Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής GloboStar® OCEANA 01354 Βιντατζ, Μονόφωτο 1 x E27, Ξύλινο Ψάθινο Ρατάν Καφέ, Διαστάσεις Φ20 x Υ20cm
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® OCEANA 01354 είναι ένα κρεμαστό φωτιστικό οροφής μονόφωτο που διαθέτει ένα λαμπτήρα E27. Το σχέδιο του φωτιστικού είναι vintage, δημιουργώντας ένα ρετρό και ζεστό ατμοσφαιρικό κλίμα στο χώρο.

Το φωτιστικό είναι κατασκευασμένο από καφέ ξύλο και ψάθα rattan, προσφέροντας φυσικό και οργανικό στυλ στη διακόσμηση. Ο συνδυασμός αυτών των υλικών δημιουργεί μια ιδιαίτερη αισθητική που μπορεί να προσθέσει ζεστασιά και χαρακτήρα σε κάθε χώρο.

Ο διάμετρος του φωτιστικού είναι 20cm, ενώ το ύψος του επίσης 20cm. Οι διαστάσεις αυτού του φωτιστικού το καθιστούν ένα κατάλληλο επιλογή για μικρούς χώρους ή για να τοποθετηθεί σε συνδυασμό με παρόμοια φωτιστικά στον ίδιο χώρο.

Η τοποθέτηση του φωτιστικού γίνεται στην οροφή, ενώ το καλώδιο μπορεί να προσαρμοστεί στο ύψος που επιθυμείτε. Η παροχή του ρεύματος γίνεται μέσω ενός λαμπτήρα E27, που δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Ένα κρεμαστό φωτιστικό οροφής μπορεί να ανανεώσει αποτελεσματικά τον χώρο σας, προσθέτοντας φως και στυλ στην αισθητική του δωματίου. Το GloboStar® OCEANA 01354 προσφέρει μια ιδιαίτερη επιλογή με το vintage σχέδιο του και τη χρήση φυσικών υλικών.

Συνολικά, το GloboStar® OCEANA 01354 είναι ένα κρεμαστό φωτιστικό οροφής που προσφέρει ζεστασιά και χαρακτήρα στο χώρο σας. Με το vintage σχέδιο και τη χρήση ξύλου και ψάθας rattan, αυτό το φωτιστικό μπορεί να γίνει ένα εξαιρετικό στοιχείο διακόσμησης που θα προσθέσει φυσική ομορφιά στον χώρο σας.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του κρεμαστού φωτιστικού GloboStar® OCEANA 01354 Vintage Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Καφέ Ξύλινο Ψάθινο Rattan Φ20 x Υ20cm;
    Απάντηση: Το κρεμαστό φωτιστικό είναι κατασκευασμένο από ψάθα ρατάν, που είναι φυσικό υλικό με δυνατότητα να δημιουργεί μοναδικά φωτιστικά σχέδια.

  2. Ποιος είναι ο τύπος λάμπας που χρησιμοποιεί το φωτιστικό;
    Απάντηση: Το κρεμαστό φωτιστικό χρησιμοποιεί λάμπα E27, η οποία είναι ευρέως διαθέσιμη και εύκολα αντικαταστάσιμη.

  3. Ποιες είναι οι διαστάσεις του κρεμαστού φωτιστικού;
    Απάντηση: Οι διαστάσεις του κρεμαστού φωτιστικού είναι περίπου 20cm σε διάμετρο και ύψος.

  4. Υπάρχουν κάποιες προειδοποιήσεις ή οδηγίες ασφαλείας που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την εγκατάσταση ή χρήση του φωτιστικού;
    Απάντηση: Πριν από την εγκατάσταση ή χρήση του φωτιστικού, είναι σημαντικό να διαβαστούν και να ακολουθηθούν οι οδηγίες ασφαλείας που παρέχονται από τον κατασκευαστή.

  5. Ποια είναι η κατάλληλη χρήση για το φωτιστικό;
    Απάντηση: Το κρεμαστό φωτιστικό είναι κατάλληλο για χρήση σε εσωτερικούς χώρους όπως υπνοδωμάτια, σαλόνια, τραπεζαρίες και κρεβατοκάμαρες.

  6. Πώς μπορώ να διατηρήσω το κρεμαστό φωτιστικό σε άριστη κατάσταση;
    Απάντηση: Για να διατηρήσετε το κρεμαστό φωτιστικό σε άριστη κατάσταση, συνιστάται να το καθαρίζετε τακτικά με ένα μαλακό πανί και νερό. Επίσης, αποφεύγετε την εκτεθειμένη σε νερό ή υγρασία περιοχή για να αποφευχθεί η βλάβη του υλικού.

Ας παρουσιάσουμε με υπαινιγμό τη μοναδική προοπτική που προσφέρει το GloboStar® OCEANA 01354 Vintage Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Καφέ Ξύλινο Ψάθινο Rattan Φ20 x Υ20cm. Αυτή η ανώτερης ποιότητας και παραδοσιακά σχεδιασμένη οροφή φωτίζει μια εντελώς νέα πτυχή στον χώρο σας.

Το φωτιστικό αυτό συνδυάζει τον κομψό σχεδιασμό με τη λειτουργικότητα, προσθέτοντας έναν μοναδικό χαρακτήρα στον χώρο σας. Με το χειροποίητο καφέ ξύλινο ψάθινο (rattan) φινίρισμα, αυτό το κρεμαστό φωτιστικό οροφής απόδειξε την ανθεκτικότητά του και την αντοχή του στο πέρασμα του χρόνου.

Οι διαστάσεις του, πλάτος 20 cm και ύψος 20 cm, καθιστούν αυτό το φωτιστικό ιδανικό για τη δημιουργία ενός ζεστού και φιλόξενου περιβάλλοντος. Αναδείξτε την αισθητική του χώρου σας και δώστε μια νέα διάσταση στη διακόσμηση του χώρου σας.

Το GloboStar® OCEANA 01354 Vintage Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Καφέ Ξύλινο Ψάθινο Rattan Φ20 x Υ20cm προσφέρει πραγματική αξία, υψηλή ποιότητα και ανταγωνιστικές προσφορές για τον συνεχός εξοπλισμό του σπιτιού και τους εσωτερικούς χώρους.

Αποκτήστε αυτό το κομψό φωτιστικό που μπορεί να ενισχύσει τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του σπιτιού σας και προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ λειτουργικότητας και αισθητικής. Κάντε τη διαφορά στον χώρο σας με αυτό το εκλεπτυσμένο φωτιστικό από τη σειρά GloboStar OCEANA.

Ανακαλύψτε τις ατελείωτες δυνατότητες διαμόρφωσης του περιβάλλοντος σας και εκμεταλλευτείτε τον προηγμένο σχεδιασμό για να δημιουργήσετε μια προσωπική και πλήρης ικανοποίησης ατμόσφαιρα. Αυτό είναι το GloboStar® OCEANA 01354 Vintage Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Καφέ Ξύλινο Ψάθινο Rattan Φ20 x Υ20cm – η επόμενη επανάσταση στον χώρο της φωτιστικής διακόσμησης.

Μην αποκλείετε την εμπειρία από τη ζωή σας. Φέρτε το GloboStar® OCEANA 01354 Vintage Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Καφέ Ξύλινο Ψάθινο Rattan Φ20 x Υ20cm στον χώρο σας και απολαύστε ένα φωτεινό και μοναδικό περιβάλλον. Επιλέξτε την καλύτερη ποιότητα και την αισθητική που συνοδεύεται από την αίσθηση ζεστασιάς και φιλοξενίας. Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε την ομορφιά που θέλετε να μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας. GloboStar® OCEANA 01354 Vintage Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Καφέ Ξύλινο Ψάθινο Rattan Φ20 x Υ20cm – η ιδανική επιλογή για τις απαιτήσεις σας.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here