Φωτιστικό Τοίχου Απλίκα Μονόφωτο GloboStar® NEWI 01418, Μοντέρνο, Λευκό Μεταλλικό, Διαστάσεις Μ11 x Π17 x Υ23cm
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® NEWI 01418 είναι ένα μοντέρνο φωτιστικό τοίχου απλίκα μονόφωτο σε λευκό χρώμα. Η διάστασή του είναι Μ11 x Π17 x Υ23cm και είναι κατασκευασμένο από μεταλλικό υλικό.

Το φωτιστικό διαθέτει μια ελκυστική σχεδίαση που ενσωματώνει το μοντέρνο στυλ με την απλότητα. Η λευκή απόχρωση του δημιουργεί μια αίσθηση ανοιχτότητας και φωτεινότητας στον χώρο.

Η μικρή διάσταση του το καθιστά ιδανικό για να τοποθετηθεί σε μικρούς χώρους, όπως στην είσοδο, στο υπνοδωμάτιο ή στο μπάνιο. Επίσης, η απλίκα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε επαγγελματικά κτίρια ή σε χώρους εργασίας.

Ο μεταλλικός υλικός του φωτιστικού το καθιστά ανθεκτικό και μεγάλης διάρκειας ζωής. Επίσης, η λευκή απόχρωση του κρατά το φωτιστικό καθαρό και εύκολο στη συντήρηση.

Η εγκατάσταση του φωτιστικού είναι εύκολη και απλή. Περιλαμβάνονται οδηγίες τοποθέτησης, καθιστώντας το φωτιστικό προσβάσιμο για οποιονδήποτε.

Η απλίκα μονόφωτο παρέχει απαλό φωτισμό που δημιουργεί μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στον χώρο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει μια οπτική έμφαση σε συγκεκριμένα σημεία του χώρου ή για να προσθέσει ένα διακοσμητικό στοιχείο.

Συνολικά, το GloboStar® NEWI 01418 είναι ένα προϊόν που προσδίδει στυλ και λειτουργικότητα σε οποιονδήποτε χώρο. Η μοντέρνα σχεδίασή του και η εύκολη εγκατάσταση το καθιστούν ιδανική επιλογή για όλους όσους αναζητούν ένα φωτιστικό που θα συνδυάσει στυλ και πρακτικότητα.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποιες είναι οι διαστάσεις του GloboStar® NEWI 01418 Μοντέρνου Φωτιστικού Τοίχου Απλίκα Μονόφωτου Λευκού Μεταλλικού Μ11 x Π17 x Υ23cm;
    Οι διαστάσεις του φωτιστικού είναι Μ11 x Π17 x Υ23cm. Αυτό σημαίνει ότι το πλάτος του είναι 11 εκατοστά, η βάθος του είναι 17 εκατοστά και ο ύψος του είναι 23 εκατοστά.

  2. Ποιο χρώμα έχει το GloboStar® NEWI 01418 Μοντέρνο Φωτιστικό Τοίχου Απλίκα Μονόφωτο Λευκό Μεταλλικό;
    Το φωτιστικό έχει λευκό χρώμα.

  3. Είναι το GloboStar® NEWI 01418 Μοντέρνο Φωτιστικό Τοίχου Απλίκα Μονόφωτο Λευκό Μεταλλικό κατάλληλο για εξωτερική χρήση;
    Όχι, αυτό το φωτιστικό δεν είναι κατάλληλο για εξωτερική χρήση. Είναι σχεδιασμένο να χρησιμοποιείται μόνο εσωτερικά.

  4. Ποιο υλικό είναι κατασκευασμένο το GloboStar® NEWI 01418 Μοντέρνο Φωτιστικό Τοίχου Απλίκα Μονόφωτο Λευκό Μεταλλικό;
    Το φωτιστικό είναι κατασκευασμένο από μεταλλικό υλικό.

  5. Μπορώ να χρησιμοποιήσω λαμπτήρα LED σε αυτό το φωτιστικό;
    Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λαμπτήρα LED σε αυτό το φωτιστικό. Οι λαμπτήρες LED είναι ενεργειακά αποδοτικοί και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.

  6. Ποιο είναι το μοντέλο του GloboStar® NEWI 01418 Μοντέρνου Φωτιστικού Τοίχου Απλίκα Μονόφωτου Λευκού Μεταλλικού;
    Το μοντέλο του φωτιστικού είναι NEWI 01418.

Η GloboStar® παρουσιάζει το εντυπωσιακό της προϊόν, το νέο Φωτιστικό Τοίχου Απλίκα Μονόφωτο Λευκό Μεταλλικό Μ11 x Π17 x Υ23cm με κωδικό NEWI 01418. Αυτό το μοναδικό φωτιστικό συνδυάζει την αισθητική, τη λειτουργικότητα και την ποιότητα, προσφέροντας μια άψογη εμπειρία φωτισμού για τον χώρο σας.

Μεταμορφώστε το περιβάλλον σας και δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα απόλυτης ομορφιάς με αυτήν την απλίκα μονόφωτο. Η ευχρηστία του μεγέθους Μ11 x Π17 x Υ23cm το καθιστά ιδανικό για κάθε τοίχο. Είτε προτιμάτε έναν κλασικό εσωτερικό χώρο, είτε έναν μοντέρνο, αυτό το φωτιστικό θα δημιουργήσει την απόλυτη αρμονία.

Η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής από μέταλλο εγγυάται μια μακροχρόνια διάρκεια ζωής. Η ανθεκτικότητα του προϊόντος το καθιστά κατάλληλο για κάθε καθημερινή χρήση. Επιπλέον, με την εξέλιξη της τεχνολογίας LED, αυτή η απλίκα θα εξοικονομήσει ενέργεια και θα συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος.

Το νέο φωτιστικό μας έχει προσεγμένο σχεδιασμό που ταιριάζει απόλυτα με τις σύγχρονες αισθητικές τάσεις. Το λευκό χρώμα του προσθέτει μια διακριτική φινέτσα στον χώρο σας, ενώ η μοναδική του μορφή δημιουργεί ένα εντυπωσιακό σκηνικό. Αυτή η απλίκα θα προσθέσει στυλ και λάμψη σε κάθε δωμάτιο.

Αποκτήστε το GloboStar® NEWI 01418 Μοντέρνο Φωτιστικό Τοίχου Απλίκα Μονόφωτο Λευκό Μεταλλικό Μ11 x Π17 x Υ23cm και μεταμορφώστε τον χώρο σας σε έναν παραμυθένιο χώρο φωτεινότητας. Απολαύστε την ποιότητα, την αισθητική και τη λειτουργικότητα που προσφέρει αυτό το προϊόν. Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία φωτισμού με την GloboStar®!

Για περισσότερες πληροφορίες και για να αγοράσετε το προϊόν, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας σήμερα!

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here