ΓκλόμποΣταρ® 71471: Αυτόνομο Ηλιακό Φωτιστικό LED SMD 1W 95lm με Ενσωματωμένη Μπαταρία 300mAh
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® 71471 είναι ένα αυτόνομο ηλιακό φωτιστικό LED SMD με ισχύ 1W και φωτεινότητα 95lm. Αυτή η μικρή συσκευή είναι εξοπλισμένη με μια ενσωματωμένη μπαταρία 300mAh που φορτίζεται από την ηλιακή ενέργεια.

Το GloboStar® 71471 είναι ιδανικό για την φωτισμό μικρών χώρων, όπως πεζοδρόμια, αυλές ή κήπους. Μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα σε οποιαδήποτε επιφάνεια χάρη στο μικρό του μέγεθος και τα ενσωματωμένα άγκιστρα.

Ένα από τα πλεονεκτήματα αυτού του προϊόντος είναι η αυτόνομη λειτουργία. Χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία, το φωτιστικό μπορεί να λειτουργεί αυτόνομα χωρίς να χρειάζεται σύνδεση σε εξωτερική πηγή ενέργειας. Αυτό εξασφαλίζει την σταθερή λειτουργία του φωτιστικού ακόμα και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Επιπλέον, το GloboStar® 71471 διαθέτει LED SMD που παράγει ένα φυσικό, λευκό φως με υψηλή φωτεινότητα. Αυτή η τεχνολογία LED εξασφαλίζει μακρά διάρκεια ζωής και εξοικονόμηση ενέργειας.

Η εγκατάσταση του φωτιστικού είναι πολύ απλή και δεν απαιτεί ειδικές γνώσεις ή εργαλεία. Μπορεί να τοποθετηθεί με τη βοήθεια των ενσωματωμένων άγκιστρων ή να επικολληθεί σε μια επιφάνεια με τη χρήση διπλής όψεως ταινίας.

Το GloboStar® 71471 διαθέτει επίσης αισθητήρα αυτόματης ενεργοποίησης που επιτρέπει στο φωτιστικό να ανάβει αυτόματα κατά τη διάρκεια της νύχτας και να σβήσει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό εξοικονομεί ενέργεια και εξασφαλίζει ότι το φωτιστικό θα λειτουργεί μόνο όταν είναι απαραίτητο.

Τέλος, το GloboStar® 71471 είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά, έχοντας υψηλή αντοχή σε καιρικές συνθήκες. Αυτό το καθιστά ιδανικό για χρήση σε εξωτερικούς χώρους και το προστατεύει από την επίδραση της υγρασίας και των ακραίων θερμοκρασιών.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποια είναι η λειτουργία του GloboStar® 71471 Αυτόνομου Ηλιακού Φωτιστικού LED SMD 1W 95lm με Ενσωματωμένη Μπαταρία 300mAh;

Το GloboStar® 71471 είναι ένα αυτόνομο ηλιακό φωτιστικό που λειτουργεί με LED SMD ισχύος 1W και παράγει φως ισχύος 95lm. Το φωτιστικό αυτό προορίζεται για χρήση σε υπαίθριους χώρους και διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία χωρητικότητας 300mAh.

  1. Πώς λειτουργεί ο φωτισμός του GloboStar® 71471;

Ο φωτισμός του GloboStar® 71471 παρέχεται από το ενσωματωμένο LED SMD ισχύος 1W, το οποίο παράγει φως ισχύος 95lm. Η μπαταρία 300mAh φορτίζεται από το ηλιακό πάνελ που βρίσκεται επάνω στο φωτιστικό, και αποθηκεύει την ενέργεια για να τροφοδοτήσει το LED κατά τη διάρκεια της νύχτας.

  1. Πόση ώρα διαρκεί η φόρτιση της μπαταρίας του GloboStar® 71471;

Η φόρτιση της μπαταρίας του GloboStar® 71471 απαιτεί περίπου 6-8 ώρες έκθεσης στο ηλιακό φως για πλήρη φόρτιση.

  1. Πόσο καιρό διαρκεί ο φωτισμός του GloboStar® 71471 με πλήρη φόρτιση;

Με πλήρη φόρτιση, ο φωτισμός του GloboStar® 71471 διαρκεί περίπου 8-10 ώρες συνεχόμενης χρήσης.

  1. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του GloboStar® 71471;

Το GloboStar® 71471 κατασκευάζεται από ποιοτικά υλικά υψηλής αντοχής. Το κέλυφος του φωτιστικού είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό, ενώ το ηλιακό πάνελ και η βάση του φωτιστικού είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι.

  1. Με ποιες αντοχές έχει σχεδιαστεί το GloboStar® 71471;

Το GloboStar® 71471 έχει σχεδιαστεί για να αντέχει σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Διαθέτει προστασία από νερό και σκόνη, καθώς έχει επίπεδο προστασίας IP65. Επίσης, η κατασκευή του αντέχει σε κραδασμούς και κρούσεις, καθιστώντας το ιδανικό για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.

Συνοψίζοντας, το GloboStar® 71471 Αυτόνομο Ηλιακό Φωτιστικό LED SMD 1W 95lm με Ενσωματωμένη Μπαταρία 300mAh αντιπροσωπεύει έναν σπουδαίο σύμμαχο στην καθημερινή σας ζωή. Με την αποτελεσματική τεχνολογία φόρτισης με ηλιακή ενέργεια, αυτό το φωτιστικό σας παρέχει τον φωτισμό που χρειάζεστε χωρίς την ανάγκη για καλώδια ή επίπεδη μπαταρία.

Η συνολική ένταση φωτισμού 95lm προσφέρει ένα φυσικό, φωτεινό περιβάλλον που ικανοποιεί τις ανάγκες των χρηστών. Τα ενσωματωμένα LED SMD 1W εξασφαλίζουν μακρά διάρκεια ζωής και εξαιρετική απόδοση φωτισμού, εξοικονομώντας την ενέργεια και ταυτόχρονα προσφέροντας χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης.

Οι ενσωματωμένες φωτιστικές λειτουργίες και η ευέλικτη σχεδίαση καθιστούν αυτό το ηλιακό φωτιστικό ιδανικό για χρήση σε αυλές, κήπους, μπαλκόνια ή ακόμη και ρυμένες περιοχές. Με την ενσωματωμένη μπαταρία 300mAh, η λειτουργία αποτελείται από αυτόματο άναμμα κατά τη διάρκεια της νύχτας και αυτόματη σβήστρα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Απολαύστε την ευκολία, την απόδοση και την εξοικονόμηση που προσφέρει το GloboStar® 71471 Αυτόνομο Ηλιακό Φωτιστικό LED SMD 1W 95lm με Ενσωματωμένη Μπαταρία 300mAh. Ασφαλίστε τον καταπράσινο φωτισμό που θα εμφανίσει τον χώρο σας στο ιδανικό φως και αναβαθμίστε τον τρόπο ζωής σας με αυτό το προηγμένο και καινοτόμο προϊόν. Μείνετε φωτεινοί κάθε μέρα, ακόμα και τις πιο σκοτεινές νύχτες. Αποκτήστε το GloboStar® 71471 Αυτόνομο Ηλιακό Φωτιστικό LED SMD 1W 95lm με Ενσωματωμένη Μπαταρία 300mAh και αναδείξτε τον περιβάλλοντα χώρο σας σε έναν θρυλικό αστέρα.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here