Κρεμαστό Φωτιστικό V-TAC Μεταλλικό Χρώμιο με Υφασμένο Καλώδιο Γαλάζιο και Ντουί Ε27
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το κρεμαστό φωτιστικό V-TAC είναι ένα μοντέρνο και κομψό φωτιστικό που θα δώσει στον χώρο σας μια αίσθηση πολυτέλειας. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό μεταλλικό υλικό με χρωμέ χρώση, που του προσδίδει λάμψη και λάμπει με το φως. Το φωτιστικό διαθέτει υφασμάτινο καλώδιο σε γαλάζιο χρώμα, προσθέτοντας μια διακριτική πινελιά χρώματος στον χώρο σας.

Το V-TAC φωτιστικό διαθέτει ντουί τύπου Ε27, που είναι κατάλληλο για χρήση με λαμπτήρες LED, συμπεριλαμβανομένων των αργυρούχων λαμπτήρων. Αυτό σας επιτρέπει να επιλέξετε τον τύπο του φωτισμού που σας ταιριάζει και να εξοικονομήσετε ενέργεια.

Το φωτιστικό είναι εύκολο στην εγκατάσταση και διαθέτει ρυθμιζόμενο ύψος, προσαρμόζοντας το στις ανάγκες σας. Επίσης, μπορείτε να το κρεμάσετε σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σας, από την κουζίνα μέχρι το σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο.

Η σχεδίαση του φωτιστικού είναι μοντέρνα και κομψή, με καθαρές γραμμές και απλότητα στον σχεδιασμό. Αυτή η αισθητική του φωτιστικού το καθιστά ιδανικό για κάθε τύπο διακόσμησης.

Το φωτιστικό V-TAC Μεταλλικό Χρώμιο με Υφασμάτινο Καλώδιο Γαλάζιο με ντουί Ε27 είναι αξιόπιστο και ανθεκτικό, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για μακροχρόνια χρήση. Δίνει φως μεγάλης έντασης, δημιουργώντας ένα φωτεινό και ευχάριστο περιβάλλον στον χώρο σας.

Συνολικά, το κρεμαστό φωτιστικό V-TAC είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια κομψή και λειτουργική λύση φωτισμού για τον χώρο τους. Το μεταλλικό χρώμιο σε συνδυασμό με το γαλάζιο υφασμάτινο καλώδιο δημιουργούν μια εντυπωσιακή αισθητική, ενώ η επιλογή των λαμπτήρων LED εξοικονομεί ενέργεια και παρέχει φωτεινότητα. Μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε δωμάτιο και να προσαρμοστεί στην απαιτούμενη ύψος. Συνολικά, πρόκειται για ένα προϊόν που προσφέρει αξιοπιστία, λειτουργικότητα και στυλ.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του κρεμαστού φωτιστικού V-TAC;
    Το κρεμαστό φωτιστικό V-TAC κατασκευάζεται από μεταλλικό υλικό.

  2. Ποιοι είναι οι διαστάσεις του κρεμαστού φωτιστικού V-TAC;
    Οι διαστάσεις του κρεμαστού φωτιστικού V-TAC είναι 25cm (ύψος) x 35cm (διάμετρος).

  3. Ποιο είναι το χρώμα του καλωδίου του κρεμαστού φωτιστικού V-TAC;
    Το χρώμα του καλωδίου του κρεμαστού φωτιστικού V-TAC είναι γαλάζιο.

  4. Ποιο είναι το ντουί του κρεμαστού φωτιστικού V-TAC;
    Το κρεμαστό φωτιστικό V-TAC διαθέτει ντουί Ε27.

  5. Ποιο είναι το στυλ του κρεμαστού φωτιστικού V-TAC;
    Το κρεμαστό φωτιστικό V-TAC έχει σύγχρονο και μοντέρνο στυλ, καθώς συνδυάζει το μεταλλικό χρώμιο με το γαλάζιο υφασμάτινο καλώδιο.

  6. Ποιο είναι το βάρος του κρεμαστού φωτιστικού V-TAC;
    Το κρεμαστό φωτιστικό V-TAC έχει βάρος περίπου 1,2 κιλά.

Συνοψίζοντας, το κρεμαστό φωτιστικό V-TAC Μεταλλικό Χρώμιο με Υφασμάτινο Καλώδιο Γαλάζιο με ντουί E27 είναι ένα προϊόν που συνδυάζει μοναδικά χαρακτηριστικά, οφέλη και εφαρμογές για να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς αγοραστές. Με τον μεταλλικό του σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το φωτιστικό παρέχει μια μοναδική αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας κάθε φορά που ανάβει.

Η επιλογή του γαλάζιου χρώματος του υφασμάτινου καλωδίου προσθέτει μια πρωτότυπη πινελιά στον χώρο, προσφέροντας ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα. Με το ντουί E27, η εγκατάσταση είναι εύκολη και γρήγορη, επιτρέποντας την αντικατάσταση της λάμπας με μεγάλη ευκολία.

Αυτό το κρεμαστό φωτιστικό δεν είναι απλώς ένας τρόπος να φωτίσετε τον χώρο σας, αλλά και ένα έργο τέχνης που μπορεί να ενισχύσει τη διακόσμηση του. Με τη δυνατότητα να προσαρμοστεί σε διάφορες εφαρμογές, από το σαλόνι μέχρι το γραφείο ή το υπνοδωμάτιο, αυτό το φωτιστικό δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και φινέτσας.

Αποκτήστε το κρεμαστό φωτιστικό V-TAC Μεταλλικό Χρώμιο με Υφασμάτινο Καλώδιο Γαλάζιο με ντουί E27 και απογειώστε τον χώρο σας με μια αίσθηση μοναδικότητας και πολυτέλειας. Με την αρμονική συνύπαρξη πρωτοποριακού σχεδιασμού, ποιότητας κατασκευής και λειτουργικότητας, αυτό το φωτιστικό προσφέρει μια ασύγκριτη εμπειρία φωτισμού. Αναδείξτε τον χώρο σας και απολαύστε την εκπληκτική αίσθηση αυτού του κομψού και λειτουργικού κομματιού. Αγοράστε το κρεμαστό φωτιστικό V-TAC Μεταλλικό Χρώμιο με Υφασμάτινο Καλώδιο Γαλάζιο με ντουί E27 τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με στύλ και ποιότητα.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here