GloboStar® WOODBOX 99407: Ένα Μοντέρνο Επιτραπέζιο Φωτιστικό Πορτατίφ από Φυσικό Ξύλο, σε Μαύρο Έβενο, με 1 x E27 AC220-240V λάμπα και 1.35m Καλώδιο με Διακόπτη On/Off. Διαστάσεις: Μήκος 7.6cm, Πλάτος 7.6cm, Ύψος 8.2cm.
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® WOODBOX 99407 είναι ένα μοντέρνο επιτραπέζιο φωτιστικό πορτατίφ που θα προσθέσει στυλ και φως στον χώρο σας. Αυτό το φωτιστικό διαθέτει μια λαμπτήρα E27 AC220-240V, που προσφέρει φωτεινότητα στον χώρο σας.

Το προϊόν διαθέτει ένα 1,35 μέτρων καλώδιο, το οποίο παρέχει επαρκή μήκος για να το τοποθετήσετε σε όποιον χώρο επιθυμείτε. Επιπλέον, έχει έναν διακόπτη On/Off για εύκολο έλεγχο του φωτισμού.

Το σώμα του φωτιστικού είναι κατασκευασμένο από φυσικό ξύλο, προσδίδοντας μια ζεστή και φυσική αίσθηση στον χώρο σας. Το μαύρο χρώμα του ξύλου, γνωστό ως έβενος, προσθέτει μια εκλεπτυσμένη και μοντέρνα πινελιά στην αισθητική του προϊόντος.

Οι διαστάσεις του φωτιστικού είναι Μ7,6 x Π7,6 x Υ8,2 εκατοστά, που το καθιστούν μια κομψή και μικρή προσθήκη στο χώρο σας. Η συνδυασμένη μικρότητα και λειτουργικότητα του φωτιστικού το καθιστούν ιδανικό για χρήση σε γραφεία, υπνοδωμάτια ή σαλόνια.

Τελικά, το GloboStar® WOODBOX 99407 προσφέρει σταθερή φωτεινότητα και λειτουργία, καθιστώντας το ιδανικό για καθημερινή χρήση. Η φυσική ξυλάνθρακα αισθητική και ο συνδυασμός του μαύρου χρώματος δίνουν μια ξεχωριστή εμφάνιση στο προϊόν.

Συνολικά, το GloboStar® WOODBOX 99407 είναι ένα μοντέρνο και λειτουργικό φωτιστικό πορτατίφ που θα προσθέσει στυλ και φως στον χώρο σας. Αποτελεί μια ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια γήινη και ταυτόχρονα μοντέρνα αισθητική.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποια είναι η τάση λειτουργίας του GloboStar® WOODBOX 99407 Μοντέρνο Επιτραπέζιο Φωτιστικό Πορτατίφ;
    Απάντηση: Το φωτιστικό λειτουργεί με τάση AC220-240V.

Λεπτομέρειες: Η τάση λειτουργίας του φωτιστικού είναι 220-240V, που είναι η τυπική τάση ρεύματος που χρησιμοποιείται στην Ευρώπη. Αυτό σημαίνει ότι το φωτιστικό είναι συμβατό με τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις στην Ελλάδα.

  1. Ποιο είναι το μέγεθος του GloboStar® WOODBOX 99407 Μοντέρνο Επιτραπέζιο Φωτιστικό Πορτατίφ;
    Απάντηση: Το φωτιστικό έχει διαστάσεις Μ7,6 x Π7,6 x Υ8,2cm.

Λεπτομέρειες: Οι διαστάσεις του φωτιστικού είναι Μήκος 7,6cm, Πλάτος 7,6cm, Ύψος 8,2cm. Αυτό σημαίνει ότι το φωτιστικό είναι σχετικά μικρό και μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα σε μια επιφάνεια τραπεζαρίας ή βοηθητικού τραπεζιού.

  1. Τι χρώμα έχει το σώμα του GloboStar® WOODBOX 99407 Μοντέρνο Επιτραπέζιο Φωτιστικού;
    Απάντηση: Το σώμα του φωτιστικού είναι μαύρος έβενος.

Λεπτομέρειες: Το σώμα του φωτιστικού είναι κατασκευασμένο από φυσικό ξύλο και έχει μαύρο χρώμα. Ο μαύρος έβενος είναι ένας διακοσμητικός χρωματισμός που προσδίδει μια μοντέρνα αισθητική και μπορεί να ταιριάζει με διάφορα στυλ διακόσμησης.

  1. Ποιος είναι ο τύπος λαμπτήρα που χρησιμοποιεί το GloboStar® WOODBOX 99407 Μοντέρνο Επιτραπέζιο Φωτιστικό Πορτατίφ;
    Απάντηση: Το φωτιστικό χρησιμοποιεί έναν λαμπτήρα τύπου E27.

Λεπτομέρειες: Ο λαμπτήρας τύπου E27 είναι ένας διαδεδομένος τύπος λαμπτήρα που χρησιμοποιείται για φωτιστικά. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε λαμπτήρα με βάση E27 για να φωτίσετε το φωτιστικό.

  1. Περιλαμβάνεται καλώδιο και διακόπτης στο GloboStar® WOODBOX 99407 Μοντέρνο Επιτραπέζιο Φωτιστικό Πορτατίφ;
    Απάντηση: Ναι, το φωτιστικό διαθέτει καλώδιο μήκους 1,35m και διακόπτη On/Off.

Λεπτομέρειες: Το φωτιστικό συνοδεύεται με καλώδιο μήκους 1,35m που επιτρέπει την ευελιξία της τοποθέτησής του. Επιπλέον, διαθέτει διακόπτη On/Off που επιτρέπει εύκολη χρήση και έλεγχο του φωτιστικού.

  1. Πώς μπορείτε να περιγράψετε το design του GloboStar® WOODBOX 99407 Μοντέρνου Επιτραπέζιου Φωτιστικού Πορτατίφ;
    Απάντηση: Το φωτιστικό έχει ένα μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό, με σώμα από φυσικό ξύλο και χρώμα μαύρο έβενο. Οι καθαρές γραμμές και ο απλός σχεδιασμός το καθιστούν κατάλληλο για διάφορα στυλ διακόσμησης και δωμάτια.

Λεπτομέρειες: Το φωτιστικό έχει σώμα από φυσικό ξύλο, που προσφέρει μια φυσική και ζεστή αίσθηση. Το μαύρος έβενος χρώμα προσθέτει μια μοντέρνα πινελιά και το καθιστά επίκαιρο. Ο σχεδιασμός του είναι απλός και κομψός, με καθαρές γραμμές και απαλές καμπύλες. Αυτό το κάνει κατάλληλο για διάφορα δωμάτια, όπως τραπεζαρία, κουζίνα ή γραφείο.

Με το GloboStar® WOODBOX 99407 Μοντέρνο Επιτραπέζιο Φωτιστικό Πορτατίφ Μονόφωτο 1 x E27 AC220-240V με 1.35m Καλώδιο και Διακόπτη On/Off – Σώμα από Φυσικό Ξύλο – Μ7.6 x Π7.6 x Υ8.2cm – Μαύρος Έβενος, αποκτάτε έναν εκθαμβωτικό φωτισμό που προσθέτει ζεστασιά και φυσικότητα στον χώρο σας. Με το απαιτούμενο 1 x E27 AC220-240V λαμπτήρα, δημιουργείτε μια ατμόσφαιρα ευεξίας και ηρεμίας που συνδυάζει τον μοντέρνο σχεδιασμό με την εκλεπτυσμένη ποιότητα των υλικών.

Το φωτιστικό μας ξεχωρίζει για το σώμα του από φυσικό ξύλο, το οποίο προσδίδει μια αίσθηση ζεστασιάς και φυσικότητας στον χώρο σας. Οι διαστάσεις Μ7.6 x Π7.6 x Υ8.2cm δίνουν την δυνατότητα για την τοποθέτησή του σε οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού σας, ενώ ο χρηστικός διακόπτης On/Off επιτρέπει εύκολη χρήση και προσαρμογή του φωτισμού στις προτιμήσεις σας.

Αυτό το μονόφωτο φωτιστικό αποτελεί μια ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια μοντέρνα και αισθητικά ελκυστική λύση φωτισμού. Η ποιότητα κατασκευής του, σε συνδυασμό με την αξιοπιστία της GloboStar®, εξασφαλίζει μια μακροχρόνια και αξιόπιστη εμπειρία.

Ανακαλύψτε το GloboStar® WOODBOX 99407 Μοντέρνο Επιτραπέζιο Φωτιστικό Πορτατίφ Μονόφωτο 1 x E27 AC220-240V με 1.35m Καλώδιο και Διακόπτη On/Off – Σώμα από Φυσικό Ξύλο – Μ7.6 x Π7.6 x Υ8.2cm – Μαύρος Έβενος και δημιουργήστε έναν χώρο γεμάτο φως και αρμονία. Η μοναδική συνδυασμένη αξία του σχεδιασμού και της λειτουργικότητας σας προσφέρει μια ανεπανάληπτη εμπειρία φωτισμού. Απολαύστε την αίσθηση του φυσικού ξύλου και την αρμονία που αποπνέει, δίνοντας ζωντάνια και θετική ενέργεια στον χώρο σας.

Αγοράστε το GloboStar® WOODBOX 99407 Μοντέρνο Επιτραπέζιο Φωτιστικό Πορτατίφ Μονόφωτο 1 x E27 AC220-240V με 1.35m Καλώδιο και Διακόπτη On/Off – Σώμα από Φυσικό Ξύλο – Μ7.6 x Π7.6 x Υ8.2cm – Μαύρος Έβενος και μεταμορφώστε τον χώρο σας με φως και φυσική ζεστασιά. Άξιζει να επενδύσετε σε ένα προϊόν που συνδυάζει την κομψότητα, την ποιότητα και την ευεξία σε ένα σημείο. Δείτε γιατί το GloboStar® WOODBOX 99407 είναι η ιδανική επιλογή για εσάς και αναδείξτε τον χώρο σας με στυλ και λειτουργικότητα.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here