Συναρπαστικό ηλιακό φωτιστικό τοίχου LED – ΥD2309
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το ηλιακό φωτιστικό τοίχου LED – ΥD2309 είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιεί ηλιακή ενέργεια για να παράγει φως. Αυτό το φωτιστικό έχει σχεδιαστεί ειδικά για να τοποθετηθεί σε τοίχους και να προσφέρει φωτισμό σε εξωτερικούς χώρους, όπως αυλές, κήπους και μπαλκόνια.

Με τη χρήση της ηλιακής ενέργειας, αυτό το φωτιστικό είναι φιλικό προς το περιβάλλον, διότι δεν απαιτεί τη χρήση ηλεκτρικού ρεύματος. Η ενσωματωμένη φωτοβολταϊκή πλακέτα συλλέγει την ηλιακή ενέργεια και την αποθηκεύει στην ενσωματωμένη μπαταρία για τη χρήση κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Το ηλιακό φωτιστικό τοίχου LED – ΥD2309 διαθέτει κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό, που ταιριάζει με την αισθητική κάθε χώρου. Η λευκή μεταλλική κατασκευή του προσθέτει μια πινελιά κομψότητας και διακόσμησης, ενώ το LED φωτισμός προσφέρει ένα φωτεινό και άνετο περιβάλλον.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα του ηλιακού φωτιστικού τοίχου LED – ΥD2309 είναι η ευκολία της εγκατάστασης. Διαθέτει ενσωματωμένο πίνακα ελέγχου, απλά αρκεί να τοποθετηθεί σε μια εκτεθειμένη θέση ώστε να λάβει ηλιακή ενέργεια. Είναι ανθεκτικό σε ακραίες καιρικές συνθήκες, καθώς είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη.

Παράλληλα, το ηλιακό φωτιστικό τοίχου LED – ΥD2309 προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς το LED φωτισμός είναι ενεργειακά αποδοτικός και διαρκεί για πολλές ώρες. Επιπλέον, διαθέτει αισθητήρα κίνησης που ενεργοποιεί το φως μόνο όταν ανιχνεύει κίνηση, εξοικονομώντας ακόμα περισσότερη ενέργεια.

Τέλος, το ηλιακό φωτιστικό τοίχου LED – ΥD2309 προσφέρει ασφάλεια στον χώρο του φωτισμού. Με την ευστάθεια της ηλιακής ενέργειας, δεν απαιτείται σύνδεση με ηλεκτρική παροχή ή χρήση καλωδίων, μειώνοντας τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας και τυχαίων ατυχημάτων.

Συνολικά, το ηλιακό φωτιστικό τοίχου LED – ΥD2309 είναι ένα προϊόν που προσφέρει φωτισμό, οικολογική λύση και αισθητική, ενώ παρέχει άνεση, ευκολία και ασφάλεια στον χώρο του.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποια είναι η ισχύς του ηλιακού φωτιστικού τοίχου LED – ΥD2309;
    Η ισχύς του ηλιακού φωτιστικού τοίχου LED – ΥD2309 είναι 2,3W.

  2. Πώς λειτουργεί το ηλιακό φωτιστικό τοίχου LED – ΥD2309;
    Το ηλιακό φωτιστικό τοίχου LED – ΥD2309 φορτίζεται κατά τη διάρκεια της ημέρας με την ενέργεια του ηλίου. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, ανάβει αυτόματα και παρέχει φωτισμό με τη χρήση των ενσωματωμένων LED λαμπτήρων, υπό την προϋπόθεση ότι έχει προηγουμένως φορτιστεί επαρκώς.

  3. Ποιο είναι το χρώμα φωτισμού του ηλιακού φωτιστικού τοίχου LED – ΥD2309;
    Το χρώμα φωτισμού του ηλιακού φωτιστικού τοίχου LED – ΥD2309 είναι λευκό.

  4. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του ηλιακού φωτιστικού τοίχου LED – ΥD2309;
    Το ηλιακό φωτιστικό τοίχου LED – ΥD2309 κατασκευάζεται από ανθεκτικό ABS πλαστικό και έχει αδιάβροχη προστασία IP65 για καλύτερη αντοχή στις καιρικές συνθήκες.

  5. Ποιες είναι οι διαστάσεις του ηλιακού φωτιστικού τοίχου LED – ΥD2309;
    Το ηλιακό φωτιστικό τοίχου LED – ΥD2309 έχει διαστάσεις 100mm x 195mm x 37mm.

  6. Ποια είναι η διάρκεια ζωής του ηλιακού φωτιστικού τοίχου LED – ΥD2309;
    Η διάρκεια ζωής του ηλιακού φωτιστικού τοίχου LED – ΥD2309 είναι περίπου 30.000 ώρες, προσφέροντας μακροχρόνια και αξιόπιστη χρήση.

Με το ηλιακό φωτιστικό τοίχου LED – ΥD2309, ανακαλύψτε μια εντυπωσιακή λύση που συνδυάζει καινοτόμο design και ανθεκτικότητα. Από την πρώτη στιγμή που το αντικρίζετε, θα σας συναρπάσει η απίστευτη φωτεινότητα που προσφέρει, διασφαλίζοντας ένα ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον το βράδυ.

Η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής του ηλιακού φωτιστικού τοίχου LED – ΥD2309 το καθιστά ιδανικό για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Είτε το τοποθετήσετε σε βεράντες, σε κήπους, είτε σε παράθυρα, θα σας ενθουσιάσει με την αξιοπιστία του και την εύκολη εγκατάστασή του.

Όμως, δεν είναι μόνο η ανθεκτικότητα και η ευκολία χρήσης που κάνουν το ηλιακό φωτιστικό τοίχου LED – ΥD2309 τόσο μοναδικό. Η τεχνολογία LED που ενσωματώνει προσφέρει εξαιρετική ενεργειακή απόδοση, εξοικονομώντας την ενέργεια και μειώνοντας το κόστος των λογαριασμών σας.

Με το υψηλής ποιότητας ηλιακό φωταγωγό και την ενσωματωμένη μπαταρία, το φωτιστικό μπορεί να φορτίζεται αυτόματα κάθε φορά που η ηλιοφάνεια είναι πλούσια, προσφέροντας σταθερό φωτισμό για αρκετές ώρες. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεστε για την ανανέωση ή την αλλαγή των μπαταριών, κάνοντας το ηλιακό φωτιστικό τοίχου LED – ΥD2309 ένα αξιόπιστο και οικονομικό προϊόν ταυτόχρονα.

Επιπλέον, ο ενσωματωμένος αισθητήρας κίνησης και φωτός εξασφαλίζει αυτόματη ενεργοποίηση του φωτιστικού κατά τη διάρκεια της νύχτας, οπότε δεν χάνετε ποτέ την αναγκαία φωτεινότητα.

Το ηλιακό φωτιστικό τοίχου LED – ΥD2309 αναδεικνύεται ως μια εξαιρετική επιλογή για όλους όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα ασφάλειας, ομορφιάς και λειτουργικότητας στους εξωτερικούς τους χώρους. Μην περιορίζεστε σε συνηθισμένα φωτιστικά, επιλέξτε την αριστοκρατική πρόταση που συνδυάζει αισθητική και απόδοση.

Με το ηλιακό φωτιστικό τοίχου LED – ΥD2309, η ασφάλεια, οικονομία και λειτουργικότητα αποκτούν νέο νόημα. Απολαύστε κάθε στιγμή στον εξωτερικό χώρο με φωτισμό που ξεπερνά τις προσδοκίες σας.

Μην χάνετε άλλο χρόνο, ανακαλύψτε το ηλιακό φωτιστικό τοίχου LED – ΥD2309 και επωφεληθείτε από τις προηγμένες δυνατότητες που προσφέρει. Αξιοποιήστε την προνομιακή τιμή και αγοράστε το σήμερα για να αναβαθμίσετε τον χώρο σας με μοναδικό και εντυπωσιακό τρόπο.

Εμπιστευτείτε τον εξειδικευμένο κώδικα φωτισμού που ενσωματώνει το ηλιακό φωτιστικό τοίχου LED – ΥD2309 και απολαύστε φως που προσαρμόζεται στις ανάγκες σας με ανατρεπτική απόδοση και αψεγάδιαστη ποιότητα.

Αναζητείτε το μέλλον του φωτισμού; Μην ψάχνετε περισσότερο. Το ηλιακό φωτιστικό τοίχου LED – ΥD2309 είναι εδώ για να απογειώσει τον χώρο σας και να κατακτήσει την προτίμηση όλων!

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here