Η συναρπαστική βάση κήπου GloboStar® GRASEDO 61615 με ντουί E27 για λάμπα σποτ PAR38 είναι αδιάβροχη IP67 και κατασκευασμένη από υψηλής αντοχής ABS υλικό. Με πιστοποίηση VDE, η βάση αυτή είναι ιδανική για την αναβάθμιση του κήπου σας. Διαθέτει διαστάσεις Φ9.5 x Υ22cm και είναι διαθέσιμη σε μαύρο χρώμα.
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Η βάση κήπου GloboStar® GRASEDO 61615 είναι ένα προϊόν που προσφέρει αξιόπιστη και ανθεκτική λύση για τη φωτιστική διακόσμηση του κήπου σας. Με τη χρήση ντουί E27, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λάμπες σποτ PAR38 για να δημιουργήσετε την επιθυμητή ατμόσφαιρα. Η βάση είναι αδιάβροχη με πιστοποίηση IP67, προσφέροντας αντοχή ακόμα και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ABS υλικό, διαθέτει εξαιρετική αντοχή και αντέχει στις καθημερινές φθορές. Επίσης, η βάση έχει πιστοποίηση από τον οργανισμό VDE, εγγυώντας την ασφάλεια και την αξιοπιστία του προϊόντος. Με διαστάσεις Φ9.5 x Υ22εκ., μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα και αποτελεσματικά σε οποιοδήποτε σημείο του κήπου σας. Το μαύρο χρώμα της βάσης ταιριάζει άψογα με τον περιβάλλοντα χώρο και προσθέτει μια διαχρονική αίσθηση στην εξωτερική διακόσμηση. Συνολικά, η βάση κήπου GloboStar® GRASEDO 61615 προσφέρει λειτουργικότητα, αντοχή και αισθητική, είναι και ιδανική επιλογή για τη διακόσμηση του κήπου σας.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

Ερώτηση 1: Ποιο είναι το υλικό κατασκευής της βάσης κήπου GloboStar® GRASEDO 61615?
Απάντηση: Η GloboStar® GRASEDO 61615 βάση κήπου κατασκευάζεται από υψηλής αντοχής ABS υλικό. Το ABS είναι ένα ελαφρύ και ανθεκτικό υλικό που προσφέρει μεγάλη αντοχή σε διάφορες καιρικές συνθήκες, όπως βροχή, υγρασία και υπεριώδεις ακτινοβολίες.

Ερώτηση 2: Ποιο είναι το μέγεθος της βάσης κήπου GloboStar® GRASEDO 61615;
Απάντηση: Το μέγεθος της βάσης κήπου GloboStar® GRASEDO 61615 είναι φάρδος 9.5cm και ύψος 22cm. Αυτό το μέγεθος είναι ιδανικό για την τοποθέτηση λάμπας σποτ PAR38 και παρέχει επαρκή χώρο για την αποθήκευση των καλωδίων και των συνδέσεων.

Ερώτηση 3: Είναι η GloboStar® GRASEDO 61615 βάση κήπου αδιάβροχη;
Απάντηση: Ναι, η GloboStar® GRASEDO 61615 βάση κήπου είναι αδιάβροχη με πιστοποίηση IP67. Αυτό σημαίνει ότι είναι πλήρως προστατευμένη από την εισχώρηση σκόνης και μπορεί να αντέξει καταβροχθίσεις, παροχές νερού και ακόμα και βύθιση σε νερό για κάποιο χρονικό διάστημα.

Ερώτηση 4: Ποια είναι η τάση λειτουργίας της GloboStar® GRASEDO 61615 βάσης κήπου;
Απάντηση: Η GloboStar® GRASEDO 61615 βάση κήπου είναι πιστοποιημένη από το VDE και χρησιμοποιεί ντουί E27. Η ντουί E27 είναι συμβατή με λάμπες που λειτουργούν στην τάση 220-240V, όπως οι περισσότερες λάμπες πολυμερισμού και LED.

Ερώτηση 5: Ποιο είναι το χρώμα της GloboStar® GRASEDO 61615 βάσης κήπου;
Απάντηση: Η GloboStar® GRASEDO 61615 βάση κήπου είναι διαθέσιμη σε μαύρο χρώμα. Το μαύρο χρώμα της βάσης προσδίδει μια διακριτική και κομψή εμφάνιση και ταιριάζει εύκολα με το περιβάλλον του κήπου.

Ερώτηση 6: Ποια είναι η πιστοποίηση της GloboStar® GRASEDO 61615 βάσης κήπου;
Απάντηση: Η GloboStar® GRASEDO 61615 βάση κήπου είναι πιστοποιημένη από το VDE, το οποίο είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα πρότυπα πιστοποίησης στον τομέα της ηλεκτροτεχνολογίας. Αυτή η πιστοποίηση δείχνει ότι η βάση κήπου έχει υποβληθεί σε αυστηρές δοκιμές ασφαλείας και είναι ασφαλής για χρήση.

Η βάση κήπου GRASEDO 61615 από την GloboStar® είναι ένα εξαιρετικά πρωτοποριακό προϊόν που συνδυάζει υψηλή αντοχή και προηγμένη λειτουργικότητα. Η Αδιαβροχοποίηση IP67 διασφαλίζει την ανεπηρέαστη λειτουργία της βάσης, ακόμα και στις πιο απαιτητικές καιρικές συνθήκες.

Επιπλέον, η βάση κήπου GRASEDO 61615 διαθέτει πιστοποίηση VDE, που επιβεβαιώνει την κορυφαία ποιότητα και ασφάλεια του προϊόντος. Η κατασκευή της από υψηλής ποιότητας ABS υλικό την καθιστά ανθεκτική και ανθεκτική στις καθημερινές φθορές, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια απόδοση.

Με τις διαστάσεις Φ9,5 x Υ22cm και το μαύρο χρώμα της, αυτή η βάση συνδυάζει επίσης την αισθητική με τη λειτουργικότητα, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στον κήπο σας. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε τον ιδανικό φωτισμό για την αυλή, τον κήπο ή το μπαλκόνι σας.

Εκτός από τον πρωτοποριακό σχεδιασμό της, η βάση κήπου GRASEDO 61615 παρέχει επίσης αξιοσημείωτη οικονομία ενέργειας, καθώς είναι συμβατή με τη λάμπα σποτ PAR38. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε έναν φωτισμό υψηλής ποιότητας με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η βάση κήπου GRASEDO 61615 είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν να δώσουν στον εξωτερικό χώρο τους έναν λειτουργικό, ανθεκτικό και αισθητικά ελκυστικό φωτισμό. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε τη δική σας βάση κήπου GRASEDO 61615 τώρα για να απολαύσετε έναν εκπληκτικό φωτισμό στον υπαίθριο χώρο σας!

Keywords: βάση κήπου, GloboStar®, GRASEDO 61615, λάμπα σποτ PAR38, αδιάβροχη βάση κήπου, υψηλής αντοχής ABS βάση, VDE certified, φωτισμός κήπου, εξωτερικός φωτισμός, ενέργεια, αισθητική.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here