Το συναρπαστικό φωτιστικό οροφής/τοίχου GloboStar® SARA 00851, είναι μοντέρνο και χωνευτό. Έχει μία λυχνία E27 και κατασκευάζεται από μεταλλικό υλικό με χρυσό φινίρισμα. Οι διαστάσεις του είναι Φ8 x Υ8.5cm.
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® SARA 00851 είναι ένα μοντέρνο χωνευτό φωτιστικό οροφής/τοίχου που προσφέρει μια κομψή και σύγχρονη προσθήκη στον χώρο σας. Έχει σχήμα σφαίρας και είναι κατασκευασμένο από μεταλλικό υλικό σε χρυσό χρώμα, προσφέροντας μια λαμπερή και φινετσάτη εμφάνιση.

Με διάμετρο 8 εκατοστά και ύψος 8,5 εκατοστά, το φωτιστικό είναι μικρό και διακριτικό, ιδανικό για μικρούς χώρους ή για να προσθέσετε ένα αισθητικά ελκυστικό στοιχείο στον τοίχο ή την οροφή σας. Ιδανικό για χρήση σε κουζίνες, μπάνια, υπνοδωμάτια ή και σαλόνια.

Το GloboStar® SARA 00851 διαθέτει μία υποδοχή για λάμπα E27, που σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο της λάμπας που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Αυτό σας δίνει ευελιξία για να προσαρμόσετε το φωτισμό στις ανάγκες σας, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε το ατμοσφαιρικό περιβάλλον που επιθυμείτε.

Ο σπειροειδής σχεδιασμός του φωτιστικού προσφέρει ομοιόμορφο φωτισμό σε όλη την περιοχή της ροής. Αυτό δημιουργεί ένα προσεγμένο και ισορροπημένο αισθητικά αποτέλεσμα. Η μεταλλική κατασκευή διασφαλίζει την αντοχή και την ανθεκτικότητα του προϊόντος, καθιστώντας το μια αξιόπιστη και μακροχρόνια επένδυση.

Η εγκατάσταση του φωτιστικού είναι απλή και γρήγορη, χάρη στις περιλαμβανόμενες οδηγίες βήμα προς βήμα. Μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε το φωτιστικό στον τοίχο ή στην οροφή σας, χωρίς να χρειάζεται επαγγελματική βοήθεια.

Αναβαθμίστε τον χώρο σας με το GloboStar® SARA 00851 και δημιουργήστε μια ατμοσφαιρική και κομψή εμφάνιση στο σπίτι σας. Με τον μοναδικό σχεδιασμό και την λαμπερή απόχρωση, αυτό το φωτιστικό θα γίνει ο εσωτερικός σας συνεργάτης για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό και φανταστικό περιβάλλον. Επιπλέον, μπορείτε να το συνδυάσετε με άλλα φωτιστικά της GloboStar για να δημιουργήσετε ένα συνεκτικό και μοντέρνο σχέδιο φωτισμού σε όλο τον χώρο σας.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποιο είναι το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του GloboStar® SARA 00851 Μοντέρνου Χωνευτού Φωτιστικού Οροφής / Τοίχου Μονόφωτου 1xE27 Μεταλλικού Χρυσού Φ8 x Υ8.5cm;

Το GloboStar® SARA 00851 κατασκευάζεται από μεταλλικό υλικό.

  1. Ποιος είναι ο τύπος λαμπτήρα που χρησιμοποιείται στο φωτιστικό;

Το φωτιστικό χρησιμοποιεί έναν λαμπτήρα τύπου E27.

  1. Ποιες είναι οι διαστάσεις του GloboStar® SARA 00851 Μοντέρνου Χωνευτού Φωτιστικού Οροφής / Τοίχου Μονόφωτου;

Οι διαστάσεις του φωτιστικού είναι Φ8 x Υ8.5cm.

  1. Ποιο είναι το βάρος του φωτιστικού;

Το GloboStar® SARA 00851 έχει ένα βάρος περίπου 0.5 κιλογράμμων.

  1. Μπορεί το φωτιστικό να τοποθετηθεί είτε στον τοίχο είτε στο ταβάνι;

Ναι, το GloboStar® SARA 00851 είναι ένα πολυλειτουργικό φωτιστικό που μπορεί να τοποθετηθεί είτε στον τοίχο είτε στο ταβάνι.

  1. Είναι αδιάβροχο το φωτιστικό;

Όχι, το φωτιστικό δεν είναι αδιάβροχο. Συνήθως αυτό το είδος φωτιστικών προορίζεται για εσωτερική χρήση και δεν πρέπει να εκτίθεται σε υγρασία ή νερό.

Στη συναρπαστική μας ολοκλήρωση, επιθυμούμε να μοιραστούμε μαζί σας τα μοναδικά χαρακτηριστικά, τα οφέλη και τις εφαρμογές του προϊόντος μας, του GloboStar® SARA 00851 Μοντέρνου Χωνευτού Φωτιστικού Οροφής / Τοίχου Μονόφωτου 1xE27 Μεταλλικού Χρυσού Φ8 x Υ8.5cm. Έχοντας αναλύσει με λεπτομέρεια κάθε πτυχή του, παρέχουμε αξιόλογα εισαγωγικά και πληροφορίες που αποπνέουν αρμονία με το κοινό μας στόχο.

Με τη λειτουργικότητα του, το GloboStar® SARA 00851 είναι ικανό να μεταμορφώσει κάθε χώρο σε έναν ουρανό από αισθητική και ομορφιά. Το προηγμένο φωτισμό του προσφέρει ένα άνετο και ζεστό περιβάλλον, ενώ το μοντέρνο σχεδιασμό του αποπνέει εκλεπτυσμένη γοητεία. Είτε χρησιμοποιείται ως οροφής είτε ως τοίχου, τα ηλεκτρονικά μέρη του παραμένουν αόρατα, χαρίζοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία φωτισμού.

Χάρη στην ανθεκτική κατασκευή του από υψηλής ποιότητας μεταλλικό χρυσό, το προϊόν μας εγγυάται μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Η στερεή βάση του εξασφαλίζει ασφαλή εγκατάσταση και μεγάλη σταθερότητα. Με μια διάμετρο 8 εκατοστά και ύψος 8.5 εκατοστά, το GloboStar® SARA 00851 είναι ικανό να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη φωτισμού με την εξαιρετική του απόδοση.

Επιλέγοντας το GloboStar® SARA 00851, οι πελάτες μας εξασφαλίζουν ένα εξαιρετικό φωτιστικό που συνδυάζει λειτουργικότητα με κομψότητα. Η ευελιξία του το καθιστά κατάλληλο για κάθε στυλ διακόσμησης και εφαρμογή, από το σαλόνι και το υπνοδωμάτιο έως το γραφείο ή το κατάστημα. Με τον εντυπωσιακό του σχεδιασμό και την αξιοπιστία του brand GloboStar®, το SARA 00851 ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

Μέσα από όλες αυτές τις ποιοτικές πτυχές, προσπαθήσαμε να σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα του προϊόντος μας. Το GloboStar® SARA 00851 είναι περισσότερο απλά ένα φωτιστικό – είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν κομψότητα, απόδοση και αξιοπιστία σε ένα μοντέρνο προϊόν. Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες και για να αποκτήσετε το δικό σας GloboStar® SARA 00851!

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here