Συναρπαστικό Ηλιακό Φωτιστικό Τοίχου LED – Θερμό Λευκό – HJJ-12
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το ηλιακό φωτιστικό τοίχου LED – Warm White – HJJ-12 είναι ένα προϊόν που προσφέρει φωτισμό με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και αποτελεί μια φιλική προς το περιβάλλον επιλογή. Το LED φωτιστικό προσφέρει μια ζεστή λευκή απόχρωση που δημιουργεί μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Αυτό το ηλιακό φωτιστικό τοίχου διαθέτει έναν ενσωματωμένο ηλιακό πάνελ που επαναφορτίζει την εσωτερική μπαταρία με ηλιακή ενέργεια. Αυτό σημαίνει ότι δεν απαιτείται καλωδίωση ή σύνδεση στο ηλεκτρικό δίκτυο, προσφέροντας μεγάλη ευελιξία στον τρόπο χρήσης του.

Η εγκατάσταση του φωτιστικού είναι απλή και εύκολη. Απλά τοποθετήστε το σε μια εκτεθειμένη θέση όπου θα λαμβάνει άμεση ηλιακή ακτινοβολία και βιδώστε το στον τοίχο. Η ανθεκτική κατασκευή εξασφαλίζει ότι το φωτιστικό θα αντέξει σε διάφορες καιρικές συνθήκες.

Το φωτιστικό διαθέτει αυτόματο αισθητήρα φωτός που ενεργοποιεί το φωτισμό όταν ανιχνεύει χαμηλό φωτισμό και απενεργοποιεί το φωτισμό όταν ανιχνεύει υψηλό φωτισμό, όπως κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό μας επιτρέπει να εξοικονομούμε ενέργεια, αφού το φωτιστικό λειτουργεί μόνο όταν απαιτείται.

Επιπλέον, αυτό το φωτιστικό διαθέτει και επιλογή λειτουργίας με κίνηση, όταν ανιχνεύει κίνηση στην περιοχή. Αυτό εξασφαλίζει μια ασφαλή και φωτεινή περιοχή όταν κάποιος περνά από κοντά.

Το φωτιστικό διαθέτει επίσης μια διάρκεια φωτισμού που μπορεί να φτάσει τις 8 ώρες, ανάλογα με το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να παρέχει συνεχή φωτισμό για όλη τη νύχτα.

Συνολικά, το ηλιακό φωτιστικό τοίχου LED – Warm White – HJJ-12 είναι ένα προϊόν που προσφέρει φωτισμό με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, εύκολη εγκατάσταση, αισθητήρα φωτός και επιλογές λειτουργίας με κίνηση. Είναι ιδανικό για τη δημιουργία μιας φιλόξενης και ασφαλούς ατμόσφαιρας στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποια είναι η ισχύς του ηλιακού φωτιστικού τοίχου LED – Warm White – HJJ-12;
    Η ισχύς του ηλιακού φωτιστικού τοίχου LED – Warm White – HJJ-12 είναι 12 watts.

  2. Πόση φωτεινότητα παράγει το ηλιακό φωτιστικό τοίχου LED – Warm White – HJJ-12;
    Το ηλιακό φωτιστικό τοίχου LED – Warm White – HJJ-12 παράγει φωτεινότητα 1200 lumens.

  3. Πόσο καιρό χρειάζεται να φορτιστεί πλήρως το ηλιακό φωτιστικό τοίχου LED – Warm White – HJJ-12;
    Το ηλιακό φωτιστικό τοίχου LED – Warm White – HJJ-12 χρειάζεται περίπου 6-8 ώρες για να φορτιστεί πλήρως με ηλιακή ενέργεια.

  4. Πώς γίνεται η εγκατάσταση του ηλιακού φωτιστικού τοίχου LED – Warm White – HJJ-12;
    Η εγκατάσταση του ηλιακού φωτιστικού τοίχου LED – Warm White – HJJ-12 είναι πολύ απλή. Πρέπει να επιλέξετε μια εξωτερική επιφάνεια του τοίχου όπου θα τοποθετήσετε το φωτιστικό, στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τα παρεχόμενα βίδες και πλαστικούς καρφίτσες για να στερεώσετε την βάση του φωτιστικού στον τοίχο. Τέλος, συνδέστε τα καλώδια και κρεμάστε το φωτιστικό στη βάση του.

  5. Ποια είναι η διάρκεια ζωής του ηλιακού φωτιστικού τοίχου LED – Warm White – HJJ-12;
    Η διάρκεια ζωής του ηλιακού φωτιστικού τοίχου LED – Warm White – HJJ-12 είναι περίπου 50.000 ώρες. Αυτό σημαίνει ότι το φωτιστικό μπορεί να λειτουργεί για περίπου 5,7 χρόνια συνεχούς χρήσης, υπολογίζοντας 24 ώρες λειτουργίας ανά ημέρα.

  6. Είναι αδιάβροχο το ηλιακό φωτιστικό τοίχου LED – Warm White – HJJ-12;
    Ναι, το ηλιακό φωτιστικό τοίχου LED – Warm White – HJJ-12 είναι αδιάβροχο και αντέχει σε καιρικές συνθήκες, όπως βροχή και χιόνι. Έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί ακόμα και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες και να διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Για να συνοψίσουμε, το Ηλιακό φωτιστικό τοίχου LED – Warm White – HJJ-12 είναι ένα προϊόν που συνδυάζει μοναδική ποιότητα και απόδοση, παρέχοντας πρόσθετα οφέλη που κερδίζουν την προσοχή κάθε χρήστη. Με την ποιότητα LED τεχνολογίας, αυτό το φωτιστικό τοίχου προσφέρει ένα ζεστό, φιλόξενο φως που προσδίδει μια ατμόσφαιρα άνεσης και ζεστασιάς γύρω από το σπίτι ή τον κήπο σας.

Διαθέτοντας ηλιακή ενέργεια ως πηγή τροφοδοσίας, το φωτιστικό HJJ-12 είναι οικολογικό και οικονομικό, εξοικονομώντας ενέργεια και μειώνοντας το κόστος των λογαριασμών ηλεκτρικού. Αυτή η ανθεκτική κατασκευή διαθέτει αδιάβροχη προστασία, επιτρέπει εύκολη τοποθέτηση και αντέχει στις καιρικές συνθήκες, καθιστώντας το ιδανικό για όλους τους εξωτερικούς χώρους.

Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να αναβαθμίσετε το σπίτι ή τον κήπο σας με αυτό το φωτιστικό τοίχου LED. Ανεξάρτητα από το αν θέλετε να διακοσμήσετε τον κήπο σας με μια μαγευτική ατμόσφαιρα ή να προσθέσετε μια πινελιά φωτεινής αίσθησης στο μπαλκόνι σας, το Ηλιακό φωτιστικό τοίχου LED – Warm White – HJJ-12 θα καλύψει τις ανάγκες σας.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα, απόδοση και οικονομία. Επιλέξτε το Ηλιακό φωτιστικό τοίχου LED – Warm White – HJJ-12 και αναβαθμίστε τον χώρο σας με στυλ, οικονομία και περιβαλλοντική συνείδηση. Συνδεθείτε με εμάς σήμερα για να ανακαλύψετε τις ατελείωτες δυνατότητες φωτισμού με ηλιακή ενέργεια!

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here