GloboStar® GRASEDO 61614: Καρφωτή Βάση Κήπου με 2 Ντουί E27 για Λάμπες Σποτ PAR38 – Αδιάβροχη IP67 – Υψηλής Αντοχής ABS – Πιστοποίηση VDE – Διαστάσεις Μ25 x Π7.5 x Υ43.5cm – Χρώμα Μαύρο
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® GRASEDO 61614 είναι μια καρφωτή βάση κήπου με δύο ντουί E27, σχεδιασμένη για λάμπες σποτ PAR38. Η βάση είναι αδιάβροχη, κατηγορίας IP67, προσφέροντας αξιόπιστη προστασία από τις καιρικές συνθήκες. Επιπρόσθετα, το προϊόν είναι φτιαγμένο από υψηλής αντοχής ABS υλικό, που εγγυάται μακροχρόνια αντοχή και ανθεκτικότητα. Το GloboStar® GRASEDO 61614 διαθέτει πιστοποίηση VDE, που επιβεβαιώνει την υψηλή ποιότητα και ασφάλεια του προϊόντος.

Οι διαστάσεις της βάσης είναι Μ25 x Π7.5 x Υ43.5cm, προσδίδοντας του λειτουργικότητα αλλά και ένα μοντέρνο στυλ στον κήπο σας. Η μαύρη απόχρωση του προϊόντος το καθιστά ευδιάκριτο και εναρμονισμένο με την περιβάλλουσα αισθητική.

Με την εγκατάσταση του GloboStar® GRASEDO 61614, θα μπορείτε να τοποθετήσετε δύο λάμπες σποτ PAR38, προσφέροντας έντονο φωτισμό με ακρίβεια και απόδοση. Άρτια διανομή του φωτός θα δημιουργήσει ένα ομοιόμορφο και λειτουργικό περιβάλλον.

Επιπλέον, η καρφωτή βάση κήπου είναι εύκολη στην εγκατάσταση και απαιτεί ελάχιστη συντήρηση. Η αξιοπιστία της είναι αξιοσημείωτη και θα μπορείτε να την απολαμβάνετε για πολλά χρόνια.

Συνολικά, το GloboStar® GRASEDO 61614 είναι ένα υψηλής ποιότητας προϊόν, το οποίο προσφέρει αξιόπιστο φωτισμό και ανθεκτικότητα. Η αδιάβροχη κατασκευή του, σε συνδυασμό με την πιστοποίηση VDE και τις ανθεκτικές διαστάσεις, το καθιστούν ιδανικό για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Εάν αναζητάτε ένα προϊόν που να συνδυάζει λειτουργικότητα, αισθητική και αντοχή, το GloboStar® GRASEDO 61614 είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποια είναι η χρήση της καρφωτής βάσης κήπου GloboStar® GRASEDO 61614 με 2 ντουί E27;
    Η καρφωτή βάση κήπου GloboStar® GRASEDO 61614 με 2 ντουί E27 χρησιμοποιείται για να τοποθετήσετε δύο λάμπες σποτ PAR38 στον κήπο σας. Μπορείτε να τοποθετήσετε τη βάση εκεί που επιθυμείτε, ώστε να φωτίσει την περιοχή σας με απόλυτη άνεση και ευκολία.

  2. Ποιο υλικό κατασκευής έχει η βάση κήπου GloboStar® GRASEDO 61614;
    Η βάση κήπου GloboStar® GRASEDO 61614 είναι κατασκευασμένη από υψηλής αντοχής ABS υλικό. Αυτό το υλικό είναι γνωστό για την αντοχή του στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, καθιστώντας τη βάση αδιάβροχη και κατάλληλη για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.

  3. Ποιες είναι οι διαστάσεις της βάσης κήπου GloboStar® GRASEDO 61614;
    Οι διαστάσεις της βάσης κήπου GloboStar® GRASEDO 61614 είναι Μ25 x Π7.5 x Υ43.5cm. Η μεγάλη ύψος της βάσης της επιτρέπει να τοποθετήσετε τις λάμπες σε μεγάλο ύψος, προσφέροντας ομοιόμορφο φωτισμό σε μεγάλες εκτάσεις.

  4. Ποιος είναι ο βαθμός προστασίας της βάσης κήπου GloboStar® GRASEDO 61614;
    Η βάση κήπου GloboStar® GRASEDO 61614 έχει βαθμό προστασίας IP67. Αυτό σημαίνει ότι είναι πλήρως αδιάβροχη και ανθεκτική στην είσοδο σκόνης. Μπορεί να αντισταθεί σε υγρασία και βροχή, καθιστώντας την ιδανική για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.

  5. Πώς γίνεται η εγκατάσταση της βάσης κήπου GloboStar® GRASEDO 61614;
    Η εγκατάσταση της βάσης κήπου GloboStar® GRASEDO 61614 είναι πολύ απλή. Αρχικά, πρέπει να κατασκευάσετε τον βάση στον επιθυμητό χώρο. Στη συνέχεια, μπορείτε να τοποθετήσετε τις λάμπες στα ντουί E27 και να τις συνδέσετε στην ηλεκτρική παροχή. Η βάση διαθέτει πιστοποίηση VDE, επιβεβαιώνοντας την ασφάλεια και την ποιότητά της.

  6. Υπάρχουν κάποιες πρόσθετες λειτουργίες ή χαρακτηριστικά που προσφέρει η βάση κήπου GloboStar® GRASEDO 61614;
    Η βάση κήπου GloboStar® GRASEDO 61614 προσφέρει τη δυνατότητα να φανείτε και να είστε ασφαλής στον κήπο σας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Με την τοποθέτηση κατάλληλων λαμπτήρων σποτ PAR38, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό και λαμπερό περιβάλλον. Επιπλέον, μπορείτε να ρυθμίσετε τη λάμψη των φώτων σύμφωνα με την προτίμησή σας, δημιουργώντας την ατμόσφαιρα που επιθυμείτε.

Συνοψίζοντας, το GloboStar® GRASEDO 61614 Καρφωτή Βάση Κήπου με 2 Ντουί E27 για Λάμπες Σποτ PAR38 – Αδιάβροχη IP67 – Υψηλής Αντοχής ABS – VDE Certified – Μ25 x Π7.5 x Υ43.5cm – Μαύρο αντιπροσωπεύει την κορυφαία επιλογή για την κήπο σας. Με μοναδικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα, αυτή η καρφωτή βάση ολοκληρώνει με επιτυχία την ανάπλαση και την αναβάθμιση του χώρου σας.

Η ανθεκτική κατασκευή από ABS υλικό υψηλής ποιότητας, σε συνδυασμό με την αδιάβροχη πιστοποίηση IP67, εξασφαλίζει την αξιοπιστία και την αντοχή της καρφωτής βάσης σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Επιπλέον, η πιστοποίηση από την VDE ενισχύει την ασφάλεια και τον ανεμπόδιστο έλεγχο των ηλεκτρολογικών προδιαγραφών.

Η GRASEDO 61614 είναι σχεδιασμένη ειδικά για λάμπες σποτ PAR38, παρέχοντας εξαιρετική φωτεινότητα και απόδοση φωτισμού. Με τη δυνατότητα σύνδεσης δύο ντουί E27, μπορείτε να απολαύσετε το φωτισμό που επιθυμείτε για τον κήπο σας.

Επιπλέον, ο μαύρος χρωματισμός προσθέτει μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας στον χώρο σας. Η μεγάλη διάσταση Μ25 x Π7.5 x Υ43.5cm εξασφαλίζει ότι η βάση θα είναι εμφανής και εντυπωσιακή.

Αναβαθμίστε την αισθητική και την λειτουργικότητα του κήπου σας με το GloboStar® GRASEDO 61614 Καρφωτή Βάση Κήπου. Απολαύστε την ανθεκτικότητα, την αδιάβροχη λειτουργία και τον εντυπωσιακό φωτισμό που θα προσφέρει. Επιπλέον, το VDE Certified σήμα δίνει βεβαιότητα για την υψηλή ποιότητα και ασφάλεια του προϊόντος.

Ανακαλύψτε την κορυφαία επιλογή για τον κήπο σας και δώστε ζωή στον εξωτερικό χώρο σας με αυτήν την αξεπέραστη βάση καρφώματος. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με τη λύση που προσφέρει αξιοπιστία, ευέλικτη φωτιστική λύση και αισθητική εντυπωσιασμού.

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε τον τέλειο συνεργάτη για τον κήπο σας. Πατήστε τώρα για να αποκτήσετε το GloboStar® GRASEDO 61614 Καρφωτή Βάση Κήπου και να αναβαθμίσετε τον χώρο σας με ένα προϊόν που εντυπωσιάζει και διαρκεί.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here