GloboStar® LITTLE MAN 01652: Σύγχρονο Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής, Μονόφωτο 1 x E27, Μαύρο Μεταλλικό, Διαστάσεις Φ20 x Υ40cm.
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® LITTLE MAN 01652 είναι ένα μοντέρνο κρεμαστό φωτιστικό οροφής που προσδίδει στυλ και φωτεινότητα σε οποιοδήποτε χώρο. Με τις διαστάσεις Φ20 x Υ40cm, αυτό το μονόφωτο φωτιστικό είναι ιδανικό για τη χρήση του πάνω από το τραπέζι ή το νησίδα κουζίνας σας.

Το φωτιστικό είναι κατασκευασμένο από μαύρο μεταλλικό υλικό, προσδίδοντας έναν μοντέρνο και κομψό χαρακτήρα στο χώρο σας. Η μαύρη απόχρωση του φωτιστικού το καθιστά ευέλικτο και ευκολοσυνδέδετο με οποιοδήποτε στυλ διακόσμησης.

Το GloboStar® LITTLE MAN 01652 διαθέτει μια λαμπτήρα E27, η οποία δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία, προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα επιλογής της λαμπτήρας που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Αυτό το σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε λαμπτήρες LED για εξοικονόμηση ενέργειας ή λαμπτήρες με διαφορετική φωτεινή ισχύ ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Η εγκατάσταση του GloboStar® LITTLE MAN 01652 είναι γρήγορη και εύκολη. Μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε χώρο με τον απαιτούμενο συνδετήρα οροφής και καλώδια. Η ποιότητα κατασκευής του φωτιστικού διασφαλίζει την αντοχή του στον χρόνο και την αξιοπιστία της λειτουργίας του.

Με το GloboStar® LITTLE MAN 01652 θα δημιουργήσετε ένα προσεγμένο και μοντέρνο περιβάλλον, ενισχύοντας συγχρόνως τη φωτεινότητα του χώρου σας. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε σε καθηστικό, κουζίνα, τραπεζαρία ή ακόμα και σε χώρους επαγγελματικής χρήσης, όπου απαιτείται εντυπωσιακός φωτισμός.

Το GloboStar® LITTLE MAN 01652 προσφέρει υψηλή αισθητική, λειτουργικότητα και ποιότητα, όλα σε ένα συμπαγές και κομψό σχέδιο. Αναδεικνύει το χώρο σας και προσφέρει μια θεαματική προσθήκη στη διακόσμηση του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας. Επιλέξτε το GloboStar® LITTLE MAN 01652 για να δημιουργήσετε μια μοναδική ατμόσφαιρα φωτισμού στον χώρο σας.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποιο είναι το σχήμα και το υλικό του GloboStar® LITTLE MAN 01652 Μοντέρνο Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Μαύρο Μεταλλικό Φ20 x Υ40cm;

    • Το φωτιστικό έχει σχήμα μοντέρνου κρεμαστού φωτιστικού οροφής με μονόφωτο. Το υλικό του είναι μαύρο μεταλλικό.
  2. Πόσα φώτα υπάρχουν στο GloboStar® LITTLE MAN 01652;

    • Υπάρχει ένα φως στο GloboStar® LITTLE MAN 01652.
  3. Ποιος τύπος λάμπας χρησιμοποιείται στο φωτιστικό;

    • Το φωτιστικό χρησιμοποιεί μια λάμπα E27.
  4. Ποιο είναι το μέγεθος του φωτιστικού;

    • Το φωτιστικό έχει διάμετρο 20 εκατοστά και ύψος 40 εκατοστά.
  5. Ποιο χρώμα έχει το φωτιστικό;

    • Το φωτιστικό έχει μαύρο χρώμα.
  6. Ποια είναι η συνολική εμφάνιση και στυλ του GloboStar® LITTLE MAN 01652;
    • Το GloboStar® LITTLE MAN 01652 έχει μοντέρνο σχεδιασμό και ένα κομψό στυλ. Το μαύρο μεταλλικό υλικό του του προσδίδει μια ιδιαίτερη, μοντέρνα εμφάνιση που ταιριάζει σε διάφορα διακοσμητικά στυλ και χώρους.

Είναι πραγματικά σπάνιο να βρείτε ένα φωτιστικό που συνδυάζει τη μοντέρνα αισθητική με την πρακτικότητα και τη λειτουργικότητα. Αλλά το GloboStar® LITTLE MAN 01652 Μοντέρνο Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Μαύρο Μεταλλικό Φ20 x Υ40cm καταφέρνει να προσφέρει ακριβώς αυτό. Με το μοναδικό του σχεδιασμό και τις καινοτόμες λειτουργίες του, αυτό το φωτιστικό οροφής αναδεικνύει τον χώρο σας με τρόπο που θα εντυπωσιάσει.

Ένα από τα πράγματα που καθιστούν αυτό το φωτιστικό τόσο ξεχωριστό είναι η χρήση του χώρου. Με διαστάσεις Φ20 x Υ40cm, το GloboStar® LITTLE MAN 01652 διαθέτει την ιδανική μέγεθος για να το τοποθετήσετε σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σας. Επίσης, η πρακτική του σχεδίαση και η ευελιξία του επιτρέπουν να το τοποθετήσετε ακόμα και σε δύσκολα προσβάσιμα σημεία.

Όσον αφορά τις επιδόσεις, το GloboStar® LITTLE MAN 01652 διαθέτει μία λαμπτήρα E27 που παρέχει πληθώρα φωτεινότητας, καλύπτοντας ομοιόμορφα τον χώρο σας. Με το μαύρο μεταλλικό φινίρισμα, αυτό το φωτιστικό προσθέτει μια δόση πολυτέλειας και στυλ στον χώρο σας.

Επιπλέον, η εγκατάσταση του GloboStar® LITTLE MAN 01652 είναι εύκολη και γρήγορη, εξασφαλίζοντας την άμεση απόλαυση του φωτιστικού. Με αυτήν την κορυφαία ποιότητα και τη συνδυασμένη αισθητική και λειτουργία, το GloboStar® LITTLE MAN 01652 είναι αναμφίβολα μια αγορά που αξίζει την προσοχή σας.

Αν αναζητάτε ένα φωτιστικό οροφής που θα εντυπωσιάσει, το GloboStar® LITTLE MAN 01652 είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Μην χάσετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε τον χώρο σας και να απολαύσετε τη μοναδική αίσθηση που προσφέρει αυτό το ανώτερης ποιότητας φωτιστικό. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας σήμερα και αποκτήστε το GloboStar® LITTLE MAN 01652 για να ζήσετε μια εμπειρία φωτισμού υψηλής ποιότητας και στυλ!

Αγοράστε το στο κατάστημα μας