Μοντέρνο Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής GloboStar® MARGARETA 01479: Μεταλλικό Μαύρο Λευκό Καμπάνα Φ13 x Υ14cm, 1 x E27
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® MARGARETA 01479 είναι ένα μοντέρνο κρεμαστό φωτιστικό οροφής που προσφέρει μια εντυπωσιακή λύση φωτισμού για τον χώρο σας. Το φωτιστικό είναι μονόφωτο και διαθέτει μια λάμπα τύπου E27, η οποία προσφέρει μια ζεστή και φωτεινή ατμόσφαιρα στο χώρο σας.

Η κεντρική πρώτη ύλη του φωτιστικού είναι μεταλλική και το χρώμα του είναι μαύρο. Αυτό το χρώμα προσδίδει μια μοντέρνα και κομψή αισθητική στο φωτιστικό, το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα σε διάφορους τύπους διακόσμησης.

Ένα ενδιαφέρον στοιχείο του φωτιστικού είναι η λευκή καμπάνα με διαστάσεις Φ13 x Υ14cm. Αυτή η καμπάνα παρέχει μια ομοιόμορφη διάχυση του φωτός σε όλο το χώρο, δημιουργώντας ένα ευχάριστο και ζεστό περιβάλλον. Το μέγεθος της καμπάνας το καθιστά ιδανικό για μικρότερους χώρους.

Η εγκατάσταση του φωτιστικού είναι εύκολη και γρήγορη και δεν απαιτεί επαγγελματική βοήθεια. Μπορείτε απλά να το κρεμάσετε από την οροφή και να συνδέσετε τη λάμπα. Επίσης, το φωτιστικό διαθέτει ρυθμιζόμενο ύψος, οπότε μπορείτε να το προσαρμόσετε όπως εσείς επιθυμείτε.

Το GloboStar® MARGARETA 01479 είναι ιδανικό για τους λάτρεις του μοντέρνου σχεδιασμού και της λειτουργικότητας. Αυτό το φωτιστικό προσφέρει έναν εκλεπτυσμένο και κομψό φωτισμό στο χώρο σας, ενώ παράλληλα προσθέτει μια υπέροχη πινελιά στην αισθητική του δωματίου. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά και με προσεγμένη λεπτομέρεια, το GloboStar® MARGARETA 01479 είναι ένα προϊόν που θα απολαύσετε για πολλά χρόνια.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

1) Ποιος είναι ο κατασκευαστής του GloboStar® MARGARETA 01479 Μοντέρνο Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Μεταλλικό Μαύρο Λευκό Καμπάνα Φ13 x Υ14cm;
– Ο κατασκευαστής του GloboStar® MARGARETA 01479 είναι η εταιρεία GloboStar.

2) Ποιος τύπος λαμπτήρα χρησιμοποιεί το φωτιστικό;
– Το φωτιστικό χρησιμοποιεί ένα λαμπτήρα τύπου E27.

3) Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του φωτιστικού;
– Το φωτιστικό είναι κατασκευασμένο από μεταλλικό υλικό.

4) Ποια είναι η διάμετρος και το ύψος του φωτιστικού;
– Η διάμετρος του φωτιστικού είναι 13 εκατοστά και το ύψος του είναι 14 εκατοστά.

5) Ποιο είναι το χρώμα του φωτιστικού;
– Το φωτιστικό είναι διαθέσιμο σε μαύρο και λευκό χρώμα.

6) Ποιο είναι το σχήμα του καμπάνας του φωτιστικού;
– Το φωτιστικό έχει μια καμπάνα σχήματος κώνου, που ονομάζεται και καμπάνα. Η διάμετρος της καμπάνας είναι 13 εκατοστά, ενώ το ύψος της είναι 14 εκατοστά.

Η επιλογή σας για το φωτιστικό οροφής GloboStar® MARGARETA 01479 είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν μια μοντέρνα και κομψή ατμόσφαιρα στον χώρο τους. Αυτό το μονόφωτο φωτιστικό μεταλλικό μαύρο και λευκό, διαθέτει έναν ανθεκτικό και λειτουργικό σχεδιασμό που εντυπωσιάζει με τις διαστάσεις του (Φ13 x Υ14cm).

Η ποιότητα του προϊόντος αναδεικνύεται από την επιλογή του υλικού του, που εξασφαλίζει αντοχή και μακροχρόνια αξιοπιστία. Η εύκολη εγκατάσταση του φωτιστικού και η συμβατότητά του με λαμπτήρες E27, προσφέρουν μεγάλη ευελιξία στη χρήση του.

Όταν τοποθετείται στον χώρο σας, το GloboStar® MARGARETA 01479 Μοντέρνο Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο δημιουργεί έναν υπέροχο φωτισμό που διαχέει το φως κατά μήκος της διακόσμησης του δωματίου σας. Η απλότητα του σχεδιασμού του, σε συνδυασμό με τη μοναδικότητα του, το καθιστούν ιδανική επιλογή για κάθε μοντέρνο ή μίνιμαλ χώρο.

Ακριβής κατασκευή, ευέλικτη χρήση, και μοντέρνο σχεδιασμό, αυτά τα χαρακτηριστικά καθιστούν το GloboStar® MARGARETA 01479 Μοντέρνο Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο το απόλυτο εργαλείο για να αναβαθμίσετε τον χώρο σας. Είτε χρησιμοποιήσετε αυτό το φωτιστικό σε ένα σαλόνι, ένα υπνοδωμάτιο, ή ακόμη και σε ένα γραφείο, θα προσθέσετε ένα ξεχωριστό και κομψό στοιχείο στον χώρο σας.

Με το GloboStar® MARGARETA 01479, επιτυγχάνετε τον απόλυτο συνδυασμό λειτουργίας και στυλ. Αφήστε αυτό το εκλεπτυσμένο και μοντέρνο φωτιστικό να αναδείξει την αισθητική του χώρου σας και να προσφέρει απρόσκοπτο φωτισμό που θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας. Μην αφήσετε να σας ξεφύγει αυτή η μοναδική ευκαιρία! Εντυπωσιάστε τους επισκέπτες σας με το GloboStar® MARGARETA 01479 και απολαύστε την κομψότητα που θα προσφέρει στον χώρο σας.

Αναζητήστε και επιλέξτε το GloboStar® MARGARETA 01479 Μοντέρνο Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο για να απολαύσετε την αρμονία του και τη λειτουργικότητά του. Εντυπωσιάστε τον κόσμο με την ακαταμάχητη εμφάνιση και την αξιοπιστία αυτού του φωτιστικού. Μην χάσετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε έναν χώρο με μοντέρνο χαρακτήρα και αισθητική που θα ξεχωρίζει. Επιλέξτε το υψηλής ποιότητας φωτιστικό που θα αναδείξει τον χώρο σας και θα προσθέσει λάμψη στη ζωή σας.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here