Εκκολαπτόμενος ηλιακός προβολέας LED με ενσωματωμένο αισθητήρα κίνησης – BL-100 – 501001
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Ο ηλιακός προβολέας LED με αισθητήρα κίνησης BL-100 είναι ένα προϊόν που συνδυάζει την ενεργειακή απόδοση του ηλιακού φωτισμού και την ευκολία της ασύρματης εγκατάστασης. Με αυτό τον ηλιακό προβολέα, η συντήρηση των φωτιστικών σας λύνεται υπέροχα και αφήνει περισσότερο χρόνο για άλλες ασχολίες.

Ο BL-100 διαθέτει ενσωματωμένο αισθητήρα κίνησης, ο οποίος ανιχνεύει την παρουσία ανθρώπων και ενεργοποιεί αυτόματα τον προβολέα LED. Αυτό παρέχει ασφάλεια και εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς το φως θα λειτουργεί μόνο όταν απαιτείται. Από την άλλη πλευρά, ο ηλιακός πίνακας φορτίζει την ενσωματωμένη μπαταρία για να διατηρεί τον φορητό προβολέα σε λειτουργία.

Ένα πλεονέκτημα του BL-100 είναι οι ισχυρές LED λάμπες που ενσωματώνονται. Ο φωτισμός που παρέχεται είναι φωτεινός και επαρκής για να καλύψει μεγάλους χώρους. Επιπλέον, οι LED λάμπες έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και είναι ανθεκτικές σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

Η ευρεία κάλυψη του φωτισμού και η δυνατότητα προσαρμογής του γωνίας φωτισμού αποτελούν άλλο ένα πλεονέκτημα του ηλιακού προβολέα BL-100. Αυτό του επιτρέπει να προσαρμοστεί στις ανάγκες του χρήστη και να καλύψει ακόμα και την πιο απαιτητική εφαρμογή.

Η εγκατάσταση του ηλιακού προβολέα LED BL-100 είναι πολύ απλή και γίνεται χωρίς τη χρήση καλωδίων. Απλά τοποθετείτε τον προβολέα σε έναν κατάλληλο τοίχο ή επιφάνεια και είστε έτοιμοι για χρήση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τοποθετήσετε το φωτιστικό σε οποιοδήποτε σημείο επιθυμείτε χωρίς περιορισμούς.

Το σχεδιασμός του ηλιακού προβολέα BL-100 είναι σύγχρονος και κομψός. Ταιριάζει ευκολία σε κάθε εξωτερικό χώρο, από αυλές και κήπους έως πάρκα και περιπολικές ζώνες. Επιπλέον, η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

Τελικά, ο ηλιακός προβολέας LED BL-100 είναι ένα αξιόπιστο και ευέλικτο φωτιστικό που επιτρέπει την άμεση και απλή αναβάθμιση του συστήματος φωτισμού σας. Με την αποδοτική του λειτουργία και την άνετη χρήση, θα ικανοποιήσει τις ανάγκες φωτισμού σας και θα σας προσφέρει έναν αξιόπιστο φωτισμό για τον εξωτερικό χώρο σας.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποιος είναι ο σκοπός του ηλιακού προβολέα LED με αισθητήρα κίνησης BL-100 – 501001;

    • Ο σκοπός του ηλιακού προβολέα LED με αισθητήρα κίνησης BL-100 – 501001 είναι να παρέχει φωτισμό σε εξωτερικούς χώρους όταν ανιχνεύεται κίνηση, χρησιμοποντώντας ανανεώσιμη ενέργεια από τον ήλιο.
  2. Ποιος είναι ο χρόνος φόρτισης της μπαταρίας του ηλιακού προβολέα LED με αισθητήρα κίνησης BL-100 – 501001;

    • Ο χρόνος φόρτισης της μπαταρίας του ηλιακού προβολέα LED με αισθητήρα κίνησης BL-100 – 501001 είναι περίπου 6-8 ώρες, χρησιμοποντώντας την ηλιακή ενέργεια για να φορτίσει την ενσωματωμένη μπαταρία.
  3. Πόση διάρκεια φωτισμού παρέχει ο ηλιακός προβολέας LED με αισθητήρα κίνησης BL-100 – 501001;

    • Ο ηλιακός προβολέας LED με αισθητήρα κίνησης BL-100 – 501001 παρέχει περίπου 8-10 ώρες διάρκεια φωτισμού, ανάλογα με τις συνθήκες φόρτισης και την ένταση του φωτός.
  4. Ποια είναι η αποθήκευση ενέργειας του ηλιακού προβολέα LED με αισθητήρα κίνησης BL-100 – 501001;

    • Ο ηλιακός προβολέας LED με αισθητήρα κίνησης BL-100 – 501001 έχει ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου χωρητικότητας 2000mAh, η οποία αποθηκεύει την ενέργεια που παράγεται από τα ηλιακά πάνελ κατά τη διάρκεια της ημέρας.
  5. Ποια είναι η ακτίνα ανίχνευσης του αισθητήρα κίνησης στον ηλιακό προβολέα LED BL-100 – 501001;

    • Η ακτίνα ανίχνευσης του αισθητήρα κίνησης στον ηλιακό προβολέα LED BL-100 – 501001 είναι περίπου 5-8 μέτρα, για να ανιχνεύει την κίνηση και να ενεργοποιεί τον φωτισμό.
  6. Ποια είναι η αδιαβάθμητη γωνία φωτισμού του ηλιακού προβολέα LED με αισθητήρα κίνησης BL-100 – 501001;
    • Η αδιαβάθμητη γωνία φωτισμού του ηλιακού προβολέα LED με αισθητήρα κίνησης BL-100 – 501001 είναι περίπου 120 μοίρες, παρέχοντας ευρεία κάλυψη φωτισμού για τον εξωτερικό χώρο.

Συνοψίζοντας, ο ηλιακός προβολέας LED με αισθητήρα κίνησης ΒL-100 – 501001 είναι ένας καινοτόμος και λειτουργικός φωτιστικός σώματος που προσφέρει αξιόπιστο φωτισμό και ασφάλεια σε κάθε χώρο. Με τα πλεονεκτήματά του, ο προβολέας αυτός είναι η ιδανική επιλογή για τον κήπο, την αυλή ή τον διάδρομο σας.

Ο προβολέας LED διαθέτει αισθητήρα κίνησης που ανιχνεύει αυτόματα την παρουσία των ανθρώπων και ενεργοποιεί τον φωτισμό για να εξασφαλίσει ασφάλεια και καθοδήγηση. Η ηλιακή τεχνολογία του επιτρέπει να φορτίζεται από τον ήλιο κατά τη διάρκεια της ημέρας, προσφέροντας παράλληλα φιλικό προς το περιβάλλον φωτισμό.

Επιπλέον, ο ηλιακός προβολέας BL-100 – 501001 διαθέτει μακρά διάρκεια ζωής και απαιτεί ελάχιστη συντήρηση. Η ανθεκτική κατασκευή του προσφέρει αντοχή σε καιρικές συνθήκες και προσφέρει εγγυημένη απόδοση για χρόνια.

Τοποθετήστε τώρα τον ηλιακό προβολέα LED με αισθητήρα κίνησης ΒL-100 – 501001 στον χώρο σας και απολαύστε τον εξαιρετικό φωτισμό και την ασφαλή αίσθηση που προσφέρει. Ελάτε σε επαφή μαζί μας σήμερα και δημιουργήστε έναν κήπο ή μια αυλή που θα εντυπωσιάζει!

Αγοράστε τώρα τον ηλιακό προβολέα LED με αισθητήρα κίνησης BL-100 – 501001 και απολαύστε τη λειτουργικότητα, την ασφάλεια και την εξοικονόμηση ενέργειας που σας προσφέρει. Θα είναι η καλύτερη απόφαση που θα πάρετε για τον χώρο σας.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here