmable);
Απάντηση: Ναι, το φωτιστικό έχει δυνατότητα ρύθμισης της φωτεινότητας (Dimmable).

6) Ποια είναι η διαστάσεις του φωτιστικού;
Απάντηση: Το φωτιστικό έχει διαστάσεις 5.5 cm διάμετρο και 13.5 cm ύψος.

Μετά από προσεκτική ανάλυση και αξιολόγηση, ήρθαμε στο συμπέρασμα ότι το GloboStar® GARDENINI 61544 Καρφωτό Φωτιστικό Σποτ Κήπου LED 5W 550lm 38° DC 24V IP68 Υψηλής Αντοχής ABS IK06 Φ5.5 x Υ13.5cm – Πράσινο 550nm Dimmable – Μαύρο – Bridgelux Chip είναι μια καινοτόμος και αξιόπιστη λύση για όλους τους λάτρεις του κήπου.

Το φωτιστικό αυτό διαθέτει βραβευμένο τεχνολογικό Chip Bridgelux, που εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα φωτισμού με εξαιρετική απόδοση φωτεινότητας 550lm. Το προϊόν μας είναι απόλυτα αδιάβροχο και ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες και κραδασμούς, ενώ το περίβλημα του από ανθεκτικό ABS υλικό βελτιώνει την αντοχή του σε κάθε συνθήκη.

Οι ιδιαίτερες ικανότητες αυτού του προϊόντος παρέχουν αμέτρητες δυνατότητες για τον κήπο σας. Με τον ενσωματωμένο Dimmable φωτισμό, μπορείτε να προσαρμόσετε τη φωτεινότητα ανάλογα με τις ανάγκες σας και την ατμόσφαιρα που επιθυμείτε να δημιουργήσετε. Επιπλέον, η ενεργειακή απόδοσή του μειώνει την κατανάλωση ενέργειας, μειώνοντας έτσι και το υψηλό κόστος λειτουργίας.

Από την εντυπωσιακή φωτεινότητά του μέχρι την ανθεκτικότητα και τις πολλαπλές λειτουργίες του, το GloboStar® GARDENINI 61544 Καρφωτό Φωτιστικό Σποτ Κήπου LED πραγματικά ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Αυτό το προϊόν προσφέρει διάρκεια ζωής και αξιοπιστία, χωρίς να συμβιβάζεται στην ποιότητα του φωτισμού.

Το GloboStar® GARDENINI 61544 Καρφωτό Φωτιστικό Σποτ Κήπου LED είναι η πρώτη επιλογή για εκείνους που αναζητούν αξιόπιστη και αισθητική φωτιστική λύση για τους κήπους τους. Μην χάσετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε τον κήπο σας με ένα προϊόν που συνδυάζει την απόδοση, την αντοχή και την ενέργεια, παρέχοντας μια καθηλωτική εμπειρία φωτισμού.

Αποκτήστε το GloboStar® GARDENINI 61544 Καρφωτό Φωτιστικό Σποτ Κήπου LED τώρα και απολαύστε έναν φωτισμό υψηλής ποιότητας που θα ενισχύσει την ατμόσφαιρα και την ομορφιά του κήπου σας. Μην αφήσετε αυτήν την ευκαιρία να περάσει απαρατήρητη – προμηθευτείτε το προϊόν μας σήμερα και απολαύστε τα απίστευτα πλεονεκτήματά του!

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here