Φωτιστικό γραφείου GloboStar® STUDENT PINK 01534: Ξεχωριστό design, μοντέρνο και έντονο. Χρώμα ροζ με λευκό μεταλλικό φινίρισμα. Είναι μονόφωτο με μια λάμπα E27. Διαθέτει διακόπτη ON/OFF και έχει διαστάσεις Φ12 x Υ32cm. Ανακαλύψτε το στον ελληνικό χώρο.
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® STUDENT PINK 01534 είναι ένα μοντέρνο επιτραπέζιο φωτιστικό γραφείου που προσδίδει στυλ και λειτουργικότητα στον χώρο σας. Έχει μονόφωτο σχεδιασμό και χρησιμοποιεί μια λάμπα τύπου E27 για τον φωτισμό του χώρου. Ο ροζ χρωματισμός σε συνδυασμό με το λευκό μεταλλικό υλικό δημιουργεί μια εκπληκτική αισθητική στο φωτιστικό.

Με τον διακόπτη ON/OFF που διαθέτει, είναι πολύ εύκολο να χρησιμοποιηθεί. Μπορείτε να το ενεργοποιήσετε ή να το απενεργοποιήσετε με ένα απλό πάτημα του διακόπτη, προσφέροντας άμεσο έλεγχο του φωτισμού.

Ο σχεδιασμός του φωτιστικού είναι μοντέρνος και συνάμα διαχρονικός, ταιριάζοντας σε διάφορους χώρους και διακοσμητικά στυλ. Η καμπάνα έχει διάμετρο 12 εκατοστά και ύψος 32 εκατοστά, προσφέροντας επαρκή φωτισμό για την εργασία σας.

Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά, που εξασφαλίζουν τη μακροζωία του προϊόντος. Έχει εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και φινίρισμα, συνδυάζοντας αισθητική και αντοχή.

Το φωτιστικό GloboStar® STUDENT PINK 01534 είναι ιδανικό για χρήση σε γραφεία, στο σπίτι, στο δωμάτιο των παιδιών ή ακόμα και σαν διακοσμητικό σε οποιοδήποτε χώρο. Προσφέρει ευχάριστο φωτισμό και δίνει τον απαραίτητο έλεγχο πάνω στον φωτισμό που χρειάζεστε.

Αναβαθμίστε τον χώρο σας με το GloboStar® STUDENT PINK 01534 και απολαύστε τον ομορφαίνοντας αλλά και λειτουργικότητα που προσφέρει. Θα σας δώσει έναν φιλόξενο και ευχάριστο χώρο εργασίας ή ανάγνωσης. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με μοναδικό στυλ και λειτουργικότητα.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του επιτραπέζιου φωτιστικού GloboStar STUDENT PINK 01534;

Το επιτραπέζιο φωτιστικό GloboStar STUDENT PINK 01534 είναι κατασκευασμένο από λευκό μεταλλικό υλικό.

  1. Ποιος είναι ο τύπος λαμπτήρα που χρησιμοποιεί το φωτιστικό;

Το φωτιστικό χρησιμοποιεί έναν λαμπτήρα τύπου E27.

  1. Ποιο είναι το χρώμα του φωτιστικού;

Το φωτιστικό GloboStar STUDENT PINK 01534 έχει ροζ χρώμα.

  1. Ποιες είναι οι διαστάσεις του φωτιστικού;

Οι διαστάσεις του φωτιστικού είναι Φ12 x Υ32cm.

  1. Έχει ενσωματωμένο διακόπτη ON/OFF;

Ναι, το φωτιστικό διαθέτει ενσωματωμένο διακόπτη ON/OFF.

  1. Ποιες είναι οι χρήσεις του επιτραπέζιου φωτιστικού;

Το επιτραπέζιο φωτιστικό GloboStar STUDENT PINK 01534 κατάλληλο για χρήση σε γραφείο ή στον χώρο εργασίας, προσφέροντας φωτισμό κατευθείαν πάνω από τον χώρο εργασίας. Με τον ροζ χρωματισμό του, προσδίδει μια μοντέρνα και διασκεδαστική αισθητική στον χώρο.

Το GloboStar® STUDENT PINK 01534 είναι ένα εντυπωσιακό μοντέρνο επιτραπέζιο φωτιστικό γραφείου που προσφέρει μια μοναδική συνδυασμό αισθητικής και λειτουργικότητας. Αυτό το φωτιστικό διαθέτει ένα μονόφωτο μοντέρνο σχέδιο, κατασκευασμένο από λευκό μεταλλικό υλικό που προσφέρει μια σύγχρονη και κομψή αίσθηση στο χώρο σας.

Το μοντέρνο φωτιστικό γραφείου GloboStar® STUDENT PINK 01534 είναι εξοπλισμένο με διακόπτη ΟN/OFF και μια οπτικά εντυπωσιακή φόρμα καμπάνας με διαστάσεις Φ12 x Υ32cm. Παρέχει μια άνετη και ισχυρή φωτεινή πηγή με τον ενσωματωμένο λαμπτήρα E27. Αυτός ο συνδυασμός επιτρέπει στους χρήστες να απολαύσουν μια απαλή φωτιστική εμπειρία ενώ εργάζονται ή σπουδάζουν.

Είτε είστε φοιτητής, είτε επαγγελματίας, το GloboStar® STUDENT PINK 01534 είναι η ιδανική επιλογή για να φωτίσετε το γραφείο σας. Ο συνδυασμός ευκολίας, μοντέρνου σχεδιασμού και αξιοπιστίας του προϊόντος καθιστά αυτό το φωτιστικό μια εξαιρετική επενδυτική επιλογή.

Με το GloboStar® STUDENT PINK 01534, μπορείτε να απολαύσετε αξιόπιστη υψηλής ποιότητας φωτιστική λύση με μια προσιτή τιμή. Αυτό το προϊόν προσφέρει μια μοναδική συνδυασμό αισθητικής, λειτουργικότητας και αξίας, κάνοντάς το αδιαμφισβήτητα μιαν ανεξίτηλη διακοσμητική προσθήκη στο χώρο σας.

Ανακαλύψτε την τέλεια συνδυασμό αισθητικής και πρακτικότητας με το GloboStar® STUDENT PINK 01534 Μοντέρνο Επιτραπέζιο Φωτιστικό Γραφείου. Πολλαπλασιάστε την παραγωγικότητά σας και δώστε στον χώρο σας έναν λαμπερό, μοντέρνο αέρα. Κάντε την καθημερινή εργασία σας μια ευχάριστη εμπειρία με αυτό το φωτιστικό που έχει σχεδιαστεί για να θρονιάζει στην πρωτοπορία της αρμονίας μεταξύ λαμπτήρα και χώρου.

Αποκτήστε το GloboStar® STUDENT PINK 01534 και δώστε στον χώρο σας ένα νέο αίσθημα ποιότητας και στυλ. Μην χάνετε την ευκαιρία να κάνετε μια εντυπωσιακή δήλωση με αυτό το μοναδικό φωτιστικό γραφείου. Αναμφίβολα, το GloboStar® STUDENT PINK 01534 αξίζει την προσοχή σας και αποτελεί ένα εξαιρετικό επένδυση για τον εργασιακό χώρο σας.

Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε το GloboStar® STUDENT PINK 01534 και ζήστε μια μοναδική εμπειρία φωτισμού. Επιλέξτε ποιότητα, επιλέξτε αξία, επιλέξτε το GloboStar® STUDENT PINK 01534.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here